Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Για να δούμε, πως θα ανταποκριθούν, τα δεκάδες χιλιάδες ξύλινα στέγαστρα, που υπάρχουν στην Αττική, τακτοποιημένα με κάποιο νόμο αυθαιρέτων ή όχι.Ισχύει. Δεν θυμάμαι που το διάβασα, ανάλογα τις συνθήκες, θερμοκρασίες κλπ ένα κυβικό μέτρο χιόνι μπορεί τα φτάσει και τα 800 κιλά.
Στη Ρωσία καθαρίζουν συνέχεια όσοι τα έχουν έξω.
Αν αφήσεις τη ξύλινη στέγη σου με ένα μέτρο χιόνι ας πρόσεχες. Δεν είναι λαλάκες στο εξωτερικό που έχουν μεγάλη κλίση και καθαρίζει κάπως.Για να δούμε, πως θα ανταποκριθούν, τα δεκάδες χιλιάδες ξύλινα στέγαστρα, που υπάρχουν στην Αττική, τακτοποιημένα με κάποιο νόμο αυθαίρετων ή όχι.
Δεν υπάρχει θέμα βάρους, αλλά έχουν όλα ηλιοροφές.Ζιζίκο, καθάρισε τα αυτοκίνητα.
Είναι μεγάλο βάρος, άμα το παγώσει πιθανώς να υπάρχει θέμα.
Ωραία! Άνοιξέ τες!Δεν υπάρχει θέμα βάρους, αλλά έχουν όλα ηλιοροφές.
Όχι βέβαια, αλλά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των κατασκευών φτιάχτηκαν και φτιάχνονται από τοπικούς εργολάβους (με άκρες) που ένας θεός ξέρει τι ξέρουν (οι μηχανικοί δεν αναλαμβάνουν, τουλάχιστον εδώ, γιατί τα κτήρια δεν έχουν άδεια), όλο και κάπου πονάνε.Το ότι μια κατασκευή είναι αυθαίρετη, δε σημαίνει ότι δεν είναι αντοχής. (Δεν έχω κάποια τέτοια κατασκευή, απλά το λέω)
Τα τρία έχουν χωθεί στη μεγάλη αποθήκη της υπόγας και απο χθες δεν κουνάνε. Το ένα αλητεύει φυσικά (ο Yoda με τις αυτάρες) και το νέο κάθεται στο πάρκινγκ.
View attachment 200850
Δεν ξέρω, αλλά πιάνεται η ψυχή μου, το φοβάμαι.Δεν υπάρχει θέμα βάρους, αλλά έχουν όλα ηλιοροφές.
Απο προχθές έχω ανοιχτές βρύσες στον κήπο, τα βράδια και στο σπίτι αν και δεν έπεσε κάτω απο 0 ακόμα.Μας έσπασε και μια εξωτερική βρύση σε μπαλκόνι, αυτή την πήραμε πρέφα αμέσως όμως.