- Reaction score
- 20.120
Ναι και εγω περιμενα απαντηση απο το μαεστρο αλλα υπαρχει το αγρυπνο ματι και αυτι του Νταχαρης χα χα.
Έξω από Stuttgart, ένα χωριό δίπλα από την Porsche (Κόρνταλ λέγεται), εν έτη 2017. Με πήγαν μια φορά, ωραία ήταν. Ήμουν ένα χρόνο πάνω, σε πήρα μια φορά τηλέφωνο να βρεθούμε, αλλά έχεις αλλάξει αριθμό, δεν ίσχυε ο παλιός σου.Πέτρο,δεν επισκεπτομαι πισίνες,δεν κάνω μπάνιο στις λίμνες.Ρεμβάζω όμως στις λίμνες ...και στους ποταμούς!
Αυτο με το ένα ευρώ...δεν μπορώ να ξέρω σε ποιο μέρος προσφέρεται!![]()
Για τις κρυφές γνωριμίες ανάμεσα στα μέλη λες;@thva ειναι η μερα και κατ επεκταση η νυχτα σημερα.. αλλοπροσαλλη το λιγοτερο.....![]()
δε νομιζω οτι ειναι κρυφο οτι γνωριζεστε αρκετα ατομα αναμεταξυ σας , αλιμονο αλλωστε τοσα χρονια εδω ... αναφερομαι στη μερα που ειναι λαικιστι "οτι να ναι" δεν λεω για το φόρουμ καθως δεν γνωριζω προσωπα εδω.. αλλα κυριως εκτος φορουμ συνεννόηση και μια περιεργη διαθεση που εν μερη οφειλεται σε καποιου ειδους κόπωσηΓια τις κρυφές γνωριμίες ανάμεσα στα μέλη λες;
Α, δε σου λέω!Κρυφές γιατί?
Κρυψίνους και εσύ τέκνον Πέτρο?Α, δε σου λέω!![]()
Μα το ήξερες; Ούτε οι μισοί απ' τους τακτικούς θαμώνες αυτού του topic το ήξεραν. Άρα;Κρυψίνους και εσύ τέκνον Πέτρο?
Αμήν αμήν λέγω υμίν...ταγμα του Αγιου Πικαπιου του Χαιφιντελατου προστατη των χομ σινεμα και οχι μονο...![]()
Γαριδάκι κύριε Πέτρο μας...Εσείς πόσο ...τον έχετε κύριε Νίκο μας; Μιας και το έφερε η κουβέντα.
Μετεξεταστέος ο Νίκος...φοβουμαι οτι δεν εχει ματχια για αλλα τοπικ ο Νικος όλα τα πονταρε στη Διδα/κυρια Πιν....![]()