- Reaction score
- 79.675
τέτοια νοοτροπία έχεις και σε π@ρτούζες?Φτιάξτε όλα τα υπόλοιπα στη μετρικ, δοκιμάστε τα να δουλεύουν, και πάρτε τηλέφωνο να έρθω με το μικρόφωνο να σας το κουνήσω όσο θέλετε.
τέτοια νοοτροπία έχεις και σε π@ρτούζες?Φτιάξτε όλα τα υπόλοιπα στη μετρικ, δοκιμάστε τα να δουλεύουν, και πάρτε τηλέφωνο να έρθω με το μικρόφωνο να σας το κουνήσω όσο θέλετε.
Αν χρειάζεται ενα πεντάωρο για να γίνουν πρώτα οι διάφορες διευθετήσεις, ναιτέτοια νοοτροπία έχεις και σε π@ρτούζες?
Α, κοίτα, στου vastsar που έστησα 7.1 bass management στη μετρικ, μου πήρε 10', άντε βαριά βαριά ένα τέταρτο.Φτιάξτε όλα τα υπόλοιπα στη μετρικ, δοκιμάστε τα να δουλεύουν, και πάρτε τηλέφωνο να έρθω με το μικρόφωνο να σας το κουνήσω όσο θέλετε.
Εντάξει σύμφωνοι.Α, κοίτα, στου vastsar που έστησα 7.1 bass management στη μετρικ, μου πήρε 10', άντε βαριά βαριά ένα τέταρτο.
Μετά εσύ θα το κουνάς για ώρες, κι εγώ θα πίνω κρασιά λέγοντας "άλλη μια μέτρηση με το σαμπ να κοιτάει δεξιά, και άλλη μία να πάει 10cm πιο πίσω".
Ξερεις τι ειναι 10 cm μπρος πισω?να πάει 10cm πιο πίσω".
Ελα, υπερβολες.Για όσους διαβάζουν το θρεντ και δεν έχουν ασχοληθεί με τη μέτρικ, ενημερώνω πως αυτά που γράφω είναι λίγα.
Το μηχάνημα αυτό πρέπει να απαγορευτεί για χρήση σε σπίτια. Κι ας παίζει άριστα, δεν με νοιάζει.
Το κουνάει το μικρόφωνο...πάρτε τηλέφωνο να έρθω με το μικρόφωνο να σας το κουνήσω όσο θέλετε.
άλλη μία να πάει 10cm πιο πίσω".
Το κουνάς το μικρόφωνο...!Φτιάξτε όλα τα υπόλοιπα στη μετρικ, δοκιμάστε τα να δουλεύουν, και πάρτε τηλέφωνο να έρθω με το μικρόφωνο να σας το κουνήσω όσο θέλετε.
Το κουνάει το μικρόφωνο.Φτιάξτε όλα τα υπόλοιπα στη μετρικ, δοκιμάστε τα να δουλεύουν, και πάρτε τηλέφωνο να έρθω με το μικρόφωνο να σας το κουνήσω όσο θέλετε.
Πσσσσσσ!!!!!πασίδηλο
Βάλε ό,τι να'ναι, χαρμανιάσαμε!Ε τι να κανω ρε φιλε, στην αναμονη ειμαι. Τι να βαλω; Τι φωτο θελεις πες μου;! Θες τις παλιες θεσεις των ηχειων κενες;; Θες ενα κοντινο στα σαμπ;; Ενα κοντινο στη μετρικ , κατι;
Την ισιώνει την καμπύλη..Το κουνάει το μικρόφωνο...
Και πανθομολογούμενο μη σου πω...!Θα είναι πασίδηλο μάλλον.
Δεν έχετε internet εκεί; Σας το κόψανε;Τι είναι το πασίδηλο...;
Δεν ξερω για τον Γιαννη, στην περιπτωση μου με ethernetΕρώτησις:
Η metrik συνδέεται με το macbook του Γιάννη με usb?
Παίζει ρόλο η "ποιότητα" της σύνδεσης? (και δε μιλάω για το καλώδιο)
Υπάρχουν στην αγορά σχετικά οικονομικά streamers που προσφέρουν καλύτερο ήχο από εναν υπολογιστή που εκτελεί χρέη transport.
Η metrik επηρεάζεται από αυτό ή έχει σούπερ κύκλωμα receiver usb?
πχ: https://allo.com/sparky/usbridge-signature-player.html
η μετρικ σ αυτην την εκδοση με την αναβαθμιση 3d update, συνδεεται ειτε με usb - c ειτε με ethernet καλωδιο οπου το εχω κι εγω συνδεμενοΕρώτησις:
Η metrik συνδέεται με το macbook του Γιάννη με usb?
Παίζει ρόλο η "ποιότητα" της σύνδεσης? (και δε μιλάω για το καλώδιο)
Υπάρχουν στην αγορά σχετικά οικονομικά streamers που προσφέρουν καλύτερο ήχο από εναν υπολογιστή που εκτελεί χρέη transport.
Η metrik επηρεάζεται από αυτό ή έχει σούπερ κύκλωμα receiver usb?
πχ: https://allo.com/sparky/usbridge-signature-player.html