JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.516
Astaδιάλλα ρε χαμένα και τα δύο σας.
αυτό εαρ και κοτσίδης. Βαριέμαι τα edits.
αυτό εαρ και κοτσίδης. Βαριέμαι τα edits.
Να τονίσω πως με νύχια και με δόντια τον κράτησα να μη τα βγάλει όλα.με ρουχα δυστυχως
αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι,Τα στέρεα και τα υπόλοιπα χαζά είναι εντελώς ανούσια μπροστά σε αυτές τις φιλίες, μόνο αυτό έχω να πω..
Αφορμή για νέο νήμακαι προς το τελος αυτης της ομορφης βραδυας και πριν τις ( αυριανες, δεν την παλευω αλλο ) ακουστικες εντυπωσεις του σουπερ σετ απ του Κωστα, ηρθε η ωρα για το φιλοθεαμων κοινο, να δειτε τις δημιουργιες του Κωστα.
ΑΥτο που ολοι δεν περιμενατε να δειτε ποτε.
Αυτο που καποιοι εβαλαν το χερι τους για να πραγματοποιηθει
Το μαγικο χερι του Κωστα με φωτογραφισε ( με ρουχα δυστυχως ), στο πατωμα, φλογερο , στο κοκκινο χαλι, παρεα με τους αγαπημενους μου δισκους που κι αυτους ακουσαμε φυσικα στο συστημα του.
Τους απολαμβανετε με δικη σας ευθυνη, ειναι κι αργα, επειδη εσεις το ζητησατε, οποτε μπορειτε να τις εχετε.
Αν ακομα μετα τις φωτο μ αγαπατε, πειτε μου να ξερω....
Απολαυστε λοιπον τις υπεροχες δημιουργιες του Κωστα, ηρθε η ωρα , κι αυριο στις ακουστικες εντυπωσεις!
View attachment 201758
View attachment 201759
View attachment 201760
View attachment 201761
View attachment 201762
Αν τον έβγαζες τσιτσίδι θα ανοίγαμε ένα νέο thread ''Βινύλιο και άνδρες στα πατώματα''Να τονίσω πως με νύχια και με δόντια τον κράτησα να μη τα βγάλει όλα.
Τσιτσιδος ήθελε, μόνο βινύλια να τον καλύπτουν στα επίμαχα σημεία.
Αλήθεια.
Γιαννάκης, όλ δι μάνεϊ.
μα τι λες τωρα, σιγα το πραμα , σιγα και τι εκανα, οτι θελεις αλλωστε οτι χρειαστει θα το κανω εννοειται.Λοιπόν, πέραν των ανούσιων τυπικών, που βεβαίως δεν έχουν καμία θέση ανάμεσα σε μένα και τον Γιαννάκη, διότι μας δένει μια πολύ μακρόχρονη φιλία και άπειρες ιστορίες έχουμε να λέμε, χρειάζεται να τον ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί ήρθε ο άτιμος σπίτι μου κουβαλώντας μια ασηκωτη πελώρια βαλίτσα επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, απίστευτου κοστολογίου (προφανώς τα επαγγελματικά αυτά εργαλεία κοστίζουν περισσότερο από όλο μου το σετάπ) κι έκατσε ο πραγματικός (ρισπεκτ) μάστερ της φωτογραφίας να στήσει πολλαπλά ασύρματα φλας και να κάνει τρελά κόλπα και ρυθμίσεις για να βγάλει όλες αυτές τις απίστευτες φωτογραφίες, και είναι πραγματικά πολύ μεγάλη η τιμή που μου έκανε, και νιώθω πολύ τυχερός που έχω ένα τέτοιο χρυσό παιδί, φίλο μου.
Τα στέρεα και τα υπόλοιπα χαζά είναι εντελώς ανούσια μπροστά σε αυτές τις φιλίες, μόνο αυτό έχω να πω..
τι αφορμη μωρε αφου μονος βγαινω παντα, αιντε βγειτε κ σεις καμια!Αφορμή για νέο νήμα
Άντρες στα πατώματα
Και εγω πρέπει να ευχαριστήσω τον Γιάννη, είναι αρχηγός της φωτογραφίας.χρειάζεται να τον ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί ήρθε ο άτιμος σπίτι μου κουβαλώντας μια ασηκωτη πελώρια βαλίτσα επαγγελματικού φωτογραφικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας, απίστευτου κοστολογίου (προφανώς τα επαγγελματικά αυτά εργαλεία κοστίζουν περισσότερο από όλο μου το σετάπ) κι έκατσε ο πραγματικός (ρισπεκτ) μάστερ της φωτογραφίας.....
Προστυχεεεεεε!και προς το τελος αυτης της ομορφης βραδυας και πριν τις ( αυριανες, δεν την παλευω αλλο ) ακουστικες εντυπωσεις του σουπερ σετ απ του Κωστα, ηρθε η ωρα για το φιλοθεαμων κοινο, να δειτε τις δημιουργιες του Κωστα.
ΑΥτο που ολοι δεν περιμενατε να δειτε ποτε.
Αυτο που καποιοι εβαλαν το χερι τους για να πραγματοποιηθει
Το μαγικο χερι του Κωστα με φωτογραφισε ( με ρουχα δυστυχως ), στο πατωμα, φλογερο , στο κοκκινο χαλι, παρεα με τους αγαπημενους μου δισκους που κι αυτους ακουσαμε φυσικα στο συστημα του.
Τους απολαμβανετε με δικη σας ευθυνη, ειναι κι αργα, επειδη εσεις το ζητησατε, οποτε μπορειτε να τις εχετε.
Αν ακομα μετα τις φωτο μ αγαπατε, πειτε μου να ξερω....
Απολαυστε λοιπον τις υπεροχες δημιουργιες του Κωστα, ηρθε η ωρα , κι αυριο στις ακουστικες εντυπωσεις!
View attachment 201758
View attachment 201759
View attachment 201760
View attachment 201761
View attachment 201762
Πρέπει να έχεις χάρη σκέρτσο και ναζι για τέτοια φωτογράφιση δεν είναι έτσι απλα τα πράγματα.τι αφορμη μωρε αφου μονος βγαινω παντα, αιντε βγειτε κ σεις καμια!
Ουτε ο Κωστας ηθελε, τον παρακαλουσα αλλα τιποτα!
Ζωη ειναι αυτη;;;;
Βινύλια και Κοτσιτσίδης στα πατώματα!Τσιτσιδος ήθελε, μόνο βινύλια να τον καλύπτουν στα επίμαχα σημεία.
Ο υπερευρυγώνιος φακός του Γιάννη, τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα..@costas EAR ποσα τετραγωνικά είναι ο χώρος;
Μου κάνει εντύπωση η οθόνη που αν και 117" (αν δεν κάνω λάθος), έχει σχεδόν εξαφανιστεί.