Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.044
... θα παρω την επομενη μερα αδεια...και την μεθεπομενη..(για να συνελθω),ντακς εχουμε τα μεσα αν χρειαστει να με παρουν με φορειο..
ΔΕΝ γίνεται αυτό, ΔΕΝ γίνεται, κάποιο λάθος κάνατε.Αλλά παιδιά ο Γιαννάκης δε παίζεται, είναι αχόρταγος, μα τον τουτατη ακούει σε μεγαλύτερες στάθμες από μένα.
Δεσμεύομαι ότι το πρόγραμμα θα είναι εντελώς διαφορετικό στην επίσκεψή μου.Το "προγράμματα ακροάσεων" ήταν εντελώς χύμα στο κύμα, έπαιζε οτιδήποτε, αλλά μερικά κομμάτια ας τα αναφέρω.
Στριμινγκ υπηρεσίες έχετε οι περισσότεροι, μπορείτε να βρείτε τα πάντα όλα..
Δεσμεύομαι ότι το πρόγραμμα θα είναι εντελώς διαφορετικό στην επίσκεψή μου.
Αξιοπρεπές. Λίγο "ελαφρύ" για τα γούστα μου, αλλά, αξιοπρεπές.
Πόσο δίκιο έχεις.. Σκέτο νανούρισμα, χαλαρή μουσική ασανσέρ. Για την παρέα ίσως όταν έχεις μια όμορφη συζήτηση, να είναι καλό για μπαγκράουντ μουσική. Καλό, αξιοπρεπές τελοσπαντων, ίσα να μη σε πάρει ο ύπνος.Λίγο "ελαφρύ" για τα γούστα μου
Bolt thrower ας πούμε είναι οκ η ελαφρύς κι αυτός;Αξιοπρεπές. Λίγο "ελαφρύ" για τα γούστα μου, αλλά, αξιοπρεπές.
Για αυτό σου λέω... Όταν αξιωθώ να έρθω στο χώρο σου, θα καταφθάσω με "πολεμικές" διαθέσεις! Να, με κάτι σαν αυτό που αναφέρει ο Αλέξανδρος:Πόσο δίκιο έχεις.. Σκέτο νανούρισμα, χαλαρή μουσική ασανσέρ. Για την παρέα ίσως όταν έχεις μια όμορφη συζήτηση, να είναι καλό για μπαγκράουντ μουσική. Καλό, αξιοπρεπές τελοσπαντων, ίσα να μη σε πάρει ο ύπνος.
Αγαπάμε Bolt Thrower από το "In battle there is no law" μέχρι το "Those once loyal".Bolt thrower ας πούμε είναι οκ η ελαφρύς κι αυτός;
Χαρά μου να σε αφήσω μόνο σου εκεί μέσα να βγάλεις το άχτι σου.Για αυτό σου λέω... Όταν αξιωθώ να έρθω στο χώρο σου, θα καταφθάσω με "πολεμικές" διαθέσεις!
Πιστεύω θα τα βρείτε κάπου στη μέση... Ας πουμε με κάτι σαν αυτόΓια αυτό σου λέω... Όταν αξιωθώ να έρθω στο χώρο σου, θα καταφθάσω με "πολεμικές" διαθέσεις! Να, με κάτι σαν αυτό που αναφέρει ο Αλέξανδρος:
Αγαπάμε Bolt Thrower από το "In battle there is no law" μέχρι το "Those once loyal".
Κι αμα ερθω κι εγω, βγαλε μια φωτο το δωματιο να το εχεις οπως ηταν πριν, διοτι μετα το βλεπω ψιλοκάμπριο...Χαρά μου να σε αφήσω μόνο σου εκεί μέσα να βγάλεις το άχτι σου.
Αν με χρειαστείς, θα είμαι στον κήπο, κάπου μακριά, να'χω 100μ απόσταση ασφαλείας.
ΟΟΟοοοοχιιι !!! θα κάτσεις και θα σκεφτείς σοβαρά.... αν είχε νόημα που τα μετρούσες όλα στο χιλιοστό για να συμβαίνει τώρα αυτό!Αν με χρειαστείς, θα είμαι στον κήπο, κάπου μακριά, να'χω 100μ απόσταση ασφαλείας.
Obituary αγαπάμε στα τρία πρώτα albums (Slowly we rot, Cause of death, The end complete - σε κάποια συγκροτήματα είμαι πολύ old school). Τα υπόλοιπα είναι απλώς καλά.Πιστεύω θα τα βρείτε κάπου στη μέση... Ας πουμε με κάτι σαν αυτό
Ω, σε ευχαριστώ για τη διευκόλυνση! Σε εκείνη τη φάση, περισσότερο με βλέπω να χοροπηδάω από πολυθρόνα σε πολυθρόνα κάνοντας headbanging, παρά καθισμένος, sorry, ε! Υπόσχομαι ότι δεν θα πειράξω ούτε "τρίχα" από τα ηχεία - το volume μόνο να μου δείξεις πώς αυξάνεται.Χαρά μου να σε αφήσω μόνο σου εκεί μέσα να βγάλεις το άχτι σου.
Αν με χρειαστείς, θα είμαι στον κήπο, κάπου μακριά, να'χω 100μ απόσταση ασφαλείας.
Ήμουν εκτός Ελλάδος, δεν πήγα.πολυ καλη η συναυλια στο ροδον το 2003(?), με Mortiis και susperia