- Reaction score
- 537
Τελικά μας αρέσουν οι γεύσεις που προτείνουν οι γυναίκες (L. Vasquez /zacapa)
όχι σε όλες τις ετικέτες και τουλάχιστον κάτι δίνει πίσω ανταποδοτικά (μπόνους στην Alpha /κάτι 6ευρες ) έχει και τις δικές του εισαγωγές που δεν είναι να τις απορρίπτεις (κάποια τουλάχιστον)Ευχαριστούμε! Ο Βασιλόπουλος βέβαια τα έχει τόσο ακριβά που ακόμα και με το 25 τοις 100 έκπτωση πάλι ακριβά είναι!
Δεν νομίζω νταρλινγκ. Επίσης κάνει μέσα στο χρόνο (όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλες αλυσίδες) τουλάχιστον 4 φορές 30% έκπτωση.Ευχαριστούμε! Ο Βασιλόπουλος βέβαια τα έχει τόσο ακριβά που ακόμα και με το 25 τοις 100 έκπτωση πάλι ακριβά είναι!
Δεν ειναι παντα ετσι. Πχ πηρα οβηλο βιβλια χωρα κοκκινο στα 20 ευρω απο 27. Στο σκρουτζ το φτηνοτερο ειναι στα 25. Και αλλες περιπτωσεις..Ευχαριστούμε! Ο Βασιλόπουλος βέβαια τα έχει τόσο ακριβά που ακόμα και με το 25 τοις 100 έκπτωση πάλι ακριβά είναι!
Οντως, ετσι ειναι. Προς χριστουγεννα ειχε παλι 25% στον ΑΒ και 30% Σκλαβενιτη. Μια φορα το τριμηνο πρεπει να παιζει ετσι. Οποτε ειναι και ευκαιρια για φορτωμα.Δεν νομίζω νταρλινγκ. Επίσης κάνει μέσα στο χρόνο (όχι μόνο αυτός αλλά και οι άλλες αλυσίδες) τουλάχιστον 4 φορές 30% έκπτωση.
Έχω και από αυτάΚάποια στιγμή νόμισα ότι ανεβάζετε μπουκαλάκια από υγρά ατμίσματος...![]()
![]()