JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.905
Τα έκαψε .
Γιαννημου οταν λεμε κλασικη λεμε κλασικη την 9η συμφωνια ΜπετοβενΑλλά γράφεις ανακρίβειες.
Δεν άκουσες συμφωνική μουσική ? Το cd που ακούσαμε πολυκάναλο του LALO SCHIFRIN με την συμφωνική του Λονδίνου τι ήταν?
Το blue ray james last , με την δική του ορχήστρα των 70 ατόμων τι ήταν ?
Γιατί δλδ έπρεπε σώνει και ντε να είναι μόνο κλασσική ? Την οποία δεν θυμόμουν καν που την είχα, μετά το θυμήθηκα.
Ψιτ! Σε βλέπω, ε! Αν ακούσεις wizzyκη σε πολυκάναλο σύστημα αξιώσεων, θα αναθεωρήσεις πολλές - λανθασμένες - απόψεις σου.ουτε με γουιζικη ΄΄μουσικη΄
Δεν σε βασανίζω. Τα αυτιά προσπαθώ να σου ανοίξω!στο ΕΑΤ ΕΣΑ ; γιατι μρε Γουιζι θελεις να με βασανισεις
Να..... Αυτά δεν μπορώ!αν ακουσω την ''μουσικη'' που ακους εσυ, κλεινουν ενστικτωδως αδυνατον να κρατηθουν ανοιχτα
Δεν μίλησα για κλασσική ρε μάναμ , για ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ μίλησα.Γιαννημου οταν λεμε κλασικη λεμε κλασικη την 9η συμφωνια Μπετοβεν
Εγω ειμαι χαιεντας περιωπης, μονο με κλασικη ακουω τα σεταπια αδιαφορο αν ειναι μονοκαναλο, δικαναλο, πολυκαναλο, οταν ξαναρθω θα ναχεις η θα φερω τα θκαμ δεν εχω πολυκαναλα
Και θα ηθελα πολυκαναλα να ακουσω την 9η, το ρεκβιεμ, την πρωτη του Μαλερ ,την ιεροτελεστια της ανοιξης κλπ κλπ ΟΧΙ με μομπυ ουτε με γουιζικη ΄΄μουσικη΄΄
Γιαννημου οταν λεμε κλασικη λεμε κλασικη την 9η συμφωνια Μπετοβεν
Εγω ειμαι χαιεντας περιωπης, μονο με κλασικη ακουω τα σεταπια αδιαφορο αν ειναι μονοκαναλο, δικαναλο, πολυκαναλο, οταν ξαναρθω θα ναχεις η θα φερω τα θκαμ δεν εχω πολυκαναλα
Και θα ηθελα πολυκαναλα να ακουσω την 9η, το ρεκβιεμ, την πρωτη του Μαλερ ,την ιεροτελεστια της ανοιξης κλπ κλπ ΟΧΙ με μομπυ ουτε με γουιζικη ΄΄μουσικη΄΄
Η πλάκα είναι ότι ένα μεγάλο κομμάτι από την απόλαυση που εισέπραξες δεν οφείλεται τόσο στην ίδια την πολυκαναλική σύσταση,όσο στην τονική πληρότητα (ενέργεια στις χαμηλές) καθώς την ισορροπία μεταξύ των επιμέρους καναλιών...Ενα μεγαλο ευχαριστω στον @JOHN MARKOU που τον ταλαιπωρησα να κουβαλαμε μαζι τα quad 989 . Ta πηρα απο τον Κωσταντινου και τα πηγα στον Γιαννη να τα ακουσουμε πριν τα παω στα Γιαννενα. Παπαλα τα ηχεια δια τριτη φορα δεν παιζανε.
Ο Γιαννης μου λεει τωρα δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα θα τα πας παλι στον Κωσταντινου
Κατσε να ακουσουμε μουσικη να σου περασει η στεναχωρια
Ακουσαμε πρωτα το πικ απ δικαναλα, αριστος ηχος με ολα τα κοαλα μεσα
Μετα ακουσαμε πολυκαναλο πρεπει να πω οτι εντυπωσιασθην τα μαλλα οπτικοακουστικος
Πρωτη φορα ακουσα πολυκαναλο της προκοπης
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το κενρικο καναλι, εμεις οι καψερες οι δικαναλες εχουμε το φαντασμα του Δεν ακουσα κλασικη μουσικη για να ακουσω της βιολες στο κεντρο και τα ξυλινα πνευστα πισω απο αυτες Ωστοσο με το προγραμμα που εβαλε ο Γιαννης ο ηχος και η εικονα ηταν εντυπωσιακοτατα. Αλλα πολλα τα χρηματα Αρη για τετοιο σεταπιον.
Και παλι να ευχαριστησω τον Γιαννη για την βοηθεια του, για ενα μελος της ΕΒΙ μαλλον το πιο χαμενο