- Reaction score
- 35.618
Ελα παμε λιγο παμε λιγοοοο
Ζωή σε λόγου σας
Αμην, ευχαριστουμε εν Χριστω αδερφε , και του χρονου!Ζωή σε λόγου σας
Καλησπέρα φίλε Γιάννη,Κι επειδη τα πηρα λιγο με τα νεα μετρα και μου την εδωσε, κι ακομα περιμενω τα νεα ηχεια, παρτε κανα 2 φωτο ετσι λιγο να γουσταρουμε να γινει τζερτζελες και παμε δυνατα να περιμενουμε ολη μερα τα ηχεια...
με προσοχη παρακαλω...
View attachment 202985
View attachment 202986
[/QUOTE
Καλησπέρα φίλε Γιάννη,
Αυτά τα φίδια στην αγκαλιά σου είναι για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο !!!
Εννοειται, για τι αλλο, για το ηχοσυστημα;;Καλησπέρα φίλε Γιάννη,
αυτά τα φίδια στην αγκαλιά σου είναι για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο.....
Άντε επιτέλους να έρθουν γιατί είμαστε και εμείς σε αναμονή !!!!περιμενουμε ολη μερα τα ηχεια...
Μπαα.. ακομα στην αναμονη...Τί θα γίνει? Ήρθε τίποτα? Δεν μπορούμε να περιμένουμε.
Κι επειδη τα πηρα λιγο με τα νεα μετρα και μου την εδωσε, κι ακομα περιμενω τα νεα ηχεια, παρτε κανα 2 φωτο ετσι λιγο να γουσταρουμε να γινει τζερτζελες και παμε δυνατα να περιμενουμε ολη μερα τα ηχεια...
με προσοχη παρακαλω...
Μην αργήσουν πολύ και αρχίσεις να κοπανάς το κεφάλι σου .................. λίγο υπομονή σε χρειαζόμαστε.Μπαα.. ακομα στην αναμονη...
τα έξτρα σανίδια για να το πάτε τσουληχτά σου τα έχουν δώσει?Απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλια μου κανω μπούκλες!
Ερχεται και το βαρυ πυροβολικο, τα μπρατσα του σαιτ μας, Κακαλιος και Αλεξ Μπουφετης!
View attachment 204055 View attachment 204056
Απολύομαι ψαρούκλες τα μαλλια μου κανω μπούκλες!
Ερχεται και το βαρυ πυροβολικο, τα μπρατσα του σαιτ μας, Κακαλιος και Αλεξ Μπουφετης!
View attachment 204055 View attachment 204056
είμαστε σίγουροί ότι αντέχει το βάρος το Ασανσέρ!! εάν μπει μέσα!