Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Σκέφτηκα μόλις τη μέση λύση: Τζένελεκ με λαμπάτο προ !Ναι, βάλε και λαμπατους.
Βρε αϊντε...(πάρε κάνα τζενελεκ)
Καθένας έχει δικούς του τρόπους να χαλαρώνει και να...ξοδεύει χρήματα.Γκουρού με προκαλείς!!!
Ωά μετά γαλακτομικών και ζαχαρεως κλπ κλπ μακρυά από μένα.
Μπλιάχ!!!
Τώρα όσο αφορά το στήσιμο των bbc, ένα παιχνίδι είναι, άνευ άγχους!!
Μικρά κουτιά, ακουστή η κουτίλα, πριμαριστό το falcon (τα ρότζερς δεν ήταν) πολλοί περιορισμοί, λίγος χρόνος στη διάθεση μου για αξιοπρεπές στήσιμο.
Κάθε υλοποίηση ls3/5a ακούγεται διαφορετικά.
Η τιμολόγησή τους είναι υψηλή, αν περισσεύουν και ρετρολαγνικά αγοραστούν, αξίζει περαιτέρω προσπάθεια ( λέγε με και rel sub) για αξιοπρεπές αποτέλεσμα.
Πάντως ακόμη και έτσι προχειραντζα στημένα σε ορισμένες παλιές παραγωγές ξεχνιέσαι ακούγοντας.
amphisexual...Σκέφτηκα μόλις τη μέση λύση: Τζένελεκ με λαμπάτο προ !
Καλό;;
Πώς θα λεγόταν ένας απατεώνας που θα ξεγελιόταν και ο ίδιος εύκολα;Είσαι ο πρώτος που βρίσκει όμορφο τον κ@λο μου!!!!
Απατεώνα!!!
Έλα βρε, απλό είναι!!Απορώ πώς γίνεται να έχεις Γκριμμ και να ψαχνεσαι με τα ελεσθρί...
Εκτός κι αν ανησυχείς μην ξανάρθει ο γιατρός για ολονυχτία και ζητάει και 50 ευρώ.
απλό είναι!
... η βινταζιά του bbc με εξιτάρισε σε κάτι καλοκαιρινά παιχνίδια και κατάφερα να μαζέψω σπίτι
3 διαφορετικά ζευγάρια από δαύτα για παιχνίδι.
Όπως θα έλεγε κάποιος δράστης ανθρωποκτονίας...΄΄Μα αλήθεια λέω,το θύμα γλίστρησε πέφτοντας κατά λάθος πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα...τρεις φορές...΄΄.Nice try...
Θα κλάψεις με μαύρο δάκρυΔεν τολμάω να διώξω τα Γκριμ με κάτι ποιο συμβατικό.
Απο τη μια δεν τον νοιάζουν οι μετρήσεις, από την άλλη αγοράζει μόνο ηχεία που μετράνε σωστά, τίποτα άλλο.τα focal Aria 906 μπήκαν στις βάσεις.
Τώρα εσύ νομίζεις ότι γνώριζα τις μετρήσεις του Aria???Απο τη μια δεν τον νοιάζουν οι μετρήσεις, από την άλλη αγοράζει μόνο ηχεία που μετράνε σωστά, τίποτα άλλο.
View attachment 203171
Τυχαίο; Δεν νομίζω
Αστα, θα τα πάρω εγώ τα BBC
Πσσσσσ!Σας έχω με το αυτί γατάκια!!!
Μετά από τόσο καιρό με το γκριμ που μετράει χάρακας, πιστεύεις ότι μπορείς να ακούσεις ηχείο που να μη μετράει χάρακας;Τώρα εσύ νομίζεις ότι γνώριζα τις μετρήσεις του Aria?
Αυτό ακριβώς λέω. Συμφωνούμε.Τώρα εσύ νομίζεις ότι γνώριζα τις μετρήσεις του Aria???
Απλά το άκουσα και μου φάνηκε ισσοροπημένο!
Σας έχω με το αυτί γατάκια!!!
Η ακρόαση ενός ηχείου (ή άλλου μηχανήματος) για να "δεις πως παίζει", είναι τόσο ανούσια διαδικασία, που είναι προτιμότερο τον ίδιο χρόνο να τον αξιοποιήσεις ακόμα και παίζοντας το πουλάκι σου.Καλή επιλογή! Εγω θα τα αγόραζα χωρίς καν να τα ακούσω
Απίθανος!!!!!