Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
εγω ακουω...αντιχρστες, συγνωμη...
Τακτοποιήθηκε,αλλά στον παρακάτω σύνδεσμο γίνεται δειγματισμός σε όλα τα κομμάτια του album:Πατάω πάνω στην οθόνη αλλά δεν ακούγεται τπτ .
Βάλε μας ένα κομμάτι να πάρουμε μια ιδέα !
Κάποιες φορές κοιμόμαστε μονάχα...στα όνειρά μας....εδω τί μουσικη βαζετε ακριβως;
για αεροδρομια και σουπερ μαρκετ;
Άντε καλά, κι εσυ...Ο Δανός παραγωγός Lasse Bruhn Svendsen ή Be Svendsen λάτρης της Ελλάδας (αρραβωνιαστικιά του είναι μισή Ελληνίδα) έχει ένα δικό του στιλ που συνδυάζει φωνητικά, νοσταλγικά samples και live όργανα
τον είχα ακούσει live στο Galaxy Bar Hilton
Ένα μικρό δείγμα
Όλη δική σου η...χασούρα.@Bhutia , από μένα είναι όχι.
Εγώ βαρέθηκα .Δροσερος ο Μπουτχιας !
Όσο και να βαρεθείς,δεν αναμένεται να...βρεθείς.Εγώ βαρέθηκα .
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Όσο και να βαρεθείς,δεν αναμένεται να...βρεθείς.
Κάποια λόγια είναι για να πούμεΔεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
Μου εξηγείς σε παρακαλώ;
Γι αυτό θα παραμείνω αιώνια ερωτευμένη μαζί σου. Επειδή δεν καταλαβαίνω ποτέ τι εννοείς μ’ αυτά που γραφεις .Κάποια λόγια είναι για να πούμε
και άλλα για να τα εννοούμε...
Καλά που το είπες,θα φροντίσω ώστε στο μέλλον να...με καταλαβαίνεις.Γι αυτό θα παραμείνω αιώνια ερωτευμένη μαζί σου. Επειδή δεν καταλαβαίνω ποτέ τι εννοείς μ’ αυτά που γραφεις .
να δουμε τι θα πει και η Μαιμουμου για τα μουσικα τεμαχιαΗ κόλαση είναι γεμάτη από πραγματικότητες που συλλαμβάνονται πολύ αργά για να μας ήταν χρήσιμες...Η θεατρικότητα με τον στόμφο της ερμηνείας παραπέμπουν σε παροιμιώδη εφηβική οργή και τάση αντίδρασης ως εκφράσεις μιας ανήσυχης κι εύθικτης συνείδησης.Μηνύματα με φορείς πιασάρικες μελωδικές δομές να οδηγούν σε δυσοίωνους παραδρόμους.Ένα ποναγωγό χάπι με άγνωστη διάρκεια δράσης.
Σε διαβεβαιώ,δεν σέρβιρα χυλόπιτα αλλά απλή...λαγάνα σπιτική :