Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
στην 1 τη φωτο σαν 2πλα μαγκνεπαν 1.7 ειναι...χαχαχαχααχχα Καλοακουστα και να τα χαρείτε καρνταση
Αλλαξα τις σιτες μπροστα και κρυφτηκαν στην ουσια ολα τα μεγαφωνα, μικροδειχνει ετσι...

Reaction score
3.332
Τα κοκόρια μπορούν να κουνήσουν όλα τα αυτά τα μεγάφωνα ?
Ο Κορίνθιος με το ζόρι κουνούσε τα 802
Μήπως θέλει παραπάνω ισχύ στα τελικά στάδια ?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
Η γυναικα οταν τα ειδε τι ειπε?πως αντεδρασε?σε κοιταξε λαγνα η σε καρφωσε σα να σου λεει την γ@μησες τωρα με αυτα που εφερες στο τσαρδι μας.....για πες....
Εχω την καλυτερη γυναικα αφου, ολα τα χατηρια μου κανει τιποτα ( σοβαρο ) δε λεει.
στην αρχη λιγο της εκατσαν μεγαλα, αλλα μετα συνηθισε και της αρεσουν... αχαχχα αβυσσος!!

Reaction score
8.954
Εχω την καλυτερη γυναικα αφου, ολα τα χατηρια μου κανει τιποτα ( σοβαρο ) δε λεει.
στην αρχη λιγο της εκατσαν μεγαλα, αλλα μετα συνηθισε και της αρεσουν... αχαχχα αβυσσος!!
Πάντως από θέμα ομορφιάς αυτά ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο από τα προηγούμενα :)

Reaction score
6.791
Πάντως από θέμα ομορφιάς αυτά ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο από τα προηγούμενα :)
Εντάξει τώρα , και τα προηγούμενα νάρες ήταν.
Αυτά απλά έχουν λίγο ύψος παραπάνω.
Είναι δίμετρα τα κορίτσια :p

Reaction score
1.789
Tσεκαρε τις φασεις ολων των μεγαφωνων, καλοακουστα!
Αυτό έχει όντως συμβεί σε φίλο μετά από επισκευή. 2 10ιντσα ανά ηχείο να είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν από την ένταση αλλά μπάσο 0.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
57.227
Χάρη στη διάταξη των μεγαφώνων,μπορείς άνετα να προμηθευτείς; ένα ακόμα σε ρόλο...κεντρικού,να μπαίνει οριζόντια κάτω από οθόνη. :biggrin:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.614
Χάρη στη διάταξη των μεγαφώνων,μπορείς άνετα να προμηθευτείς; ένα ακόμα σε ρόλο...κεντρικού,να μπαίνει οριζόντια κάτω από οθόνη. :biggrin:
Κι αν τα ενωσω κιολας, αν τα φερω πιο κοντα τα κανω και γεφυριτσα , ή αψιδα εεε;!

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.750
δηλαδη τωρα, οντως πιστευετε, πως ενω δεν εχει κουνηθει καν το ηχειο, απλα βιδωθηκαν οι μοναδες επανω και δεν εχει καν μπασο, θα παιξει καλα και το ιδιο με αν παιξει λιγο μερικες ωρες ετσι?
Αχ μωρε είναι ντροπαλά θέλουν τον χρόνο τους :D:D
Όπως ο κινητήρας ενός καινούριου αυτοκινήτου πρέπει να στρωθεί , έτσι πρέπει και τα κινούμενα μέρη ενός ηχείου για να μπορέσει το σύστημα να αποδώσει ιδανικά. Γι’ αυτό τον λόγο , όσο τα ηχεία είναι ακόμα καινούρια , αυτά τα εξαρτήματα είναι τόσο σκληρά και απότομα , που τείνουν να περιορίσουν τα διαφράγματα στην κίνηση τους , μη επιτρέποντας έτσι την απελευθέρωση της μουσικής σ’ όλη της την έκταση .

Λίγες ώρες παιξίματος σε μέτρια ένταση θα διορθώσει το παραπάνω πρόβλημα και τα ηχεία θα αρχίσουν να αποδίδουν με περισσότερη λεπτομέρεια και ανάλυση . Στην πράξη τα ηχεία θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την απόδοση τους μέχρι τα εξαρτήματα τους να ισορροπήσουν μηχανικά μετά από περίπου 500 ώρες (συμφωνά με τον κατασκευαστή ).
Η περίοδος στρωσίματος μπορεί να επιταχυνθεί εάν αφήσουμε τα ηχεία να παίζουν σε σχετικά υψηλή ένταση ενώ απουσιάζουμε από τον χώρο ακρόασης.........αλλά θα ενοχλούμε τους ενοίκους οι τους γείτονες.
Για αυτό επιμονή και υπομονή.
Οι νέοι κινητήρες δεν θέλουν στρώσιμο , ποιος μηχανολόγος τα λέει αυτά ;

Reaction score
140
Καλορίζικα...και καταπληκτικές ακροάσεις...
Μήπως ο χώρος θέλει ανακατάταξη-ρύθμισμα ή τα ηχεία ανακατάταξη σε σχέση με το χώρο...
Με όλο το σεβασμό πάντα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.558
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM