- Reaction score
- 35.614
στην 1 τη φωτο σαν 2πλα μαγκνεπαν 1.7 ειναι...χαχαχαχααχχα Καλοακουστα και να τα χαρείτε καρνταση
Αλλαξα τις σιτες μπροστα και κρυφτηκαν στην ουσια ολα τα μεγαφωνα, μικροδειχνει ετσι...στην 1 τη φωτο σαν 2πλα μαγκνεπαν 1.7 ειναι...χαχαχαχααχχα Καλοακουστα και να τα χαρείτε καρνταση
Εχω την καλυτερη γυναικα αφου, ολα τα χατηρια μου κανει τιποτα ( σοβαρο ) δε λεει.Η γυναικα οταν τα ειδε τι ειπε?πως αντεδρασε?σε κοιταξε λαγνα η σε καρφωσε σα να σου λεει την γ@μησες τωρα με αυτα που εφερες στο τσαρδι μας.....για πες....
Πάντως από θέμα ομορφιάς αυτά ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο από τα προηγούμεναΕχω την καλυτερη γυναικα αφου, ολα τα χατηρια μου κανει τιποτα ( σοβαρο ) δε λεει.
στην αρχη λιγο της εκατσαν μεγαλα, αλλα μετα συνηθισε και της αρεσουν... αχαχχα αβυσσος!!
Εντάξει τώρα , και τα προηγούμενα νάρες ήταν.Πάντως από θέμα ομορφιάς αυτά ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο από τα προηγούμενα
Αυτό έχει όντως συμβεί σε φίλο μετά από επισκευή. 2 10ιντσα ανά ηχείο να είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν από την ένταση αλλά μπάσο 0.Tσεκαρε τις φασεις ολων των μεγαφωνων, καλοακουστα!
ΣούπερΘα θέλουν φαΐ αυτά, δεν τα βλέπω κοκαλιαρικα
Χάρη στη διάταξη των μεγαφώνων,μπορείς άνετα να προμηθευτείς; ένα ακόμα σε ρόλο...κεντρικού,να μπαίνει οριζόντια κάτω από οθόνη.Εχω την καλυτερη γυναικα αφου, ολα τα χατηρια μου κανει τιποτα ( σοβαρο ) δε λεει.
στην αρχη λιγο της εκατσαν μεγαλα, αλλα μετα συνηθισε και της αρεσουν... αχαχχα αβυσσος!!
Κι αν τα ενωσω κιολας, αν τα φερω πιο κοντα τα κανω και γεφυριτσα , ή αψιδα εεε;!Χάρη στη διάταξη των μεγαφώνων,μπορείς άνετα να προμηθευτείς; ένα ακόμα σε ρόλο...κεντρικού,να μπαίνει οριζόντια κάτω από οθόνη.
Αχ μωρε είναι ντροπαλά θέλουν τον χρόνο τουςδηλαδη τωρα, οντως πιστευετε, πως ενω δεν εχει κουνηθει καν το ηχειο, απλα βιδωθηκαν οι μοναδες επανω και δεν εχει καν μπασο, θα παιξει καλα και το ιδιο με αν παιξει λιγο μερικες ωρες ετσι?
Οι νέοι κινητήρες δεν θέλουν στρώσιμο , ποιος μηχανολόγος τα λέει αυτά ;Όπως ο κινητήρας ενός καινούριου αυτοκινήτου πρέπει να στρωθεί , έτσι πρέπει και τα κινούμενα μέρη ενός ηχείου για να μπορέσει το σύστημα να αποδώσει ιδανικά. Γι’ αυτό τον λόγο , όσο τα ηχεία είναι ακόμα καινούρια , αυτά τα εξαρτήματα είναι τόσο σκληρά και απότομα , που τείνουν να περιορίσουν τα διαφράγματα στην κίνηση τους , μη επιτρέποντας έτσι την απελευθέρωση της μουσικής σ’ όλη της την έκταση .
Λίγες ώρες παιξίματος σε μέτρια ένταση θα διορθώσει το παραπάνω πρόβλημα και τα ηχεία θα αρχίσουν να αποδίδουν με περισσότερη λεπτομέρεια και ανάλυση . Στην πράξη τα ηχεία θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την απόδοση τους μέχρι τα εξαρτήματα τους να ισορροπήσουν μηχανικά μετά από περίπου 500 ώρες (συμφωνά με τον κατασκευαστή ).
Η περίοδος στρωσίματος μπορεί να επιταχυνθεί εάν αφήσουμε τα ηχεία να παίζουν σε σχετικά υψηλή ένταση ενώ απουσιάζουμε από τον χώρο ακρόασης.........αλλά θα ενοχλούμε τους ενοίκους οι τους γείτονες.
Για αυτό επιμονή και υπομονή.