ομαδική αγορά Monoprice Monolith 15 THX ULTRA

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.676
άκυρο και στα 12άρια τελικά έχει πλαφόν

I can only sell you... I guess 5 x 12 inch sub, 6x 10 inch sub and 6x 15inch due to the pallet sizes.

Haris, we behaved like unexpierienced idiots regarding the subwoofers, no need for excursion.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
Πέραν της πλάκας πάντως, κάνατε εξαιρετική αγορά.
Πολύ προσιτή τιμή για τέτοιο ζώο.

Μπράβο στον Μονολιθίξ!
η τιμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο Κώστα...τίποτα άλλο....

και φυσικά το ντεντ λάιν για να πάρουμε την παλιά τιμή

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
Δλδ τωρα εσυ, ΕΣΥ! θα εχεις 12 sub στο μαγαζι και θα τα αφησεις να φυγουν; ετσι απλα; και θα μεινεις με δυο;
θα φωνάξω από δίπλα και την Χρύσα με τα εσώρουχα (το μαγαζί εννοώ :laugh: )
να με βγάλει μερικές πόζες καβάλα....σαν τον Κοτσίδη να χω να θυμάμαι :lolsign:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
και ένα update για τον προ που τον έπιασα κουβέντα @Dimifoot

One of our suppliers can't deliver necessary parts for a some month and after that the US will be the first who gets replenished, after that we will receive the EU version. Could be end of the year... Sorry for the bad news

Reaction score
2.811
@daharis666 Πριν τα στείλεις, μια χαρούλα σε παρακαλώ:
Πάρε ένα ζευγάρι (ή και 2) και πήγαινε μέχρι την πεθερά μου να τα δοκιμάσεις, 500 μέτρα απ’ το μαγαζί είναι.
Δώσε και λίγο ένταση, μονοκατοικία είναι. Μη μ‘ αναφέρεις, πες ότι είσαι της ΔΕΗ ή τίποτα τέτοιο...
Έχουμε κάτι εκκρεμότητες βλέπεις!
Και μην ανησυχείς για ότι συμβεί, θα τα ρίξουμε στους κουτόφραγκους και το εμβόλιο που έκανε σήμερα!

:laugh::roflmao::roflmao::roflmao:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
35.626
θα φωνάξω από δίπλα και την Χρύσα με τα εσώρουχα (το μαγαζί εννοώ :laugh: )
να με βγάλει μερικές πόζες καβάλα....σαν τον Κοτσίδη να χω να θυμάμαι :lolsign:

Ζηλια-ρη

που να δεις τις Παλιες που χα βαλει, αν θυμαμαι με τη φιλη μου την Ιωαννα

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
Ζηλια-ρη

που να δεις τις Παλιες που χα βαλει, αν θυμαμαι με τη φιλη μου την Ιωαννα
δεν θα βάλω καλέ την Χρύσα στο πλάνο (δεν βλέπεται:p) να με τραβήξει με το κινητό την θέλω :lol: :lolsign:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.676
@daharis666 Πριν τα στείλεις, μια χαρούλα σε παρακαλώ:
Πάρε ένα ζευγάρι (ή και 2) και πήγαινε μέχρι την πεθερά μου να τα δοκιμάσεις, 500 μέτρα απ’ το μαγαζί είναι.
Δώσε και λίγο ένταση, μονοκατοικία είναι. Μη μ‘ αναφέρεις, πες ότι είσαι της ΔΕΗ ή τίποτα τέτοιο...
Έχουμε κάτι εκκρεμότητες βλέπεις!
Και μην ανησυχείς για ότι συμβεί, θα τα ρίξουμε στους κουτόφραγκους και το εμβόλιο που έκανε σήμερα!

:laugh::roflmao::roflmao::roflmao:
αν είναι να δώκω ένα 50ρικο σε κάτι κατσβέλους να πάνε με νταούλια μωρέ :laugh:

Reaction score
2.463
Κριμα.
Θα ηθελα κι εγω δυο αλλα δεν εχω με τιποτα που να τα αποθηκευσω μεχρι να εχω ετοιμο το σπιτι (να κανουν παρεα στα pb).
Αυτο ηταν το μεγαλυτερο μου κολλημα.

Reaction score
15.543
ευκαιρια για οποιον μπορει να παρει .....
....πεστου να φερει στην επομενη φουρνια και μια ντουζινα Μ-215 :lolsign:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.309
Up, θα ήρθαν πιά τόσες μέρες μετά για δεν μπορώ άλλο να περιμένω βαρέθηκα αν και η υπομονή είναι το κύριο προσόν μου όπως όλοι γνωρίζουμε αλλά έχει κι αυτή όρια τα οποία ξεπεράστηκαν και η σαμποθεσούλα περιμένει κενή εκεί που παλιά μπουμάριζε αλύπητα και θα έχει τόση τόνωση που θα γίνει της πουτ@νας απο μπάσο και θα κλαίνε τα σκλιά κι ο ασβός και επιτέλους θ' ακούσω κι εγώ παράπονο απο γείτονες γιατί με τα άμπασα τα εσβιές κιχ δεν ακούω τόσα χρόνια αλλά ίσως να φταίει λίγο οτι ο πιο κοντινός είναι κατομπενήντα μέτρα μακριά και το σπίτι έχει καλή μόνωση μα η ελπίδα δεν πεθαίνει και το θέλω πολύ γιατί χθες που πήγαμε να κάψουμε μπας και τελειώσει ο αισθητικός εφιάλτης των άπειρων κλαδιών του γ@μωχιονιού ήρθε ο αποκάτω κι άρχισε οτι τον ενοχλεί ο καπνός που δεν τον ενοχλούσε δέκα μέρες που καίνε όλοι γύρω του μα έτσι είναι εδώ έχει θάρρος και είμαι ευγενής αλλά το ήθελε το γ@μωσταυρίδι του που έφυγε άπραγος ο άνθρωπος που μου καίει θα δει όμως που θα τα βάλω όλα τα σαμπς στη σειρά 'κεί κάτω στον κήπο που έχει κάτι σκυλόσπιτα να παίζουν σε λουπ την αρχή του Ετζ οβ Τουμόρροου μια δυο τη νύχτα και θα μάθει τι θα πει ενόχληση που θα μου πει σβήσ' τη φωτιά και πυρασφάλειες κι @ρχιδιές που θα μου έκλ@ναν τ' @@ αφού μόνο όταν δεν έχει βρέξει ή έχει μπει Μάιος ανακατεύονται αλλά δε φταίει άλλος εγώ φταίω η καλή μου η καρδγιά και η μυθική μου υπομονή.

Ήρθαν;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.568
Members
38.199
Νεότερο μέλος
Alex Nik