Εμένα τα rca interconnect μου είναι κόκκινα της φωτχιας και το γουστάρω τρελά!!Μωβ; Ουστ. Μπλε; Ουστ. Κόκκινο; Ουστ. Πράσινο; Ουστ. Όλα ρε όλα, ουστ.
Ααααα, έχουν και βέλη για τη φορά!!!
Εμένα τα rca interconnect μου είναι κόκκινα της φωτχιας και το γουστάρω τρελά!!Μωβ; Ουστ. Μπλε; Ουστ. Κόκκινο; Ουστ. Πράσινο; Ουστ. Όλα ρε όλα, ουστ.
rca? μπλιαααααααααααχΕμένα τα rca interconnect μου είναι κόκκινα της φωτχιας και το γουστάρω τρελά!!
Ααααα, έχουν και βέλη για τη φορά!!!
Δεν έχει μάνα μου XLR ο προ μου.. Τι να κάμω ο καψερος;rca? μπλιαααααααααααχ
Να κάνει η μάνα ( Κώστας )Δεν έχει μάνα μου XLR ο προ μου.. Τι να κάμω ο καψερος;
Δύο τα τινά.Δεν έχει μάνα μου XLR ο προ μου.. Τι να κάμω ο καψερος;
Το δεύτερο για ποιο λόγο να το έκανα Γιάννη μου; πάλι ανισόρροπη σαν και μένα δε θα ήταν η συνδεσμολογια;Δύο τα τινά.
Η παίρνεις προ με xlr , ή παίρνεις xlr και βάζεις αντάπτορες.
Διαλέγεις και παίρνεις.
Ξηλωμα με μισος.Μαλιστα.Ξηλωμα σε ολα τα μαυρα καλωδια.Αλλοι το εκαναν αυτο 40 χρονια πριν.Ποτε δεν ειναι αργα.Ναι, είναι απίστευτη η μ@λακια που μας δέρνει.
Δυστυχώς.
Φυσικά βάζω τον εαυτό μου μέσα, εννοείται.
Βέβαια εσύ δεν ήταν δυνατόν να ακούσεις τον οποιοδήποτε EAR ή κογια ή δεξερωγωποιον με τη μία, δε γίνεται.
Χιουμαν σπισις.
Δατς δη γουέι δη κούκι κραμπλς.
Προσωπικά έχω (εδώ και χρόνια) πρόβλημα με οποιοδήποτε καλώδιο δεν είναι μαύρο κι όσο πιο λεπτό (για την εφαρμογή) γίνεται.
Έχω πρόβλημα με οποιοδήποτε "επώνυμο" από τον χαϊενδοχώρο καλώδιο. Ρε δε πα να'ναι τέλειο; θα το ξηλώσω δίχως σκέψη, μηδέν. Ουστ.
Βαντενχουλ; Ουστ. Κιμπερ; Ουστ. Οντιοκουεστ; Ουστ. Βαλχαλα; Ουστ. Τίποτα ρε, ξήλωμα όλα.
Μωβ; Ουστ. Μπλε; Ουστ. Κόκκινο; Ουστ. Πράσινο; Ουστ. Όλα ρε όλα, ουστ.
Μαύρο. Τέλος.
Αποδεκτά στην ούγια μόνο ονόματα από μεγάλες πραγματικές βιομηχανίες του χώρου, όπως μπελντεν και μογκαμι.
Όλα τα υπόλοιπα, όλα μαζί, ξήλωμα με μίσος.
Τα βλέπω και εκνευρίζομαι ρε.
ΟΥΣΤ.
Φανταστικα ως προς τι;Μηπως εννοεις τον ηχο;Αν ναι,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες με πολυ καλυτερα xlr,με πολυ ακριβοτερες τιμες ομως.Εκει,ναι,φανταστικα.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε νιώθω! Το 1016 πρέπει να έχει κλείσει χρόνο στο κουτί του. Το έχω και το βλέπω. Απλά δεν το χρειάζομαι. Ανυπομονώ όμως να ψωνίσω το 2549 μογκαμάκι με τα φανταστικά νιούτρικ xlr.
Το 1016 δεν έχει ανάγκη απο κάλτσα. Είναι πανέμορφο απο μόνο του. Κρίμα που κοιμάται στο κουτί του.
Γιε.φανταστικα
Μαύρο. Τέλος.
Δεν τη βρίσκω πια με τις τιμές βρε. Τώρα με ενδιαφέρει η απόδοση. Οταν ο chrishat που έχει συστηματαρα λέει ότι το 2549 είναι το πιο ουδέτερο που έχει ακούσει, μου αρκεί. 2549 λοιπόν!Φανταστικα ως προς τι;Μηπως εννοεις τον ηχο;Αν ναι,υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες με πολυ καλυτερα xlr,με πολυ ακριβοτερες τιμες ομως.Εκει,ναι,φανταστικα.
Το Mogami "τσιριζει".Αν επιμεινεις,η γνωμη μου περισσευει.Δεν τη βρίσκω πια με τις τιμές βρε. Τώρα με ενδιαφέρει η απόδοση. Οταν ο chrishat που έχει συστηματαρα λέει ότι το 2549 είναι το πιο ουδέτερο που έχει ακούσει, μου αρκεί. 2549 λοιπόν!
Αρχικά, τσιρίζει σε σχέση με τι; Με την εγγραφή ( έχουμε πρόσβαση στα μάστερς ας πούμε? ) ή με τα γούστα μας; Εν συνεχεία, ακόμα και αν τσιρίζει, που το πρόβλημα; Το πολύ πολύ να βγω λίγο οφ άξις απο το tweeter ή ( όπως και ούτως ή άλλως θα γίνει ) να το μαζέψω με την ισοστάθμιση. Έτσι κι αλλιώς δηλαδή το σύστημα ( όταν φτάσει στο σημείο που στοχεύω ) θα μετρηθεί και ρυθμιστεί με εφαρμογή target curve.Το Mogami "τσιριζει".Αν επιμεινεις,η γνωμη μου περισσευει.
Θες να μας πεις (εμμέσως πλην σαφώς) πως "τσιριζει" το ηχείο σου;Το Mogami "τσιριζει"
Πολύ χάλια ηχείο έχεις.Εχει ελλειψη "σωματος" στο χαμηλο και "τσιριζει" στα πριμα
Πολυ βολικο ομως τα ιδια εχει κανει στο παρελθον σε 3 συστηματα φιλων και "πηρε ποδι".Κριμα που o Astronaut Jr. δεν εχει καποιο αντιστοιχο μοντελο Kimber με xlr και τοτε θα ακουγαμε την "ουδετεροτητα" του Mogami.Ομως παρασυρομαι, τωρα υπαρχουν διαφορες στα καλωδια;Θες να μας πεις (εμμέσως πλην σαφώς) πως "τσιριζει" το ηχείο σου;
ΟΚ, το καταλάβαμε.