- Reaction score
- 12.241
Γιατί ούτως ή άλλως θα πάρω 4 μογκάμια για να βάλω απο το κροσόβερ στους τελικούς. Άρα, γιατί να μη πάρω 6 μογκάμια, να έχω και ομοιογένεια; Θα μπορούσα να μετέτρεπα σε xlr όλα τα καλώδια που μου έχουν απομείνει, αλλά δεν βρίσκω νόημα ούτε σε αυτό. Τα βύσματα θα μου κόστιζαν σχεδόν όσο τα έτοιμα μογκάμια και θα έπρεπε να κάτσω να τα κολλήσω. Προτιμώ να διαθέσω το χρόνο μου σε μετρήσεις του χώρου πλέον.Εχει ελλειψη "σωματος" στο χαμηλο και "τσιριζει" στα πριμα ακομη και σε σχεση με ενα ασημενιο καλωδιο,αν αποδεχθουμε την κατηγορια αυτη απο τους εχθρους του ασημιου.Αν ομως η ισοσταθμιση ειναι η λυση, γιατι να πληρωνεις Mogami και Neutrik;
Αμήν! Μάι πόιντ εξάκτλι!! Φακ δε κέιμπλς!!!Επιτέλους το ηχείο πήρε σωστό σήμα και παίζει όπως σχεδιάστηκε.
Αλλά που να το καταλάβει κανείς.
Και αντί να φτιάξουμε ψηφιακά την Target Curve όπως μας αρέσει, αλλάζουμε καλώδια να βρούμε....... την Target Curve που μας αρέσει.
Έχω ακούσει το σύστημά μου με rca kimber και 8tc kimber, πριν και μετά το eq ( έστω και αν δεν εφάρμοσα σωστό dsp ), με τη harman(?) καμπύλη. Τότε ήταν που έβγαλα τα 1016 απο το σύστημα και πούλησα τα 8tc. Μια χαρά τα κιμπεράκια, όπως όλα τα καλώδια που είχα. Προτιμώ όμως να κάνω ισοστάθμιση με βάση τις μετρήσεις του συστήματός μου και με συγκεκριμένο στόχο προς επίτευξη ( target curve ), τον οποιο θα μπορώ να επιβεβαιώσω με νέο σετ μετρήσεων ( πέραν της δια της ακοής αξιολόγησης ).Πολυ βολικο ομως τα ιδια εχει κανει στο παρελθον σε 3 συστηματα φιλων και "πηρε ποδι".Κριμα που o Astronaut Jr. δεν εχει καποιο αντιστοιχο μοντελο Kimber με xlr και τοτε θα ακουγαμε την "ουδετεροτητα" του Mogami.Ομως παρασυρομαι, τωρα υπαρχουν διαφορες στα καλωδια;