Ndis
Titika
- Reaction score
- 4.751
Γιαννη καλύτερα να πετάξει το πουλί παρά να μου κοψει το πουλί! Βρε αν ειχαμε το αυθεντικό ΠΑΣΟΚ θα το είχα λύσει το πρόβλημα, θα το αφηνα απλά στο πορτπαγκαζ του ζυγού καγιεν για κανα μήνα.
ακόμα είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος σπασικλάκι....Θυμάμαι 10 χρόνια πριν την πρώτη φορά που πήρα sub απ' έξω, SVS PB13U απο την LSound (νυν Arendal). Γέννησα μέχρι να έρθει, 20-25 μέρες...
Τον επόμενο χρόνο που ψωνίσαμε SVS τρεις μαζί (καλή ώρα, πάουερ μπάι-μπάι) αλλά τα κανόνισα εγώ, σε 10 μέρες ήρθαν.
Εδώ θα ξαναγεννήσω μου φαίνεται.
Ήρθαν τα γ@μήδια;
κωστα πες μας για το πρωτο σου 870Το πρώτο φυστικακι;
Και τα κουρίτσα μ' άρεσαν, και τ' αγόρια μ' άρεσαν.πες μας για τα παιδικά σου χρόνια....
Κατάδικό μου, κόκκινη Alfasud επειδή κατάφερα να τελειώσω το σχολείο. Έκπληκτοι και πανευτυχείς οι δικοί μου!το πρώτο σου αυτοκινητάκι....
Δεν έπαιξα ποτέ κουτσό, μόνο πιτσικουλιές.το πρώτο σου κουτσό στη γειτονιά
Η Έλενα στα παρά κάτι 15, συνομήλικη* θεά με βυζ@ρες που τότε μου άρεσαν.Το πρώτο φυστικακι;
ψεύτικα δε μ' αρέσανε πιά μεγάλα.
θα το θελα πολύ....αλλά ειλικρινά... δεν μπορώ@daharis666 O @Zizik μας τα είπε, η σειρά σου τώρα!
άσε μη μου το θυμίζεις γιατί τα χω πάρει κ μ αυτούςΔε με λες, ο τρινοβ σου'ρθε;
Φίλε μόλις διέκρινα τα εργαλεία σου... καλορίζικα!!!άσε μη μου το θυμίζεις γιατί τα χω πάρει κ μ αυτούς
παιζει και να τα ριξαν στην θαλασσα για να ελαφρυνει το καραβιΦίλε μόλις διέκρινα τα εργαλεία σου... καλορίζικα!!!
View attachment 206643
Αυτό ήταν μαχαίρια στο μαλακό υπογάστριο του φίλου μου...παιζει και να τα ριξαν στην θαλασσα για να ελαφρυνει το καραβι
Ο τρίνοβ που έχεις παραγγείλει είναι αυτός που πλήρωσες με τα λ7 των κορόϊδων που σου παρήγγειλαν σαμπς?άσε μη μου το θυμίζεις γιατί τα χω πάρει κ μ αυτούς
και όχι μόνο...αναγκάστηκα να βάλω και από την τσέπη μου μη σέσωΟ τρίνοβ που έχεις παραγγείλει είναι αυτός που πλήρωσες με τα λ7 των κορόϊδων που σου παρήγγειλαν σαμπς?
είδες κάτι απαιτήσεις....?Και ο ζιζικ περιμένει ακόμα τα σαμπονια ε?