- Reaction score
- 8.793
Με γκαζαδικο ρε τα στείλανε οι άτιμοι? Απ όπου και να τα πιάσεις λερωνεσαιτο αποτελείωσες τώρα το στρουμφ....
χίλιες φορές να του πεις ότι τα έκλεψαν οι Ρομά στον δρόμο....παρά να του στείλεις λαδωμένη κούτα
Με γκαζαδικο ρε τα στείλανε οι άτιμοι? Απ όπου και να τα πιάσεις λερωνεσαιτο αποτελείωσες τώρα το στρουμφ....
χίλιες φορές να του πεις ότι τα έκλεψαν οι Ρομά στον δρόμο....παρά να του στείλεις λαδωμένη κούτα
Ήρθαν λέμε...και κλαίμε...
Με γκαζαδικο ρε τα στείλανε οι άτιμοι? Απ όπου και να τα πιάσεις λερωνεσαι
Για κάνε ένα search για Evergreen στον Δούναβη....Πόσο να κάνουν 2 γ@μωπαλετίτσες γ@μωσαμπς με το γ@μωφορτηγό απο την γ@μωκεντρική Ευρώπη;
δεν υπάρχει τίποτα...μόνο 12 κ 10 πλέον....Μάθαμε αν τουλάχιστον έχουν φύγει; Αν οχι δλδ να συμπληρώναμε ακόμα μια 6άδα !
Νότια...Καλά έκαναν και έφυγαν το θέμα είναι που θα πάνε....
θα τους πω να μου δωκουν το τηλ του οδηγού να το δώκω στον ζιζικΚαλά έκαναν και έφυγαν το θέμα είναι που θα πάνε....
φανταστείτε :θα τους πω να μου δωκουν το τηλ του οδηγού να το δώκω στον ζιζικ
μλκα μου κλαίωθα τους πω να μου δωκουν το τηλ του οδηγού να το δώκω στον ζιζικ
Κοτααααααμλκα μου κλαίω
μόλις πριν λίγο μου έστειλαν μήνυμα από την Monoprice να τους δώσω ένα κινητό για να το έχει ο οδηγός να με πάρει όταν θα έρχεται για να κανονίσουμε την εκφόρτωση
πόσο κρατήθηκα και δεν έδωσα του στρουμφ
άσε μην μπλέξουμε με κανέναν συνδικαλιστή οδηγό και μας ζητά και ψυχικές οδύνες μετάΚοταααααα