Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Και χωρίς σαμπ.Σοβαρά τώρα; ο τύπος ζητάει ενοίκιο 120 ευρώ για έναν καμπινε που πέταξε μέσα μια πολυθρόνα και τον ονόμασε στούντιο;
Και υπάρχει και μεσιτικό που το ανέλαβε;
Επτά σε...πέντε λεπτά
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά με 2-3 αλλαγές ο χώρος παίρνει ''φωτιά''..
Για ν'ακριβολογούμε ώστε να μη δινόταν λαβή σε αντιρρησίες...πρώτον,η αναγραφόμενη ισχύς αναφέρεται σε στιγμιαίες κορυφώσεις του προγράμματος και είναι προδιαγεγραμμένη για φορτίο 4 Ωμ...Για να σοβαρευτούμε λίγο, και να δούμε ζηλευτά ηχεία για οικιακή χρήση, προφανώς εφοδιασμένα με καρδιοειδη λοβό, και ικανά για πραγματικά πολύ υψηλά SPL..
Στα πλαίσια της τυπικής μιντφιλντ οικιακής αναπαραγωγής, έχω ξεκαθαρίσει πως τελειώνει το ποίημα στα 901, με ιδανική απόσταση ακρόασης 2-4μ, δηλαδή καλύπτει το 99% των περιπτώσεων, αρκεί να έχεις τα λεφτα:
Τα λεφτά τους δεν είναι λίγα, αλλά δεν πλησιάζουν καν τις υπερβολές του χαϊ ενδ, είναι πάνω κάτω στα επίπεδα των κιι, οπότε bye bye kii.
Sorry Bruno.
(αξίζει όμως μια παρένθεση εδώ, διότι τα κιι είναι πολύ μικρότερα σε όγκο, υψηλότερου waf, με ψηφιακές ευκολίες και dsp, με ωραία βάση για σαμπ, κλπ, οπότε οκ, παραμένει υπό όρους η επιλογή των κιι).
Ωστόσο, σε κάποια πιο μεγάλα σπίτια, πιθανώς να χρειαστεί και μεγαλύτερη απόσταση ακρόασης, οπότε η επόμενη λογική επιλογή δε μπορεί παρά να είναι τα 801, με ιδανική απόσταση ακρόασης 3-6μ, δηλαδή μιλάμε για φαρφιλντ πλέον:
Το λοιπόν που λέτε, η μουσιτσα ο ζαπ, ύπουλα ύπουλα και σιωπηρά, έχει εγκαταστήσει ένα ζευγάρι από τούτα τα θεριά, και διέρρευσε και φωτογραφίες της εγκατάστασης.
Δε ξέρετε πόσο χαίρομαι που κάποιοι ανάμεσά μας έχουν πλέον ενημερωθεί για αυτά τα έξοχα ζώα, τα πήραν και τα απολαμβάνουν, με την υποστήριξη του ζαπ κιόλας, άσσος στο μανίκι τους.
Πιο ακριβά μεν από τα 901, αλλά κατά πολύ φτηνότερα από άλλες γνωστές φαρφιλντ επιλογές, και κατά την εκτίμησή μου, πολύ ανώτερα. Όχι αστεία.
Στο δια ταύτα: ανοίξτε θρεντ παρακαλώ , δώστε φωτογραφικό υλικό, ρίξτε λίγη τσόντα στη ζωή μας, αρκετά κάναμε υπομονή.
Τώρα.
ΥΓ. Ξέρετε τι ενισχυτή έχουν στα πριμα; 500 βατ.
Παντακοσχια βατ στα πριμα.
Ακούτε σεις με τους 50 βατ ενισχυτακους σας; ιιεεεεεεεεεε;
Ρομπίτσες μουυυυυυ....
Ακόμα καλύτερα MOSFET (δεν είναι ?)Για ν'ακριβολογούμε ώστε να μη δινόταν λαβή σε αντιρρησίες...πρώτον,η αναγραφόμενη ισχύς αναφέρεται σε στιγμιαίες κορυφώσεις του προγράμματος και είναι προδιαγεγραμμένη για φορτίο 4 Ωμ...
Επίσης τα ενσωματωμένα αρθρώματα στο 901 τουλάχιστον είναι τάξης ΑΒ και όχι class-D...
Για κάποιους η χρήση γραμμικών αντί διακοπτικών σταδίων κρατά την απόδοση πιο κοντινή σε μια ιδεατή πιουρίστικη υπόσταση.Κατά τα άλλα,η ιδιότητα των mosfet να είναι ιδεώδεις...διακόπτες υπαγορεύει την εμπλοκή τους και σε class-D υλοποιήσεις.Ακόμα καλύτερα MOSFET (δεν είναι ?)
Όχι εννοούσα , οτι γραφει στη μπροσούρα του 901 οτι είναι Μοσφετ και όχι ΑΒ (λάθος κάνω?). Προσωπικά οι καλοί D (γενικά σαν τοπολογία) μου αρέσουν καλύτερα (απο τους ΑΒ πάντως σίγουρα).Για κάποιους η χρήση γραμμικών αντί διακοπτικών σταδίων κρατά την απόδοση πιο κοντινή σε μια ιδεατή πιουρίστικη υπόσταση.
Ένα στάδιο υλοποιημένο με mosfet μπορεί να είναι είτε γραμμικής είτε διακοπτικής αρχιτεκτονικής,ενώ ανάλογα με την προβλεπόμενη πόλωση η γραμμική τοπολογία μπορεί ν'αποδίδει προδιαγεγραμμένες τιμές ισχύος είτε σε τάξη A (μικρότερες τιμές) είτε σε τάξη AB,με την τελευταία να είναι ουσιαστικά τάξη B που λειτουργεί εν μέρει σε A όταν το πλάτος στο σήμα που διαχειρίζεται ο ενισχυτής δεν υπερβαίνει κάποιο επίπεδο,καθοριζόμενο από την πόλωση και ανακλώμενο στην κατανάλωση ηρεμίας όταν είναι απλώς ενεργοποιημένος χωρίς δηλαδή να παρέχεται σήμα στην είσοδο...Για λόγους απλοποίησης δεν αναφέρονται παραλλαγές όπως τάξη G ή Η...Όχι εννοούσα , οτι γραφει στη μπροσούρα του 901 οτι είναι Μοσφετ και όχι ΑΒ (λάθος κάνω?). Προσωπικά οι καλοί D (γενικά σαν τοπολογία) μου αρέσουν καλύτερα (απο τους ΑΒ πάντως σίγουρα).
Ο καιρόc γαρ εγγύcΣτο δια ταύτα: ανοίξτε θρεντ παρακαλώ , δώστε φωτογραφικό υλικό, ρίξτε λίγη τσόντα στη ζωή μας, αρκετά κάναμε υπομονή.
Τώρα.
να τις κάνω 8 να είσαι πιο χαλαρός?Ο καιρόc γαρ εγγύc
Τελείωσα χθες με τα ασανσέρια, δώστε μου λίγο χρόνο να βγάλω video/photo και θα ανεβάσω.
//edit: Μόλις είδα ότι μου δόθηκαν 24 ώρες, ευχαριστώ τη διοίκηση, μου φτάνουν!
τον συγκεκριμένο απ όσο είχα δει κάποτε....δεν τον έπαιρνε στα σαράουντ....ήταν κολλητά με τη θέση ακρόασηςΌλα πάντως είναι θέμα κόστους. Για παράδειγμα στους κινηματογράφους σύμφωνα με τα λεγόμενά αυτών οι οποίοι ασχολούνται με την εγκατάσταση ηχοσυστηματων υπάρχουν πάντα οι επιλογές A, B&C όπου η επιλογή A είναι η ρεφερενζ, η επιλογή B είναι η στάνταρτ κτλπ.
Στις περισσότερες των περιπτωσεων το τελικό αποτέλεσμα είναι συνέπεια συμβιβασμων τουλάχιστον στον τομέα του κόστους.
Τα γκεντ χαρντ ωραία είναι αλλά κοστίζουν και δεν ξέρω εάν μπορειτε να βρείτε έστω και ένα οικιακό κινηματογράφο με πολυκαναλο αποτελούμενο από όμοια μεταξύ τους ηχεία της μάρκας geithain.
Λογικα αναλόγως μπάτζετ χώρου κτλπ πρέπει να γίνουν και οι ανάλογες επιλογές.
Ένας οικιακός κινηματογράφος με ηχεία της φίρμας είναι ο παρακάτω αλλά φυσικά δεν έκατσε να βάλει γκεντ χαρντ ολ οβερ.
View attachment 207200
Και μια προηγούμενη κατάσταση πριν την τελική.
View attachment 207201
5,65mx3,45m ο χώρος παρακαλώ.
View attachment 207202
Δεν έκατσα να διαβάσω αναλυτικά αλλά κοίταξα μέσες άκρες τι έκανετον συγκεκριμένο απ όσο είχα δει κάποτε....δεν τον έπαιρνε στα σαράουντ....ήταν κολλητά με τη θέση ακρόασης
αν θες ανέβασε όλο το λινκ