- Reaction score
- 136.736
Ω ρε κακός μπελάς που μας βρήκε.Α, ωραία.
Ας πούμε για αυτοκίνητα. Για πες...
Ω ρε κακός μπελάς που μας βρήκε.
Τάφος σωστός λέμε, άλλη φορά θα το ξέρω.
Δεν σου έφτασε η μία grande αποκάλυψη για αυτή την εβδομάδα;
Ένα έχω να πω επί του θέματος και το κλείνω εδώ:
Δεν έχω ιδέα για ποιο πράγμα μιλάς
το φόρουμτοχειτουμπανο και συ κρυφό καμάρι Οκ χωρίς πλάκα Δεν το ξέρουμε | |||||
Όχι, δεν πήρα Tesla, ούτε φυσικά Porsche.Κοίτα για να τρώγεται ο Κώστας, κάνα TESLA θα πήρε.
Εγώ βέβαια ως πιο ρομαντικός, εύχομαι 911.
Ρε συ Symos ....οίκτο...τι κάθεσαι και λες?Όχι, δεν πήρα Tesla, ούτε φυσικά Porsche.
Μετά από 11 χρόνια παρέας με το πιστό μου Φιατάκι, είχε έρθει η ώρα για αλλαγή.
Επειδή όμως δεν βιαζόμουν, το έψαξα πολύ και βρήκα μια ευκαιρία για ένα αρκετά ακριβό (για τα δικά μου μέτρα) αυτοκίνητο, ελαφρώς μεταχειρισμένο στα μισά λεφτά του καινούργιου. Το οποίο, συνυπολογίζοντας και διάφορες άλλες (φορολογικές κλπ.) παραμέτρους, θα μου κοστίσει τελικά σε βάθος χρόνου όσο και το Φιατάκι μου, παρ'ότι πολύ πιο ακριβό ως αρχική τιμή.
Επειδή όμως δεν ήθελα ούτε να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις όσον αφορά τις οικονομικές μου δυνατότητες (ειδικά ταυτόχρονα με την αγορά των ηχείων), αλλά ούτε και είχα καμία διάθεση να κάθομαι και να αναλύω δημόσια τα οικονομικά και τα φορολογικά μου (για να αποδείξω αυτό που λέω παραπάνω) είπα ότι δεν θα πω τίποτα.
Το είπα όμως σε 2-3 άτομα. Και τι άτομα. ΤΑΦΟΥΣ
Και τώρα, εκεί που δεν ήθελα να πω τίποτα για να μην φαίνεται ότι πλήρωσα τόσα χρήματα για αυτοκίνητο, φαντάζεστε ότι αγόρασα Porsche!
Anyway, ας το αφήσουμε εδώ προς το παρόν.
ρε φίλε...έχω φάει σκάλωμα με ένα βουλγάρικο υγρομάντηλο από την πρώτη καραντίνα....τότε που παίρναμε γιούρια ότι βρίσκαμεΧαχα, αρχικά, κι εμείς τα πράσινα παίρνουμε τα "απλά", αυτή τη φορά είχαν τελειώσει.
Δεύτερον, το δικό μου το κωλαρ@κι σκουπίζεται αποκλειστικά και μόνο με απλό χαρτάκι του Θεού, τα μωρομάντηλα είναι για τις μικρές.
(Υ.Γ. Βλέπεις; Τέτοιος είμαι, ειλικρινά αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω αυτό το disclaimer )
είναι σοβαρό το θέμα....τα ίδια μου λέει και το γωγουλινι....Τάδε έφη DAHARIS συντονιστής στο avsite.gr.
Ε, εντάξει το κάναμε για λίγο, να σου δώσουμε και μια ανάσα, γιατί σε πιέζουν για μετρήσεις εδώ και τώρα χα χα.Παιδιά μην σκάτε για το off topic.
Όπως όλοι γνωρίζουμε, εὐκοπώτερόν ἐστιν κάμηλον διὰ τρυπήματος ῥαφίδος διελθεῖν ἢ κρατήσεις εν thread του avsite on topic
Οπότε δεν έχει νόημα να καθυστερείς το αναπόφευκτο. Ελεύθερα!
Είναι άραγε τόσο απλό...?αν κάποιος σε δύο monolith 15άρια - μπροστά τους - τοποθετούσε ενα tweeter ενα mid και ενα super tweeter
ρε φίλε...έχω φάει σκάλωμα με ένα βουλγάρικο υγρομάντηλο από την πρώτη καραντίνα....τότε που παίρναμε γιούρια ότι βρίσκαμε
δεν ξέρω πως το έλεγαν....από που τα πήραμε....ούτε την συσκευασία θυμάμαι....
αλλά ειλικρινά ότι ''δουλειά'' και να έκανες δεν υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσεις παραπάνω από 5 φύλλα
τα ρουφούσε όλα
Για να καθαρίσουν τα χεράκια σου από τη βαφή του drag που ξεφλουδίζει;εχεις το ίδιο ευαίσθητο κωλαρ@κι με τον ασβό
View attachment 207470
-Είναι άραγε τόσο απλό...?
Όσο για το σούπερ τουίτερ, ποιος το χρειάζεται?