- Reaction score
- 79.674
τι να την κάνεις την ακρόαση όταν έχεις ινφλουένσερ να σου τα διαφημίζει?Καλές ακροάσεις.
Που τα άκουσες πριν τα πάρεις;
τι να την κάνεις την ακρόαση όταν έχεις ινφλουένσερ να σου τα διαφημίζει?Καλές ακροάσεις.
Fixedτι να την κάνεις την ακρόαση όταν έχεις ινφλουένσερ να σου λέει ότι τα ηχεία που προτείνει δεν χρειάζονται ακρόαση πριν την αγορά?
Ελπίζω να σε κάλυψα στο γειτονικό θέμα. Αν χρειάζεσαι κάτι επιπλέον, μου λες.Δώσε (όταν μπορέσεις) πληροφορίες για τους αυτοματισμούς και τις βάσεις, πολύ με άρεσαν.
Ναι, θα βγάλω κάποια στιγμή. Η στερέωση είναι με μαγνήτες ναι, αυτά τα μαύρα στρογγυλά που φαίνονται στην πρόσοψη του ηχείου είναι οι μαγνήτες που έχω κολλήσει πάνω στην ταπετσαρία. Άλλος ένας λόγος που με βόλευε να την έχω, γιατί δεν ήθελα να κολλήσω τους μαγνήτες απευθείας πάνω στο ξύλο του ηχείου.Και μια φωτό με τις μεταλικές σίτες του Μελίδη φορεμένες αν δεν σου κάνει κόπος.
Με μαγνήτες στερεώνονται;
Ευχαριστώ!Καλές ακροάσεις.
Έχεις δίκιο, τα ζύγισα και τα δύο αυτά που λες. Όσον αφορά το πρώτο, όντως μπορεί να φάνε κλωτσιά, χτύπημα κλπ. όταν είναι κάτω. Απ'την άλλη, όταν είναι ψηλά (καθώς δεν είναι και τόοοσο ψηλά) είναι σε eye level για τα παιδιά και τα "προκαλεί" να πάνε να βάλουνε χεράκι, μολυβάκι (νομίζω μπορεί να το'χω δει και εφιάλτη αυτό ) κλπ. Γι'αυτό σε κάθε περίπτωση ήθελα η σίτα να είναι μεταλλική και όχι κάτι πιο "light" που θα επέτρεπε σε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο να περάσει. Και φυσικά, ο λόγος που ήθελα να είναι κάτω δεν ήταν για να είναι πιο προστατευμένα τα ηχεία, αλλά για να είναι το σαλόνι μου "προστατευμένο" από τα ηχεία!Χαμηλά δεν είναι πιο επίφοβο μη φάνε καμιά κλωτσιά-γονατιά ή κάποιο απρόσεκτο χτύπημα από τα παιδιά ή την καθαρίστρια με τη σκούπα, παρά ψηλά;
Μήπως η μεταλική προστασία καλύτερα να στερεωθεί στα πόδια της βάσης και όταν κατεβαίνει το ηχείο να φωλιάζει πίσω από την προστασία κι έτσι να μη χρειάζεται να προσθαφαιρείς τη σίτα σε κάθε ακρόαση;
Όχι, με τρόμαξες που είπες θα με καρπαζώσουν.Τρινοβ παρήγγειλες;
Ήρεμα ρωτάω..
Όπως έγραψα και αρχικά, εγώ δεν αγόρασα αυτά τα ηχεία για να φτιάξω ένα σύστημα "αναφοράς" (το τι ηχεία είχα πριν καθώς και διάφορες άλλες πληροφορίες τα έχω αναφέρει στο "backstory" του πρώτου post). Θα ήταν γελοίο να περιμένω να συμβεί αυτό μέσα στο σαλόνι μου, χωρίς ίχνος treatment και με ένα σωρό προβλήματα. Τα αγόρασα ώστε, λόγω καρδιοειδούς εκπομπής και λοιπών άψογων τεχνικών χαρακτηριστικών, να μπορέσουν να παράξουν ένα αποτέλεσμα μέσα σε αυτόν τον χώρο το οποίο να "περνάει τη βάση" και να μπορώ επιτέλους να κάτσω να ακούσω μουσική, έστω και όχι τέλεια.Ποιά ηχεία είχες πριν;
Ποια ηχεία είχες πριν στο μυαλό σου σαν αναφοράς όπως λέμε; τα καλύτερα που είχες ακούσει και πως σου φαίνονται αυτά συγκριτικά;
Εδώ ποιός τα αντιπροσωπεύει; ξέρεις αν έχει κάποιο μοντέλο για ακρόαση;
Sorry για τις πολλές ερωτήσεις.
Σοβαρά τώρα, βγαίνει σε δικάναλο, αλλά πάρε το 16-καναλο.σοβαρά τώρα, βγαίνει και σε δικάναλο; Δεν το ήξερα, στείλε link!
Αν ήμουν στη θέση του Λάιου, θα τα διεθετα για ακρόαση μόνο με ένα όρο:την αντιπροσωπεία, την έχει ο Λάιος και, αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να έχει φέρει και ένα ή παραπάνω ζευγάρια 901. Δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμα για ακρόαση, θα πρέπει να μιλήσετε μαζί του.
"Αυτό τί κάνει;"είναι σε eye level για τα παιδιά και τα "προκαλεί" να πάνε να βάλουνε χεράκι, μολυβάκι (νομίζω μπορεί να το'χω δει και εφιάλτη αυτό )
Το έχω απαντήσει στο πρώτο ποστ.Ποιά ηχεία είχες πριν;
Δεν είχα. Πολύ μικρή εμπειρία έχω από τέτοια συστήματα "αναφοράς". Πιο πολύ από βόλτες σε μαγαζιά του χώρου αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε και δεν μπορώ να σου πω συγκεκριμένα μοντέλα. Αυτό όμως που έχω ακούσει πολλές φορές (και στο δικό μου σύστημα αλλά και σε γνωστούς) και μπορώ να στο υπογράψω, είναι ηχεία να ακούγονται φανταστικά στο μαγαζί (ή στο παλιό σου σπίτι) και μετά να τα βάζεις στο σαλόνι και να λες "Τι έγινε ρε παιδιά;" αλά Σπύρος Παπαδόπουλος. Και επειδή δεν είχα καμία όρεξη να συμβεί αυτό ξανά, ακολούθησα την οδό που περιέγραψα.Ποια ηχεία είχες πριν στο μυαλό σου σαν αναφοράς όπως λέμε; τα καλύτερα που είχες ακούσει και πως σου φαίνονται αυτά συγκριτικά;
.με κλειστά αφτιά μάλλον εννοείς. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.... μια χαρα τα παιρνεις και με "κλειστα ματχια" , αν κρινω απο τις (οποιες) αγορες μου με ανοιχτα...
ΟΚ, οκ, κατανοητά τα επόμενα βήματα.επόμενο βήμα (αν και όταν) να μελετήσω αν μπορούν να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις ηχητικής φροντίδας
δεν απεχουν πολυ....με κλειστά αφτιά μάλλον εννοείς. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.