- Reaction score
- 12.264
Υ.Γ. Εξακολουθώ να είμαι μέλος στην ομάδα του facebook με τα οντιοφίλ καλώδια. Το τί γέλιο ρίχνω, δε λέγεται. Σας προτείνω την ομάδα ανεπιφύλακτα!!
μα για ποιο λογο νομιζεις οτι δημιουργηθηκε αυτη η ομαδα, εκτος απο το να προσφερει γελιο και μαλιστα αφθονο. κανας σατανας θα την εφτιαξε επιτηδες 1000% για να σπαει πλακαΥ.Γ. Εξακολουθώ να είμαι μέλος στην ομάδα του facebook με τα οντιοφίλ καλώδια. Το τί γέλιο ρίχνω, δε λέγεται. Σας προτείνω την ομάδα ανεπιφύλακτα!!
Μπααααα, δεν το νομίζω. Βλέπω πολλούς εμπορίσκους εκεί μέσα που ψαρεύουν για θύματα. Μάρκες που δεν τις γνωρίζει ούτε η μάνα τους, κάτι βιοτεχνιούλες που π.χ. φοράνε δερμάτινο βρακί σε usb βύσματα και τα χρεώνουν μια περιουσία ή καλώδια ηχείων με πανέμορφες ομολογουμένως κάλτσες, χωρίς να δίνουν τεχνικά χαρακτηριστικά. Να γελάς και να κλαις είναι.μα για ποιο λογο νομιζεις οτι δημιουργηθηκε αυτη η ομαδα, εκτος απο το να προσφερει γελιο και μαλιστα αφθονο. κανας σατανας θα την εφτιαξε επιτηδες 1000% για να σπαει πλακα
Αν του πω για belden θα φάω ban ρε συ. Έχουν σαφή όρο με τον οποίο πρέπει να συμφωνήσεις ότι δεν θα κάνεις τρόλινγκ!μπελντεν πες τον μεταλλα αλλιως να αλλαξει μουσικη.
το γιουτιουμπ στη τιβι μου βγαζει κατι χαι φαι καναλια και δεν μπορω να τους βλεπω ουτε δευτερολεπτο !!
μα γιατι να δωσουν απο την στιγμη που κανεις δεν ενδιαφερεται?Μπααααα, δεν το νομίζω. Βλέπω πολλούς εμπορίσκους εκεί μέσα που ψαρεύουν για θύματα. Μάρκες που δεν τις γνωρίζει ούτε η μάνα τους, κάτι βιοτεχνιούλες που π.χ. φοράνε δερμάτινο βρακί σε usb βύσματα και τα χρεώνουν μια περιουσία ή καλώδια ηχείων με πανέμορφες ομολογουμένως κάλτσες, χωρίς να δίνουν τεχνικά χαρακτηριστικά. Να γελάς και να κλαις είναι.
το λες και λυση95% του χωρου θα ασχοληθει με αλλο αθλημα
Τί να πω κι εγώ ρε, που με διέγραψαν απαφτηναδώ την ομάδα; Μάλλον θα πόσταρα κάποια φωτό προς τα έξω ίσως, δε θυμάμαι ακριβώς. Ή μπορεί να έστρωσα καλώδια ηχείων και δεν το θυμάμαι. Χου νόουζ...Υ.Γ. Εξακολουθώ να είμαι μέλος στην ομάδα του facebook με τα οντιοφίλ καλώδια. Το τί γέλιο ρίχνω, δε λέγεται. Σας προτείνω την ομάδα ανεπιφύλακτα!!
Πες του να του δώσεις να δοκιμάσει αυτά που σου έστειλα! Δοκιμασμένα σε rock και metal, χρόνια τώρα!Πάει ο άλλος και ζητάει καλώδια που να παίζουν καλύτερα ροκ και μέταλ. Τον μπαγάσα, κόντεψε να με πνίξει.
Παραφέρεσαι και τα παραλές...μεταλ ακους επειδη δεν σε εδιαφερει η ποιοτητα [...]. Μη κοιτας που καποιοι νομιζουν οτι το μεταλ ειναι μουσικη με αξια, κατι τετοιοι ειναι που το εκφυλισαν.
Γιατί ρε, ξέρεις τι σαγρέ χροιά βγάζει ο George ο Corpsegrinder;;; Να τρίψεις τη μούρη σου στη χροιά να μην σου μένει ούτε μία στρώση δέρματος...!να πηγαινε και πες στους Κανιμπαλ Κορπς , για χροιες...
invite me plzzzzΥ.Γ. Εξακολουθώ να είμαι μέλος στην ομάδα του facebook με τα οντιοφίλ καλώδια. Το τί γέλιο ρίχνω, δε λέγεται. Σας προτείνω την ομάδα ανεπιφύλακτα!!