alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.946
τι ηλικιων ?!Σε αυτό το χώρο για παράδειγμα που τον επισκέπτονται αρκετοί νέοι
Νιάνιαρα ετών 50.τι ηλικιων ?!
Αναφέρομαι στη μικροκοινωνία του avsite και ( για μια ακόμη φορά ) στους νεοεισερχόμενους στο χώρο, ανεξαρτήτου ηλικίας.τι ηλικιων ?!
(στα υπολοιπα συμφωνουμε μαλλον)
Πολύ σωστά. Κι εγώ είμαι ο αρχηγός τους και τα παίρνω απ' όλους, ποσοστό από κάθε μίζα. Κανονική πυραμίδα. Κάποτε μας ξεμπρόστιασαν κάτι ήρωες, αλλά το λύσαμε το πρόβλημα και εξακολουθούμε να είμαστε ιν μπίζνες - και μεγαλώνουμε κι άλλο το τζίρο. Το αβγατίζουμε το μαγαζί. Πού είναι το πρόβλημα δηλαδή;Εμπορίσκοι που ψαρεύουν θύματα υπάρχουν πανταχόθεν στα φόρουμ και κάποιοι αβαντάροντε και από αξιοσέβαστα μέλη του εκάστοτε φόρουμ μην σε απορεί αυτό.
ε κοιτα αμα εχεις φτασει στην νεαρη ηλικια μου (ανεκσαρτητα απο την πραγματικη μου) και εισαι νεοεισερχομενος στον χωρο...κατι δεν ειναι και πολυ νορμαλ, και στο λεω γω τωρα που σιγουρα νορμαλ δεν ειμαι.Αναφέρομαι στη μικροκοινωνία του avsite και ( για μια ακόμη φορά ) στους νεοεισερχόμενους στο χώρο, ανεξαρτήτου ηλικίας.
Για σκέψου όμως πόσοι έχουν απλά συστήματα και τώρα μεταπηδούν στην "υψηλή πιστότητα"...ε κοιτα αμα εχεις φτασει στην νεαρη και οχι πλεων τοσο τρυφερη ηλικια μου και εισαι νεοεισερχομενος στον χωρο...κατι δεν ειναι και πολυ νορμαλ, και στο λεω γω τωρα που σιγουρα νορμαλ δεν ειμαι.
Καλά παίρνω πίσω το αξιοσέβαστοιΠολύ σωστά. Κι εγώ είμαι ο αρχηγός τους και τα παίρνω απ' όλους, ποσοστό από κάθε μίζα. Κανονική πυραμίδα. Κάποτε μας ξεμπρόστιασαν κάτι ήρωες, αλλά το λύσαμε το πρόβλημα και εξακολουθούμε να είμαστε ιν μπίζνες - και μεγαλώνουμε κι άλλο το τζίρο. Το αβγατίζουμε το μαγαζί. Πού είναι το πρόβλημα δηλαδή;
Αυτο το ανέβασε κάποιος στην ομάδα του fb που λέω, μέσα σε 10 λεπτά είχε διαγραφεί η ανάρτηση!
Ρε συ, εδώ υπάρχει FB Page γενικού Audiophile ενδιαφέροντος και admin είναι ιδιοκτήτης εταιρείας High End καλωδίων. Τι ψάχνεις να βρεις.Αυτο το ανέβασε κάποιος στην ομάδα του fb που λέω, μέσα σε 10 λεπτά είχε διαγραφεί η ανάρτηση!
( έβλεπα πριλ λίγο την ανάρτηση ενός τύπου που μόνο σε καλώδια πρέπει να έχει σκάσει τουλάχιστον 30000€ όπως τα υπολογίζω, πιθανώς πολύ παραπάνω. Full Kimber κατάσταση σε λέω! Σκρολάροντας λοιπόν, είδα και φωτογραφία του συστήματος και χώρου απο μπροστά. Ούτε ίχνος εμφανούς φροντίδας χώρου. Είχε όμως στηρικτικά καλωδίων τα οποία φτιάχνει μόνος του και πουλάει προς 315€ τα δέκα κομμάτια )
Και σε αυτή που είμαι μέλος, μια απο τα ίδια. Απ'ότι κατάλαβα, εκεί μέσα πλασάρουν τα καλούδια τους διάφοροι wannabe κατασκευαστές καλωδίων. Εδώ, συντονιστής της ομάδας έκανε προ ολίγου ανάρτηση στην οποία λέει ότι ξέμεινε απο 28Ga επάργυρο συστραμένο καλώδιο καθώς ο προμηθευτής του σταμάτησε να έχει στοκ και δεν θα το ανανεώσει, λέει μάλιστα ότι με αυτό το καλώδιο ( το ήδη επαργυρωμένο και συστραμμένο ) φτιάχνει τα θαυμάσια καλώδια που πουλάει. Εντάξει, οι τύποι εκεί μέσα έχουν ξεπεράσει το στάδιο της καλωδιολαγνείας και έχουν φτάσει στο σημείο της αποβλάκωσης. Τους λέει δηλαδη στη ψύχρα ότι τους πουλάει κάλτσες.Ρε συ, εδώ υπάρχει FB Page γενικού Audiophile ενδιαφέροντος και admin είναι ιδιοκτήτης εταιρείας High End καλωδίων. Τι ψάχνεις να βρεις.
Ζουλεύεις; Ο δίπλα κήπος ψήνει και λουκάνικα.Τι ωραία που μαζεύεστε εδώ, όλοι οι γνωστοί, αυτο-θαυμάζεστε και περνάτε όμορφα..
Άλλοι θαυμάζουν κάλτσες, άλλοι αυτοθαυμάζονται, τι να πεις... Είμαστε μια θαυμάσια ατμόσφαιρα, είμαστε!!Τι ωραία που μαζεύεστε εδώ, όλοι οι γνωστοί, αυτο-θαυμάζεστε και περνάτε όμορφα..