- Reaction score
- 81.155
Διδυμότειχο καλέ?Φερ'το και θα σου έχω έτοιμους καβουρμάδες, στο κάτω-κάτω δεν είμαι και πολύ μακριά μόνο 100 χιλιόμετρα πιο πάνω aπό τον dahari.
Διδυμότειχο καλέ?Φερ'το και θα σου έχω έτοιμους καβουρμάδες, στο κάτω-κάτω δεν είμαι και πολύ μακριά μόνο 100 χιλιόμετρα πιο πάνω aπό τον dahari.
Θηλάζει 35 μέρες και πεινάει συνεχώς. Τι περιμένεις;Τι θλιμμένο ύφος έχει η μαμά.
Έλα καλέ Γιώργο, μικρά θα μείνουν. Not.Έδειξα τα κουτάβια στην σύζυγο..... ενθουσιάστηκε!
Μετά είδε όμως και το μέγεθος της μαμάς.....της έφυγε ο ενθουσιασμός σε dt!
Θα το βάζω κάτω στα αγριόχορτα να μαθαίνει μέχρι να το πάρεις.Με ενδιαφέρει ενα ζωηρό και αγριο αρσενικό ...
Υ.Γ. Δεν διαθέτω γκαζόν, μόνο αγριόχορτα ,παπαρούνες και χαμομήλι.
Και δεύτερο εμβόλιο (μετά από έναν μήνα από το πρώτο) δώρο από εμένα σε όποιον πάρει (θα το φέρει Χαλάνδρι δεν θα τρέχω σαλονικη )
Μπράβο στον VetάραΚαι μην ξεχνάτε οι Αθηναίοι:
Ναι, ενα που ισως γίνει μεγαλόσωμο και σκληρός αντραςΘα το βάζω κάτω στα αγριόχορτα να μαθαίνει μέχρι να το πάρεις.
Το ένα αγοράκι είναι πολύ μεγαλύτερο απ' όλα τ' άλλα, θες αυτό; Φονιάς λέμε.
Και μην ξεχνάτε:
Ναι, ενα που ισως γίνει μεγαλόσωμο και σκληρός αντρας![]()
Αμ δε θα πιάσει το κόλπο γιατί θα τους στέλνω εγώ μια πραγματική φώτο της μαμάς μπας και μείνει κανένα και για μένα.Μπορώ επίσης να τα κάνω φώτοσοπ με άλλη, μικρή, μαμά.![]()
τα subs φύγανε από το Σάββατο....Αμ δε θα πιάσει το κόλπο γιατί θα τους στέλνω εγώ μια πραγματική φώτο της μαμάς μπας και μείνει κανένα και για μένα.
Νταχαρη μην του στελνεις τα subs, Θεού θέλοντος και κορονοιου επιτρεποντος θα του τα πάω εγώ.