Most visitors online was 2970 , on 22 Feb 2025
Βάλαμε τα μεγάλα μέσα να είμαστε και νόμιμοι στην μετακίνηση και εκδρομή στο υπέροχο ζικζικόσπιτο σήμερα
ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ....Γρηγόρη, δες το αριστερό!
Ναι, όταν γίνουν άλογα, αρχίσουν οι σφαγές και διώξουν τα υπόλοιπα τα ξαναλέμε. Δυστυχώς ήδη δεν ελέγχονται λόγω αριθμού, και είναι μουράκια. Σήμερα πήγαν στα άλλα την ώρα που έτρωγαν και με είχε πιάσει μεγάλος πανικός.ΜΕ ΤΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ.....![]()
Ούτε στ' όνειρό μου δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα του τύχαινε τέτοια οικογένεια. Είμαι πανευτυχής!Σχετικά με το όνομα.
Μου λέει η γυναίκα μου. Επειδή έγινε το "προξενιό" από το φόρουμ επειδή είναι θηλυκό θα το λέμε Όνκυο. Πάει αυτό σε θηλυκό. Αν διαλέγαμε αρσενικό θα το λέγαμε bryston![]()
![]()
AVR όμως...όχι στέρεο και αηδίεςΣχετικά με το όνομα.
Μου λέει η γυναίκα μου. Επειδή έγινε το "προξενιό" από το φόρουμ επειδή είναι θηλυκό θα το λέμε Όνκυο.
Γυναίκες .....AVR όμως...όχι στέρεο και αηδίες![]()
Να είσαι καλά Δημήτρη. Η χαρά είναι επίσης τεράστια και για εμάςΝαι, όταν γίνουν άλογα, αρχίσουν οι σφαγές και διώξουν τα υπόλοιπα τα ξαναλέμε. Δυστυχώς ήδη δεν ελέγχονται λόγω αριθμού, και είναι μουράκια. Σήμερα πήγαν στα άλλα την ώρα που έτρωγαν και με είχε πιάσει μεγάλος πανικός.
Οι υπολογισμοί μου λένε πως μπορώ να ελέγξω μέχρι 7-8.
Η καημένη η Λίλου (τυφλή, κουφή, μικρή μαυρόασπρη γριά) έχει χωθεί στην αποθήκη και βγαίνει μόνο για φαγάκι και κακάκι γιατί φοβάται το μέγεθος της Λούνας (της μαμάς).
Με τα άλλα δεν φοβάται, σήμερα που την τάιζα μυρίστηκαν και κούνησαν ουρίτσες με τη Χέλα (την ασπρόμαυρη, το καλύτερο σκλι σε όοοοολο τον κόσμο).![]()
Ούτε στ' όνειρό μου δεν μπορούσα να φανταστώ οτι θα του τύχαινε τέτοια οικογένεια. Είμαι πανευτυχής!
Καλέ τι ωραίο avatar!αρσενικό για θηλυκό?![]()
ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΤΑ 80 ΚΙΛΑ......Αυτόν θα τον κρατήσω. Με ακολουθεί παντού, είναι απόλυτα άφοβος και με δαγκώνει συνεχώς.
View attachment 209731
Καλέ τι ωραίο avatar!
Κρατάω αν θέλεις τα παππίνια για 2-3 μήνες ακόμα, αρκεί να είναι βέβαιο οτι θα τα πάρεις.Πότε είπαμε τελειώνει το lockdown?
Έλα βλακείες κάνεις.Τι να κάνω που η αυλή είναι κοινόχρηστη και δεν μας παίρνει για ζώο τέτοιου μεγέθους.....
Έναν φύλακα τέτοιου βεληνεκούς θα τον ήθελα αλλά φοβάμαι ότι μόνο εγώ θα εκτιμήσω τα θετικά του.