- Reaction score
- 136.695
Τιτλές τανθρώπ??
Η σωστή απάντηση είναι: πούλα τα Κιι και πάρε Me G, θάρθει τζάμπα!!!
Τιτλές τανθρώπ??
Η σωστή απάντηση είναι: πούλα τα Κιι και πάρε Me G, θάρθει τζάμπα!!!
Δεν γνώριζα τον χώρο από πριν!Δηλαδή πήγες να ακούσεις τα ίδια ηχεία που έχεις σε ένα ξένο αφρόντιστο πατάρι για να δεις πώς παίζουν τα μπάσα από τα σαμπ-βάσεις τους.
Αποκόμισες κάτι από την εμπειρία που δεν φανταζόσουν από πριν; Υπήρξε κάποια έκπληξη;
Έλεος κάπου...Δηλαδή πήγες να ακούσεις τα ίδια ηχεία που έχεις σε ένα ξένο αφρόντιστο πατάρι για να δεις πώς παίζουν τα μπάσα από τα σαμπ-βάσεις τους.
Τα άκουσα σε ψηλές στάθμες για να τσεκάρω τα όρια τους και αν ενεργοποιούνται τα limiter κατι που στα Kii3 συμβαινει πολυ συχνα αν ξεπεράσεις κάποιο όριο .Αποκόμισες κάτι από την εμπειρία που δεν φανταζόσουν από πριν; Υπήρξε κάποια έκπληξη;
Δεν είναι "μη ελεγχόμενο", απλώς άκουγες τα room modes του χώρου ακρόασης, τα στάσιμα.Το χαμηλό τους είναι υπεράνω, μη ελεγχόμενο κάποιες φορές όπως έγραψα πιο πάνω αλλά αυτό νομίζω ότι είναι στήσιμο-χωρος-σεταρισμα.
Τα προβλεπόμενα δηλαδή. Απλά έφυγες από την περιέργεια.Τα άκουσα σε ψηλές στάθμες για να τσεκάρω τα όρια τους και αν ενεργοποιούνται τα limiter κατι που στα Kii3 συμβαινει πολυ συχνα αν ξεπεράσεις κάποιο όριο .
Στο σετ kii3+BXT οτι καγκουρια και να έκανα δεν συνέβη αυτό και έπαιξαν εντελώς απαραμορφωτα.
Το χαμηλό τους είναι υπεράνω, μη ελεγχόμενο κάποιες φορές όπως έγραψα πιο πάνω αλλά αυτό νομίζω ότι είναι στήσιμο-χωρος-σεταρισμα.
Καλώς ή κακώς τα Kii δεν παρέχουν ευελιξία, ή θα πας με τα σαμπ τους ή θα κάτσεις στα αυγά σου
...ξεκάθαρο πλέον από τα συμφραζόμενα ότι ο καλό; μας geo δεν κάνει ακροάσεις με εφηρμοσμένες target curve...Αν άκουγα ηλεκτρόνικα και ντάνς κατά κόρον, τότε τα Κιι και τα Ντατς θα ήταν πρώτη επιλογή. Επίσης αν μου περίσσευαν χρήματα θαχα την πολυτέλεια να ακούω από διαφορετικά σετάπ διαφορετικά είδη μουσικής. Μέχρι τούδε δεν έχω ακούσει σεταπ να παίζει όπως γουστάρω διαφορετικά είδη.
Είναι τόσο ξεκάθαρο αυτό για μένα, που δυστυχώς με ωθεί το κάθε σεταπ σε διαφορετικά πλευλίστ.
Χαχά, δεν ξέρω τί και πως, αλλά το μπάσο των απλών κιι, χωρίς το bxt, ήταν απολαυστικότατο τόσο στο χώρο του Χρήστου όσο και στο χώρο του Χρίστου που τα άκουσα. Είχαν ωραίο μπάσο ανεξάρτητα χώρου, σαν τα σόνος ένα πράμα!Να σημειωθεί ότι η καρδιοειδής ακτινοβολία, είναι μεν σημαντική παράμετρος στην κατ'οικον αναπαραγωγή, διότι το σύνηθες είναι να τοποθετούνται τα ηχεία σε απόσταση 0.5 έως 1,3μ από τον πισω τοιχο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αναπόφευκτες συνέπειες από αυτόν, πόσο μάλλον όταν δεν είναι όμοιες οι αποστασεις από τον πισω τοιχο, ή ομοιας κατασκευής (τζάμι από τη μια, τούβλο από την άλλη, ή συνδυασμός μπετόν με τούβλο, ή ανόμοιες γωνίες πίσω από τα ηχεία), αλλά σε περιπτώσεις συμμετρικου χώρου πίσω από τα ηχεία με τοποθέτηση είτε on wall είτε ελεύθερου πεδίου (>2μ απόσταση από τον πισω τοιχο) τότε παύει να έχει ουσιαστική αξία η καρδιοειδής αρχιτεκτονική.
Σε μεγάλους χώρους, με απόσταση των ηχείων >2,5μ από τον πισω τοιχο και με μεγάλη απόσταση ακρόασης, χρειάζονται απλώς μεγάλα μεγάφωνα για υψηλά SPL, και επαρκή πολλαπλά σαμπ για το χώρο, τα υπόλοιπα είναι τρίχες κατσαρές.
Τέλος πάντων, δίνω το δίκιο που δικαιούται ο νταποστ στην έλλειψη ιδιαίτερης εκτίμησης στο καρδιοειδές.
Θαυμετουργό curve, κάνεις πάντα να ακούγονται ίδια στον ίδιο χώρο!!!ξεκάθαρο πλέον από τα συμφραζόμενα ότι ο καλό; μας geo δεν κάνει ακροάσεις με εφηρμοσμένες target curve...
Naι , αλλά δεν παύουν να είναι 6,5άρια.To kii three είναι ένα μικρό ηχείο βάσης, που διαθέτει συνολικά 4 x 6.5" woofers, τμήμα της ισχύος των οποίων διατίθεται για τον σχηματισμό καρδιοειδους λοβού.
Το ΒΧΤ διαθέτει 8 x 6.5" woofers, τα οποία προστιθέμενα στο δορυφόρο σχηματίζουν ένα ενιαίο ηχείο δαπέδου, με συνολικά 12 γουφερ.
Στο σύνολο 2 τέτοιων ηχείων, έχεις διαθέσιμα 24 γουφερ.
Εικοσιτέσσερα. Γούφερ.
Καλημέρα παιδάκια...
Δεν μου το'λεγες νωρίτερα να κάνω τα Wharfedale να ακούγονται σαν τα MeG στο σαλόνι μου;Θαυμετουργό curve, κάνεις πάντα να ακούγονται ίδια στον ίδιο χώρο!!!