- Reaction score
- 79.676
μη μου τον ξεσηκώνεις.....και τις 10 φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο φάνηκε εξαιρετικά υπομονετικός...
απορώ για το Ιώβ ώρες ώρες
μη μου τον ξεσηκώνεις.....και τις 10 φορές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο φάνηκε εξαιρετικά υπομονετικός...
το δελτίο αποστολής είναι κομμένο 01/04/21Ούτε 40 μέρες δεν έκανε !!!
Τρολλάρισμα πολυτελείας !!το δελτίο αποστολής είναι κομμένο 01/04/21
δεν χρειάστηκε...το κατάλαβαν και οι ίδιοι και θα επανεξετάσουν το θέμα της μεταφορικήςΚααλά ΓΤΠΚ είναι πές τους.
Όταν λοιπόν λύσουν τα θέματα αυτά, ας κάνουν μια ειδοποίηση, μέχρι τότε χαίρετε κι αντίο..το δελτίο αποστολής είναι κομμένο 01/04/21
ενώ εμένα μου είπαν ότι από την αποθήκη τους είπαν ότι το σιπινγκ έγινε Δευτέρα 29 Μαρτίου
έχουν εξαιρετικό θέμα συνεννόησης.... και είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την https://www.janssen1877.com/
τα 2 μειλ που τους έστειλα (στην jansen) πριν 10 μέρες ακόμα δεν έλαβαν απάντηση
τα subs τα παρέλαβα την Παρασκευή και την Δευτέρα μου έστειλαν μήνυμα από την Monoprice ότι θα παραλάβω αυτή την εβδομάδα (τους είπαν από την jansen)
Όταν λοιπόν λύσουν τα θέματα αυτά.
Ας κάνουν μια ειδοποίηση, μέχρι τότε χαίρεται κι αντίο..
παιζ καλέ?Το sub ήρθε, η γυνάικα με χώρισε
View attachment 209911
Αν δεν έχει λίγο σασπένς το πράγμα δεν έχει ενδιαφέρον !
πες αυτό που της είπα και εγώ προχθές όταν συνειδητοποίησε τι θα φέρω στο σπίτιΤο sub ήρθε, η γυνάικα με χώρισε
μπα....έχουμε άλλα σοβαρότερα προβλήματα αυτές τις μέρες να ασχοληθούμε...Ωχ προβλέπω να πέσει το παγερό ύφος που σου κόβει τα πόδια.
ndis...τι γίνεται ρε φίλε..?Το sub ήρθε, η γυνάικα με χώρισε
View attachment 209911
Αν δεν έχει λίγο σασπένς το πράγμα δεν έχει ενδιαφέρον !
Θα προπαθήσω να το συνδέσω το απογευμα , πήζω άσχημα, ουτε απο την κουτα θα το εβγαζα αν δεν ήταν τόσο μεγάλη.παιζ καλέ?
Μ' ένα σμπάρο, δγυό τρυγόνια.Το sub ήρθε, η γυνάικα με χώρισε