- Reaction score
- 79.676
μόλις δει την αγέλη...θα κwlwseiΤο λέω αυτό για την περίπτωση που ο ευγενής μεταφορέας #4 αποφασίσει να γίνει αγενής .
μόλις δει την αγέλη...θα κwlwseiΤο λέω αυτό για την περίπτωση που ο ευγενής μεταφορέας #4 αποφασίσει να γίνει αγενής .
Παιδιά,δεν χρειάστηκε...το κατάλαβαν και οι ίδιοι και θα επανεξετάσουν το θέμα της μεταφορικής
γιατί δουλειά δεν μπορούν να κάνουν έτσι...
τα τελευταία 5 μειλ που έλαβα ξεκινούσαν όλα με τεριμπλ σορρυ
Για να βλεπω unboxing βροχη θελω τις φωτο βροχη λεμε!!!! παμε δυναταΜ' ένα σμπάρο, δγυό τρυγόνια.
Για να μη λέτε για τον Χάρη μου, τα καλώδια ήρθαν:
View attachment 209915
Το σαμπάκι έρχεται το απόγευμα, με πήρε πριν λίγο τηλέφωνο ο ευγενής μεταφορέας #4.
Τα σκλιά. Μην ξεχνάτε τα σκλιά. Τα σκλιά κορίτσα, που είναι αγόρια κορίτσα. Πηδούδια τα σκλιά. 2 μείνανε σκλιά.
Ένα σακί τροφή συμπεριλαμβάνεται σε κάθε πώληση. Πρώτα παιδικά εμβόλια περιλαμβάνονται Κόστος κάθε σκλιού 0,70€.
το πρόβλημα διαχείρισης το έχουν μόνο με τα subs....γι αυτό και τα κατέβασαν από τη σελίδα τους προς το παρόν....μέχρι να βρουν λύσηΠαιδιά,
καλορίζικα και καλοάκουστα να είναι.
Πάντως λίγο δύσκολο να πιστέψω ότι το πρόβλημα με τη μεταφορική συνέβη πρώτη φορά με τη δική σας περίπτωση.Μάλλον είναι ότι να'ναι εκεί μέσα όλοι τους και φάνηκε και από το πάρε δώσε των μηνυμάτων και για την ίδια την παραγγελία.
(ελάχιστη τόσα κομμάτια,ή μάλλον τόσα αλλά τελικά όχι τόσα αλλά τόσα και όλο συγνώμες έστελνε ο σπεσιαλίστας τους)
Αχ στρουμφάκι μου. Τα λιγουρευομαι, μα δεν έχω πού να τα βάλωΤα σκλιά. Μην ξεχνάτε τα σκλιά. Τα σκλιά κορίτσα, που είναι αγόρια κορίτσα. Πηδούδια τα σκλιά. 2 μείνανε σκλιά.
Ένα σακί τροφή συμπεριλαμβάνεται σε κάθε πώληση. Πρώτα παιδικά εμβόλια περιλαμβάνονται Κόστος κάθε σκλιού 0,70€.
Καλά δε το πρόσεξες, δε είναι στρουμφάκι τώρα αλλά τσοπανοσκυλάκι.Αχ στρουμφάκι μου.
Αστο έξω όλο το βράδυ το γ@μηδι, να μάθει άλλη φορά να έρχεται πιό γρήγορα...αλλά δεν τσούλαγε με τίποτα αφού είχαν διαλύσει τα χερούλια και το άφησα έξω.
Και ποιός φταίει γι αυτο ??Το εξωτερικό κουτί είναι βρώμικο και πάει για κάψιμο.
Ποντίκια δεν έχει τριγύρω? του αγρού τα μεγάλα. Ξέρεις αυτά που τρώνε και γατιά.Τι θα πάθει, ρευματισμούς; Θα κρυολογήσει; Θα το κατουρήσουν τα σκλάκια; Θα ξύσει ο ασβός τις νυχάρες του;
Το εξωτερικό κουτί είναι βρώμικο και πάει για κάψιμο.
@alesios73 Σάββατο το φέρνεις Ρόδο μαζί σου!
μόνο το sub θέλεις εσύ ή και τίποτα άλλο...πιο φωτεινό?@alesios73 Σάββατο το φέρνεις Ρόδο μαζί σου!
Χάρη θέλει τρόπο.. Προς το παρών είμαι στο καναπέ με τσιμπήματα στην καρδιά... Δεν πρέπει να στεναχωριεμαι.. Αύριο θα το δει... Δεν θα βγάλει άχνα καν@giannis2306 ήρθε τελικά ο υιός να βάλει χεράκι που μου έλεγες?
δεν σε βλέπω ζωηρό με φωτό...
Εσύ κατάφερες έστω να ψελισεις τι πήρες??ρε σεις....χτυπιέμαι με το τηλεκοντρόλ!
12 subs ΕΝΑΣ δεν θα το βάλει μπρος να μας πει πως παιζ?