Καλημέρα σας. Εδώ και μια βδομάδα έχω στη κατοχή μου το εν λόγω ενισχυτή 3700 και προχτές διαπίστωσα το έξης και θα ήθελα να μάθω επειδή είναι καινούριο αν είναι άξιο σημασίας ή όχι για μελλοντικό πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι όταν κλείνω τον ενισχυτή ακούγεται μόνο από το surround , κεντρικό και ύψους ένα στιγμιαίο τσικ σα να του κόβεις τα ρεύματα κάπως απότομα. Έχω δοκιμάσει να βγάλω τα καλώδια και όλα τα hdmi και μπλιμπλικια από πάνω. Στο αριστερό και δεξί κανάλι δε το κάνει έβαλα και άλλο ηχείο πάνω, απέκλεισα τα ηχεία ότι θα μπορούσαν να είναι πρόβλημα . Το κάνει μόνο στα υπόλοιπα κανάλια .
Ξέρει κάποιος να μου πει τι θα μπορούσε να είναι ; Λες και του κόβεις απότομα τα ρεύματα πριν κλείσει το μηχάνημα ;
Στο service που πείρα μου είπανε ότι δεν είναι άξιο σημασίας..ευγενικά τα παιδιά όμως.
Θα ήθελα τη γνώμης σας.
Ξέρει κάποιος να μου πει τι θα μπορούσε να είναι ; Λες και του κόβεις απότομα τα ρεύματα πριν κλείσει το μηχάνημα ;
Στο service που πείρα μου είπανε ότι δεν είναι άξιο σημασίας..ευγενικά τα παιδιά όμως.
Θα ήθελα τη γνώμης σας.