Sugah
Ζαχαρούλης
- Reaction score
- 3.326
Τον πίπιτζι δεν τον λυπάστε;
φιλαράκ....για να δεις πόσο άντρακλας είμαι.....Εσύ κατάφερες έστω να ψελισεις τι πήρες??
Σίγουρα την έψησες ότι απλά πούλησες μερικά Sub, δεν ξέρει ότι υπάρχει και για εσένα ένα ίδιο ακριβώς..φιλαράκ....για να δεις πόσο άντρακλας είμαι.....
το γωγουλίνι το είχα μαζί μου (να μου κρατά τον ασβό ) όσο φορτώναμε με τον Αλέξανδρο το ένα sub (κ πιάναμε τα μασάλια)
μάλιστα είχε και το θράσος ο Αλεξ να της ρωτήσει την γνώμη της για το sub και γενικά για το χομπι μας
και να θελα να το κρύψω...της το πέταξε στα μούτρα ο αγωγουλινόφοβος....Σίγουρα την έψησες ότι απλά πούλησες μερικά Sub, δεν ξέρει ότι υπάρχει και για εσένα ένα ίδιο ακριβώς..
Ε?
βίντιο! βίντιο! βίντιο!Μόλις μαζευτηκα και το εβαλα να παιξ λιγο , σε sealed mode και σε πολύ χαμηλές εντάσεις, το οτι δεν πέθανα ή δεν ανατινάχτηκε το δωμάτιο είναι και καλό και κακό !
Θα παίξω αυριο και θα γράψω - φωτογραφίσω.
Θα σας βάλω και ενα sonos sub απο πάνω έτσι για να έχετε σωστή κλίμακα.βίντιο! βίντιο! βίντιο!
τέρμα οι φωτόζ
αυτά τα λένε από την αρχή παλικάρ....τσάμπα αγχωθήκαμεΒtw που λέμε και στο χωρίο μου, το λευκό sonos sub εκανε 4 μήνες να έρθει!
Εγώ; ούτε 100 "ήρθαν;" δεν ποσταρα !αυτά τα λένε από την αρχή παλικάρ....τσάμπα αγχωθήκαμε
Δεν εχω πολυ χωρο στα ποδια ρε γμτ!@alesios73 Σάββατο το φέρνεις Ρόδο μαζί σου!
ο @alesios73 πριν 10 λεπτά αναχώρησε με το ένα sub μόνο....
το άλλο ραντεβού την άλλη Τετάρτη
[/QUOT
Ναι, δεν ηξερα να φερω φορτηγο.. θα κανω παραπονα στη BMW!
φιλαράκ...με τέσλα έπρεπε να έρθεις...να βάζαμε και το δεύτερο μπροστά οδηγό-συνοδηγόΔεν εχω πολυ χωρο στα ποδια ρε γμτ!
Για τα Sonos Sub η καθυστέρηση πρέπει να οφείλεται και στην πρόσφατη ανακοίνωση υποστήριξης δεύτερου σαμπ από τη Sonos.Θα σας βάλω και ενα sonos sub απο πάνω έτσι για να έχετε σωστή κλίμακα.
Βtw που λέμε και στο χωρίο μου, το λευκό sonos sub εκανε 4 μήνες να έρθει! Το γράφω διότι o covid έχει διαλυσει τις εφοδιαστικές αλυσίδες ολόκληρου του πλανήτη, όχι μόνο της monoprice.
Και αλλαγή λαδιώνε στα 1000 χλμ και μετά στα 3000.Σιγά σιγά, θέλει στρώσιμο.
Ααααααα πάτε καλά ?????12 Sub μια φωτό δεν είδαμε ντροπή ντροπή αλλά ξέρω τι θέλετε να βάλετε μυαλό ...Ανμπόξιν αύριο, το ανέβασε μεν επάνω στο πάρκινγκ με παρακάλια και πουρμπουάρι γιατί έκανε σα γκόμενα μη γδάρει το φορτηγό ο καραφλοχίππυ, και το άφησε κοντά, αλλά δεν τσούλαγε με τίποτα αφού είχαν διαλύσει τα χερούλια και το άφησα έξω.
View attachment 209937
Έχω θεϊκό καροτσέλι Wolfcraft πλιάν αλλά δεν ήθελα να το λερώσω έξω που κάνουν παντού τσία τα σκλάκια, είχα πλύνει 2 αυτοκίνητα και κουράστηκα οπότε... πάρτε σκλάκια.
Ες αύριον τα σπουδαία!
Μα βλέπεις μια κατάσταση βρε Ζαχαρια .... Daharis στείλε μου ένα να τους δείξω πως γίνετεΤον πίπιτζι δεν τον λυπάστε;
σκλάκι θές;Ααααααα πάτε καλά ?????12 Sub μια φωτό δεν είδαμε ντροπή ντροπή αλλά ξέρω τι θέλετε να βάλετε μυαλό ...
να πάρω τον κουλη να σας ευχηθεί Αυτό θα κάνω
Μα βλέπεις μια κατάσταση βρε Ζαχαρια .... Daharis στείλε μου ένα να τους δείξω πως γίνετε
τον βλέπω ότι του μείνει την Μ εβδομάδα να τα βγάζει προσφορά με λαμπάδασκλάκι θές;