- Reaction score
- 79.676
λες να έρθουν με κάνα jcb να μου το πάρουν?Προκαλείς...
λες να έρθουν με κάνα jcb να μου το πάρουν?Προκαλείς...
Fixed...λες να έρθουν με κάνα jcb να μου τα πάρουν?
το χειρότερο είναι ότι θα χω τον Μάρκου να μου λέει για το υπόλοιπο της ζωής μουFixed...
μόνο ο @Ndis ήταν για λίγο βαρβατίλα και το έβαλε να παιξ....Έλεος πχια....
Τρεις εβδομάδες να έρθουν, μια εβδομάδα να ανέβουν τα σκαλιά...
Μετά δεν βρίσκετε το κράνος, για να ανακοινώσετε την αγορά στην συμβία
Μετα το κίνημα του "ήρθαν", βλέπω να έρχεται το κίνημα του "μπαιζ παλικάρι ή τζούφιο είναι;"
Ποιός θα κάνει την αρχή;
Yolo ακούει;
Σημαδια στην κουτα μου!!!!! Στην κουτα μου λεω?!!ήρθε ο @RaRaRasputin κ το βγάλαμε λίγο να ανασάνει ...δεν υπολόγισα ότι είχε ήδη φορεμένα τα ποδαράκια όποτε σορρυ @alesios73 σου έκανα σημαδάκια στην κούτα....
αν θέλεις παίρνεις την δικιά μου
ειχε πολύ πλάκα το ξαφνικό φρενάρισμα που βαρούσαν οι αρσενικοί περαστικοί για να το χαζεψουν
View attachment 210075 View attachment 210076
την στιγμή που το κατάλαβα ήταν πάνω στην κίνηση 1-2-3- ΧΟΠ και ήταν ήδη αργά....δεν υπήρχε να το πάμε πίσω....είχε κοκκινήσει και ο @RaRaRasputin....Σημαδια στην κουτα μου!!!!! Στην κουτα μου λεω?!!
Έκτοτε αγνοείται η τύχη του;μόνο ο @Ndis ήταν για λίγο βαρβατίλα και το έβαλε να παιξ....
αλλά μετά εξαφανίστηκε....δεν πρόλαβε να μας πει άλλα...
τι λες καλέ....Ήθελα να σε δω να το ακουμπούσες πάνω στην κούτα του zizik .Αλλα δε σε παίρνει εκεί εε?
Τώρα που έφυγε του Μήτσου κάνεις μαγκίτσες ?
στο μεταξύ μόλις μου είχε τελειώσει η διαφανή ταινία....
και του συμπλήρωσα έξω τις γωνίες με καφέ...
μη μου λιποθυμήσεις
ήρθε ο @RaRaRasputin κ το βγάλαμε λίγο να ανασάνει ...δεν υπολόγισα ότι είχε ήδη φορεμένα τα ποδαράκια όποτε σορρυ @alesios73 σου έκανα σημαδάκια στην κούτα....
αν θέλεις παίρνεις την δικιά μου
ειχε πολύ πλάκα το ξαφνικό φρενάρισμα που βαρούσαν οι αρσενικοί περαστικοί για να το χαζεψουν
View attachment 210075 View attachment 210076
Ουφ, το έσπρωξα μέσα.
Αύριο άνοιγμα. Πάμε του σκοτωμού πιά, άλλα 4 μέτρα και 2 σκαλιά!
Για τον Μάκη οι φωτό.
View attachment 210051
View attachment 210052
Μωρο μου ΣΕ ΑΓΑΠΩ !!!!!Ουφ, το έσπρωξα μέσα.
Αύριο άνοιγμα. Πάμε του σκοτωμού πιά, άλλα 4 μέτρα και 2 σκαλιά!
Για τον Μάκη οι φωτό.
View attachment 210051
View attachment 210052
αυτός είναι ο Γιακουμής.....
μόνο ο @Ndis ήταν για λίγο βαρβατίλα και το έβαλε να παιξ....
αλλά μετά εξαφανίστηκε....δεν πρόλαβε να μας πει άλλα...
Νόμιζα ότι είσαι εσύ σε μια φώτο που είχες ανεβάσει με μαλλί πρόκα στα νιάτα σου.αυτός είναι ο Γιακουμής.....
τον είχα βρει στο πρώτο μου μαγαζί (πριν 12 χρόνια) τις μέρες που τα ξηλώναμε όλα....ήταν χωμένος μέσα σε ένα ραφοκομοδινοντουλάπι...και πάνω που το κατέβαζα για τα σκουπίδια....πετάχτηκε από μέσα....ανταμώσανε τα βλέμματα μας
κ τον κράτησα
αυτό μου το έλεγαν συνέχεια εκείνα τα χρόνια....Νόμιζα ότι είσαι εσύ σε μια φώτο που είχες ανεβάσει με μαλλί πρόκα στα νιάτα σου.
Πού είναι? Σας κάνω εικόνα.
ενημερωτικά μου είχαν στείλει μέιλ προχθές ότι έμειναν 4 τελευταία αν τα θέλουμε...αλλά τους σνόμπαραΔεν μπορώ να πω πολλά στην παρουσα φάση πέρα οτι θα χρειαστώ σύντομα ενα δεύτερο !
Οπότε ψάχνουμε άλλους 3 ?ενημερωτικά μου είχαν στείλει μέιλ προχθές ότι έμειναν 4 τελευταία αν τα θέλουμε...αλλά τους σνόμπαρα