- Reaction score
- 26.097
ΦΤΙΑΞΕ ΚΙΤΣΟΥΛΑΣGARDENPARTY.....
ΥΓ.ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΩΝ ΣΧΟΛΗ Ο ΚΗΠΟΣ ΣΟΥ....
ΦΤΙΑΞΕ ΚΙΤΣΟΥΛΑΣGARDENPARTY.....
Παρασκευή γεννήθηκα Μπάμπη, μου το είπε κάποτε μια ψωνάρα που έβγαινα η οποία πήγε στο νοσοκομείο να βρει την ώρα ώστε να ανακαλύψει τ' άστρα και τους ωροσκόπους μου.Το ότι είσαι Σαββατογεννημένος είναι σίγουρο μένει μόνο να μας πεις την ώρα μήπως και παίζει κάποιο ρόλο.
βάλε τα πάνω στο μονολιθικι να σταζν μωρη κόταρα με τις λεκανιτσες σουΠαρασκευή γεννήθηκα Μπάμπη, μου το είπε κάποτε μια ψωνάρα που έβγαινα η οποία πήγε στο νοσοκομείο να βρει την ώρα ώστε να ανακαλύψει τ' άστρα και τους ωροσκόπους μου.
Χθες το βράδυ φάγαμε το ένα ορφανό (εκτός αλυσίδας) λουκανικάκι με αυγουλάκια, υπερσούπερ, πετάξαμε στο τηγάνι και 2 φέτες καβουρμά που ήταν έξτρασουπερ!
Ολόκληρη διαφήμιση γιατί το αξίζει ο χασάπης:
Στέλνει με Speedex.
![]()
Τα υπόλοιπα λουκανικάκια τα άπλωσα να σιτέψουν.
![]()
Δεν είναι λεκάνη και δεν στάζουν.βάλε τα πάνω στο μονολιθικι να σταζν μωρη κόταρα με τις λεκανιτσες σου![]()
Όχι. Σήμερα παρέδωσα τον μεγάλο ξανθούλη* στον @dinomos κι έμειναν 5 εδώ (ο Μπάμπης θα πάρει τα σκλάκια του τον Ιούνιο), απλώς τα δύο συνήθως κοιμούνται στη φωλιά ή σ' ένα παρτέρι ενώ τα 4 (3 απο σήμερα) κοιμούνται έξω, είναι πρώτα στο φαϊ κι εξερευνούν περισσότερο.4 ΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ?
Εγώ ήδη κλαίω με αυτό που με βρήκε...*Πόσο κλάμα μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το Μαρούσι, παραλίγο ν' αρχίσω κι εγώ.
Ποιό καλέ;Εγώ ήδη κλαίω με αυτό που με βρήκε...![]()
![]()
ΈεεεεεεεπΚάνε με ignore!![]()
![]()
Όχι. Σήμερα παρέδωσα τον μεγάλο ξανθούλη* στον @dinomos κι έμειναν 5 εδώ (ο Μπάμπης θα πάρει τα σκλάκια του τον Ιούνιο), απλώς τα δύο συνήθως κοιμούνται στη φωλιά ή σ' ένα παρτέρι ενώ τα 4 (3 απο σήμερα) κοιμούνται έξω, είναι πρώτα στο φαϊ κι εξερευνούν περισσότερο.
*Πόσο κλάμα μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι το Μαρούσι, παραλίγο ν' αρχίσω κι εγώ.Ευτυχώς η κυρία dinomou θα το έχει δίπλα της με συνεχή χάδια για την υπόλοιπη διαδρομή.
γιατί έχω κ άλλο subΟ daharis666 γιατί δεν παίρνει σκλί ?