- Reaction score
- 2.551
Πολύ καλό....και άγριο....
Πολύ καλό....και άγριο....
Στην αρχή πίστευα ότι είναι άλλη μια βαρετή σειρά του Netflix προς στο τέλος όμως του πρώτου επεισοδίου..... είμαι στο 3 επεισόδιο .. αυτή η σειρά τα έχει όλαΞεκινάω αυτό ...
Shadow and Bone
Ειλικρινά θα μας τιμούσες αν μας έλεγες τι είδες..Netflix
Μου άρεσε , λίγο TARANTINO style.
Φυσικος επιστήμονας που την είδε,μας είπε πως υπηρχε λογική συγχιση στο σενάριο.Όποιος κατάφερε να ακολουθήσει το Tenet μέχρι το τέλος, είναι έτοιμος και για την κβαντική θεωρία πεδίου.
Polar, sorry , Μάλλον έκανα πατάτα στην αντιγραφή του λινκ.Ειλικρινά θα μας τιμούσες αν μας έλεγες τι είδες..
Εμένα πάντως το Νετφλιξ μου ζητούσε κωδικό για ν ανοίξει το λινκ σου.Polar, sorry , Μάλλον έκανα πατάτα στην αντιγραφή του λινκ.
... χμμμ...View attachment 210356
- roadmovie με κοινωνικές προεκτάσεις τύπου Τζάρμους , ( λιγότερο underground βέβαια ) , πολύ ωραία τοπία , φυσικές ανθρώπινες ερμηνείες , μπόλικη μελαγχολία και πεσιμισμός ... βλέπεται ευχάριστα ...
... όχι και για Oscar ... 7,0/10
Και τι να κάνανε?... χμμμ...
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο με την εγκυρότητα της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ. Βίντεο, Χρηματιστήριο, Πρωτοσέλιδα, Οικονομική ενημέρωσηm.naftemporiki.gr
Είναι και ο ίδιος σκηνοθέτης με το ..... ''Πως τους πετσόκοψες έτσι'' (ατάκα) ...... φρασολογία για σεμινάριο.
Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς
7/10
Στην ερτφλιξ, μαύρη κωμωδία, απίστευτες σκηνές και ατάκες...
Εχει και εδω διαμαντάκια.. Φοβερά..Είναι και ο ίδιος σκηνοθέτης με το ..... ''Πως τους πετσόκοψες έτσι'' (ατάκα) ...... φρασολογία για σεμινάριο.