Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Δηλαδή θες να πεις ότι υπάρχουν συνθήκες και περιβάλλοντα όπου δεν θα ίσχυαν τα θεωρητικά - και τεκμηριωμένα κατά τ'άλλα - δεδομένα,ενώ θα ίσχυαν σε όλα τα υπόλοιπα ;
Οχι...

Θελω να πω αν οι θεωριες της Φυσικης λειτουργουσαν σε μη ιδανικο περιβαλλον, θα τις εφαρμοζαμε και δεν θα χρειαζομασταν τους μηχανικους για τις υλοποιησεις, ουτε θα χρειαζοταν να ελεγξουμε - αξιολογησουμε το (ηχητικο εν προκειμενω) αποτελεσμα.

D

Deleted member 48513

Guest
Την ερωτηση συζηταμε εδω... (καποιοι πολυ λιγοι - οι υπολοιποι τα γνωστα...)
Σε κάποια συστήματα όντως ένα πικάπ παίζει καλύτερα από την άλλη υπάρχουσα ψηφιακή πηγή αλλά αυτό μου θυμίζει την ερώτηση..
"Το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό"
🤔

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Αποψη σου... οι εταιρειες εχουν (προφανως) διαφορετικη αποψη και ισως αυτο ειναι πιυ τις εχει καταξιωσει σαν κορυφαιες παγκοσμιως...
Εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα. Από ποιά ΧΑΙΒΑΝΙΑ παγκοσμίως θεωρούνται καταξιωμένες και κορυφαίες οι εν λόγω εταιρίες.
[/QUOTE]
Απο τα ιδια χαιβανια που οταν ακουσουν καποιους να "κοκορευονται" για συστηματα σαν το δικο σου, δεν μπορουν να μην συγκρατησουν τα γελια τους θα ελεγα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.755
Οχι...

Θελω να πω αν οι θεωριες της Φυσικης λειτουργουσαν σε μη ιδανικο περιβαλλον, θα τις εφαρμοζαμε και δεν θα χρειαζομασταν τους μηχανικους για τις υλοποιησεις, ουτε θα χρειαζοταν να ελεγξουμε - αξιολογησουμε το (ηχητικο εν προκειμενω) αποτελεσμα.
Δηλαδή θεωρείς ότι ρόλος των μηχανικών πάνω σε δεδομένη υλοποίηση είναι πώς να διαχειρίζονταν μη λειτουργικές - κατά τη δική σου πάντα εκτίμηση υπό μη ιδανικές/εργαστηριακές συνθήκες - θεωρίες της Φυσικής;

Reaction score
4.245
To προβλημα ηταν η phono του atma shpere, που ειναι balanced με αποτελεσμα οι διαφοροποιησεις των ημιπεριοδων να ακυρωνονται και να "φιμωνουν" πληροφορια απο την κεφαλη... Ποσο μαλλον που ειναι και λαμπατη balanced.
Πολυ ασχετος με τα αναλογικα πρεπει να ηταν ο Λουκας Στεφανιδης. Εβγαλε και σχετικο βιβλιο. Τελικα οι αναλογικοι μεταξυ τους αυτοακυρωνονται!

Για πες μας ομως, τι θεωρεις οτι ειναι μικροδυναμικα στον ηχο? Απο που πηγαζει η ανωτεροτητα σ αυτον τον τομεα της αναλογικης πηγης?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Δηλαδή θεωρείς ότι ρόλος των μηχανικών πάνω σε δεδομένη υλοποίηση είναι πώς να διαχειρίζονταν μη λειτουργικές - κατά τη δική σου πάντα εκτίμηση υπό μη ιδανικές/εργαστηριακές συνθήκες - θεωρίες της Φυσικής;
Μαλλον θα ελεγα "να βρουν (ολες) τις αιτιες που υποχρεωνουν την θεωρια να αποκλινει και που η φυσικη δεν εχει συνυπολογισει" και να τις εξουδετερωσουν...

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Περιμένουμε με αγωνία , το νέο βιβλίο Φυσικής -θεωρίας , του Μπουκάλη ή Μπακάλη για το πότε η θεωρία αποκλείνει από την μη συνυπολογίσιμη θεωρία της φυσικής.
Εκτος απο το να δινεις παραδειγμα για το επομενο Τοτο-ανεκδοτο, το "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια" το ξερεις?

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Σκοπεύεις να γράψεις ανέκδοτο με τοτό και με συνυπολογήσιμη θεωρία της φυσικής?
Tετραγωνη λογικη... Σιγουρα ο Αριστοτελης θα εγραφε ανεκδοτο. Κανεις βεβαια (εκτος ισως απο τους ομοιους σου) δεν καταλαβε σε τι απαντας, η που αναφερεσαι, αλλα ομολογουμενως, δεν μπορει να μην θαυμασει την συγκροτηση σου.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.412
Καλά άσε τι κάνω εγώ και οι όμοιοί μου , και κοίτα να διατυπώνεις με κατανοητά ελληνικά τον αχταρμά που νομίζεις ότι έχεις στο κεφάλι σου. Και άσε την φυσική και την θεωρία να πλακώνονται . ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΊΝΕ σε κάτι, να τις βιάζεις έτσι ασύστολα. :lolsign:

Reaction score
3.912
Μου φαίνεται -λίγο βέβαια, αλλά φαίνεται- ότι θα λύσουμε και τη διααφορά μεταξύ δεδομένων-τεκμηριωμένων, κάτι που βασίζεται σε ιδιαίτερα πολύπλοκες επιστημονικές (μαθεμάτικς) παραδοχές και βρίσκομαι σε υπερδιέγερση.
Ήρθε η ώρα να αποδειχθεί -επιτέλους- η θεωρία της σχετικότητας εδώ μέσα (η οποία ως γνωστόν(???) δεν βασίσθηκε σε τεκμήρια.
Άντε, καλησπέρες προς όλους!!!

mouseslept

Buckalis Επαγγελματίας
Reaction score
343
Καλά άσε τι κάνω εγώ και οι όμοιοί μου , και κοίτα να διατυπώνεις με κατανοητά ελληνικά τον αχταρμά που νομίζεις ότι έχεις στο κεφάλι σου. Και άσε την φυσική και την θεωρία να πλακώνονται . ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΊΝΕ σε κάτι, να τις βιάζεις έτσι ασύστολα. :lolsign:
"Eγραψες" παλι... το αλλο... το "γελα ο μωρος καν τι μη γελοιο ει" το ξερεις? Το ειπαν καποιοι απο μια χωρα που οι μειοψηφια της την κανει να ξεχωριζει και να αναδεικνυεται παγκοσμια, ενω οι "Τοτοι" της πλειοψηφιας τους αποκαλει ΧΑΙΒΑΝΙΑ... Κατι χαιβανια δηλαδη το ειπαν...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent