christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.939
Ντροπή Χρήστομ...! Μάς διαβάζει κόσμοςτι ειναι ετουτονο μρε φρικ
Ένα κουαρτέτο εγχόρδων..δεν τους ξέρεις..
δεν θα λεγα γεροντοφρικιο αλλα μεσης ηλικιας καραφρικ ναιΜανέστρο... αφού δεις τον τύπο που τραγουδάει.... λοξοκοίτα μετά και το avatar μου, την εικονίτσα στο όνομα μου δηλαδή!!!
καλο ευγε νεε μουΈχω καμία 30-αρια βινυλια, πολύ καλά κορυφαία 280 γραμμαρίων μπορεί και μισοκιλα δε ξέρω δε τα ζύγισα βαριά μου φαίνονται.
Παρεξηγημένος όρος, σίγουρα θέλει να δείξει κάτι άσχημο, το έχουμε ξανακούσει όλοι αλλά στην ουσία δεν υπάρχει , δεν μπορεί κανένα μέσο αναπαραγωγής να δείξει περισσότερη ανάλυση από αυτή που υπάρχει "γραμμένη".τι θα πει υπερανάλυση βρε παιδίμ?
Εξηγείται αυτό, έχει εξηγηθεί αρκετές φορές γιατί συμβαίνει. Δε θα το επαναλάβω. Κάποιος άλλος αν θέλει...Θα έπρεπε μάλλον να λέγεται αλλιώς.. "ψευδοανάλυση"? αίσθηση ανάλυσης? "ανάδειξη" ανάλυσης-λεπτομερειών? και εννοώ ότι πολλές φορές έχω δει από "ψηφιακά" αυτό το τρυκ (ή την ανικανότητα αν μιλάμε για κάτι φθηνό) να τονίζονται οι υψηλές αλλά και οι μεσουψηλές (ότι χειρότερο) με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι ακούς περισσότερη ανάλυση,
στη ουσία αδειάζει και λεπταίνει ο ήχος, και σου έρχονται πιο μπροστά πράγματα που έπρεπε να είναι πιο πίσω (πχ πιατίνια τσιτωμένα "και πιο μπροστά"από τον ντράμερ) κιθάρες πιο "λεπτές" ηχητικά κτλ.. με αποτέλεσμα να κουράζει μετά από λίγη ώρα ειδικά.
70άρα δεν είναι μιλφ. Cilf είναι ( corpse i like to fcuk )Γι'αυτο οι κλασσικοί χαϊενταδες κυνηγάνε μιλφαρες 70-χρονες.
Αναλυτικός ήχος ,αέρας ανάμεσα στα όργανα ,μεταξένια πρίμα...Παρεξηγημένος όρος, σίγουρα θέλει να δείξει κάτι άσχημο, το έχουμε ξανακούσει όλοι αλλά στην ουσία δεν υπάρχει , δεν μπορεί κανένα μέσο αναπαραγωγής να δείξει περισσότερη ανάλυση από αυτή που υπάρχει "γραμμένη".
Θα έπρεπε μάλλον να λέγεται αλλιώς.. "ψευδοανάλυση"? αίσθηση ανάλυσης? "ανάδειξη" ανάλυσης-λεπτομερειών? και εννοώ ότι πολλές φορές έχω δει από "ψηφιακά" αυτό το τρυκ (ή την ανικανότητα αν μιλάμε για κάτι φθηνό) να τονίζονται οι υψηλές αλλά και οι μεσουψηλές (ότι χειρότερο) με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι ακούς περισσότερη ανάλυση,
στη ουσία αδειάζει και λεπταίνει ο ήχος, και σου έρχονται πιο μπροστά πράγματα που έπρεπε να είναι πιο πίσω (πχ πιατίνια τσιτωμένα "και πιο μπροστά"από τον ντράμερ) κιθάρες πιο "λεπτές" ηχητικά κτλ.. με αποτέλεσμα να κουράζει μετά από λίγη ώρα ειδικά.
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το μέγεθος ηχείου (προσωπική εκτίμηση-εμπειρία) αυτό το έχω ακούσει και από μεγάλα ηχεία, δεν βελτιώνεται αυτή η εικόνα στα μεσουψηλά, ίσα ίσα που μελετημένα μικρά ηχεία αποδίδουν καλύτερα και πιο "γεμάτα" σε αυτήν την περιοχή συχνοτήτων (στον σωστό τους χώρο φυσικά! δεν μιλάω για προβλήματα που προκύπτουν από μικρό ηχείο σε μεγάλο χώρο που θα παίζει τσικι τσικι λογικά!)Αναλυτικός ήχος ,αέρας ανάμεσα στα όργανα ,μεταξένια πρίμα...
Ορισμοί του πωπού για το ¨δεν έχω μπάσα από το χάι εντ ηχείο βάσης μου με το θηριώδες πενταμισάρι γουφερ που το ακούω από τα 4 μέτρα".
Κάτι που δηλώνεται μεταφορικώς για τα ΄΄σκουπίδια΄΄ στη γνώμη κάποιου δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι ανήκει στα σκουπίδια όλων των άλλων ανεξαιρέτως.Η δε ισχύς της νοσταλγίας δεν σκαμπάζει από...δεδεομένα.Κώστα μας ,
Καλά τα γράφεις , και καλά τα λέγεις .
Εγώ σε διαβάζω πάντως , έχω λίγο χρόνο ακόμα στην Γή . ( γιατί όσος και να είναι ...πάντα λίγος θα είναι ) .
Μην αρπάζεις σαν " στουπί από βενζίνη " μαζί μου .
Τώρα αν σε καταλαβαίνω , ....δεν ακολουθώ ποτέ μου αυτό που λένε " κανε ότι κατάλαβες , για να καταλάβουν οι άλλοι ότι κατάλαβες ...κατάλαβες " .
Το πικάπ είναι πικάπ , τι σαν έχει τροχαλία , τι και αν στέκεται στον αέρα .
Το πικάπ ή το πάς ή δεν το πάς . Τι και αν κάνει 100e ,τι και αν κάνει μύρια .
Άλλωστε το θέμα μας εδώ είναι ... Γιατί το πικάπ μου αρέσει πιο πολύ από τις υπόλοιπες πηγές μου?
Σε μενα μου αρέσει γιατι οπως γυρίζει ζαλίζομε ....και του ρίχνω το φταίξιμο οτι αυτό φταίει και όχι το μπουκάλι της τεκίλα που έχω δίπλα μου .
- ....με καταλαβαίνεις ;
...ας κάνουμε ένα μουσικό break.70άρα δεν είναι μιλφ. Cilf είναι ( corpse i like to fcuk )
Έχει ξεκάθαρα να κάνει και με αυτό. Δηλαδή με ηχεία που έχουν γούφερ ακατάλληλης /ανεπαρκούς διαμέτρου για δεδομένη απόσταση ακρόασης.Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το μέγεθος ηχείου (προσωπική εκτίμηση-εμπειρία)
Κανένας προβληματισμος..υπάρχει ένας προβληματισμός για το ποιό θα ήταν το βέλτιστο αποτέλεσμα. Προσθήκη σαμπ στο διδρομο (πχ φοκαλ sopra) ή στο αντίστοιχο τριδρομο;(focal sopra 2).