christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.295
ευγε νεε μου εισαι πρωτοπορεια παντα κλαιω ρει
Για να'μαστε και δικαιοι..... Η κατω φωτογραφια (με το boron) δεν μας δειχνει σιγουρα οτι η ακιδα ειναι στραβη στο στελεχος. Η πανω, ναι το δειχνει. Λοιπον , η κατω τι δειχνει ; Οτι ο κατασκευαστης της κεφαλης που εχει αυτο το στελεχος/ακιδα, δεν πετυχε τις κλισεις της αναρτησης της κεφαλης του, βασει του στελεχους/ακιδας που προφανως αγοραζει απο αλλου. Και οχι, δεν ειναι Ελβετος ο κατασκευαστης του στελεχους/ακιδας. Για τυχον στραβες ακιδες στα στελεχη φταινε οι κατασκευαστες στελεχων/ακιδων (απο τους οποιους αγοραζουν οι κατασκευαστες κεφαλων) , και για προβληματικα vta,hta,sra κλπ , φταινε οι κατασκευαστες κεφαλων.Ντετεκτιβ αναλογικων Π.
υποψιαζομαι... ελβετος;
Και οταν συνελθει, παιζει να ψαχνει και το πικαπ τουΜε τριακόσια έρχονται δύο μοντέλα Ρωσίδες να σε κάνουν νταντέλα, ξανασκεψου το.
Σπίρτο είναι αυτό που κρατάει? Αναμμένο?... μετρησεις και δω :
(αν και κατα κανονα δεν αναφερομαι σε προιοντα)
Diamond shape | Micro Ridge |
Cantilever | Sapphire |
Structure | Bronze, ruthenium plated |
Body | Aluminium, gold plated |
Weight | 20g |
Tracking force | 2,3…2,5g |
Output voltage | 0,4mV @ 5cm/s |
Compliance | 12µm/mN |
Impedance | 7 Ohms |
Recommended load | 100…300 Ohms |
Σωστή γεωμετρία, απο τα παλιά for a change. Τιμή αστρονομκή φαντάζομαι και ας είναι ο ιθύνων νους, Σέρβος ? (πολύ χρυσό βλέπω, κακό σημάδι)View attachment 207037
Η Auris μπαίνει στον χώρο του βινυλίου και μάλιστα για τα καλά, όπως φαίνεται, καθώς ο ιθύνων νους της εταιρίας από την Σερβία, Milomir Trosic, ανακοίνωσε έναν κορυφαίο βραχίονα και αποκάλυψε την ύπαρξη του πρωτότυπου ενός πλατό, το οποίο θα ονομάζεται Rondo.
Η Auris μπαίνει στον χώρο του βινυλίου... [avmentor.gr]
Η Auris μπαίνει στον χώρο του βινυλίου...avmentor.gr
View attachment 207039
View attachment 207040
Tone Arms
aurisaudio.rs
Auris Audio
aurisaudio.rs
Ζητάνε 270€ για ένα κουτί χωρίς μπομπίνα ή εγώ δε κατάλαβα καλά?Φίλοι μου αναλογικοφρίκουλες - κι ιδιαίτερα όσοι έχετε μπομπινόφωνο και σας αρέσουν οι Pink Floyd, τι σας έχω, τι σας έχω...;
Pink Floyd The Dark Side of the Moon EMI Tape Box Folio
“The tape contained within this box was exclusively manufactured by EMI.”Ζητάνε 270€ για ένα κουτί χωρίς μπομπίνα ή εγώ δε κατάλαβα καλά?