JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.899
Τα παιδία πέζη.μρε WNET πως τα ακους τα ''μουσικα'' τεμαχια για πες
Τα παιδία πέζη.μρε WNET πως τα ακους τα ''μουσικα'' τεμαχια για πες
άντε για πάρτη σου σήμερα θα γίνω πιο ήρεμοςΕγω ειπα να σε κανω Ανθρωπο, αλλα δεν, εισαι αδιορθωτο τωρα πλεον και μεταλοβαβουργιαρικο φρικ
Ψιτ! Σε βλέπω, ε!μεταλοβαβουργιαρικο φρικ
Και ακόμα πιο κρίμα που καθυστερούν κάποιοι - ευκόλως εννοούμενοι - να τα εφαρμόσουν...μρε συ @costas EAR τι εχει γραψει ο RDoherty κριμα που εφυγε νωρις
Σε οτι εχει γραψει συμφωνω σε ολα 1000%
Καλημερα σας χερ ντοκτορ
Εδώ είναι ένα σημείο που σίγουρα διαχωρίζω θέση...Εάν κι εφόσον μπορούσε να στοιχειοθετηθεί η έννοια του χρέους,αυτό θα ήταν να καταδεικνύεται η ανοησία ως στάση,αλλά όχι ο στιγματισμός με στοχοποίηση των φορέων.Δυστυχώς, η απώλεια του ντοχερτι είναι τεράστια, η παρουσία του ανάμεσά μας είναι αναντικαταστατη.
Υπήρξαν αντιδράσεις με την παρουσία του εδώ μέσα, διότι έλεγε βλαξ τον βλαξ, μαλαξ τον μαλαξ, κλπ.
Θεωρούσε (και συμφωνώ) χρέος μας να στοχοποιουμε τον κάθε βλαξ και να τον αποκαλούμε έτσι, δημοσίως, φορέβε.
Τα έβαλε με όλο το χάλι ενδ, χωρίς να κρατάει "προσχήματα".
Ε, όπως καταλαβαίνεις, οι αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες.
Μεγάλο κεφάλαιο για το φόρουμ.
Τες πα.
@Bhutia: Μα χρειαζονται συνεχη καθοδηγηση, εδω δεν ξερουν να διαβαζουν το REW- τα γραφηματα εννοω- μου θελαν και μικροφωνο τρομαρα τους που λεει και ο χαλκεντερος κ. ΜαρκουΚαι ακόμα πιο κρίμα που καθυστερούν κάποιοι - ευκόλως εννοούμενοι - να τα εφαρμόσουν...
Με ζήτησε κανείς;;;@Bhutia: εδω δεν ξερουν να διαβαζουν το REW- τα γραφηματα εννοω- μου θελαν και μικροφωνο τρομαρα τους που λεει και ο χαλκεντερος κ. Μαρκου
Μια χαρά είναι τα μουσικά τεμάχια μανέστρο, στην αρχή έκανα ...zapping, μετά έβαλα να ακούσω ολόκληρο το δίσκο...Aφιερωνεται στον κ. WNET μαστορα των υπολογιστων του καμπου, για πες μρε με.............ιο πως το ακους;
Δεν πρόκεται ν' ακούσεις πολλά , θέλει subsμε αυτους τους ηχους ενας κυριος εκ γερμανιας εκανε ριβιου και ειπα και εγω να ακουσω τι στα διαλα ακουει για να το ακουσω και εγω
Για τσιφτετέλι, χρειάζεται και ....εικόνα!!!το τσιφτετελι δεν σου αρεσε;;;;;;;;;;;;