- Reaction score
- 6.209
Επειδή μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση τα λεφτά αν δεν τα πάρει κάποιος άλλος το atm τα ξανατραβαει μέσα μετά από 30 δευτερόλεπτα και τα πιστώνει στο λογαριασμό σου. Δευτέρα πρωί λογικά θα φανούν κανονικά.
Δεν μπορούσα να βγάλω αλλά γιατί είχα φτάσει στο όριο μου αλλά πράγματι αυτό δεν το σκέφτηκα. Θα το κάνω αύριο!!!Γιατί δεν πας να βγάλεις ένα 20 ευρώ , να περιμένεις να το ρουφήξει ξανά και να δεις πως θα στο εμφανίσει στο ebanking ?
Δεν ήταν κανένας εκεί κοντά για να τα πάρει μέσα στο επόμενο μισό λεπτό. Σε ΑΤΜ στην Ελλάδα σου συνέβη αυτό;Επειδή μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση τα λεφτά αν δεν τα πάρει κάποιος άλλος το atm τα ξανατραβαει μέσα μετά από 30 δευτερόλεπτα και τα πιστώνει στο λογαριασμό σου. Δευτέρα πρωί λογικά θα φανούν κανονικά.
Καλεσα την τράπεζα και δεν ήξεραν. Μου είπαν να πάω από εκεί την Δευτέρα.Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αν είσαι τυχερός κ δεν περάσει κάποιος τα τραβάει πίσω....το ίδιο συμβαίνει και με την κάρτα
Το έπαθε φίλη πριν 10 μέρες....
Τα χρήματα σου επιστράφηκαν στο λογαριασμό σου
Απο ενδιαφέρον ρωτάω κι όχι από περιέργεια,αν θες να μας πεις, το λόγο που θεωρείς υπεύθυνο ότι τα ξεχασες.( Το ακατάλληλο της χρονικής στιγμής?Καλησπερα παιδια.
Πηγα χθες να λαβω χρηματα απο το ΑΤΜ και τα ξεχασα. Εφυγα.. οταν το πηρα χαμπαρι μετα απο ωρες, ηταν αργα.
Την ωρα που τραβηξα τα χρηματα ηταν 1.08 το βραδυ .....
Επειδή δεν έβγαζε απόδειξη, επέλεξα να δω το υπόλοιπο στην οθόνη και το τράβηξα φωτογραφία. Εκεί «χάθηκα». Ήμουν και κουρασμένος από μια δύσκολη, στην δουλεια, μέρα και έτσι έγινε..Απο ενδιαφέρον ρωτάω κι όχι από περιέργεια,αν θες να μας πεις, το λόγο που θεωρείς υπεύθυνο ότι τα ξεχασες.( Το ακατάλληλο της χρονικής στιγμής?)
Νοιωθω το άγχος σου αλλά σημασία έχει ότι είσαι εσυ καλά!![]()
Ακόμη πάντως τα χρήματα δεν τα είδα στον λογαριασμό. Τα είδα μόνο σαν πίστωση στο πεδίο κάρτες, αλλά στον λογαριασμό ακόμη δεν τα βλέπω. Ίσως το πρωί να τα δω που ανοίγουν οι τράπεζες. Θα παω βέβαια και από την τράπεζα να το αναφέρω.Μετά από κάποια δευτερόλεπτα αν είσαι τυχερός κ δεν περάσει κάποιος τα τραβάει πίσω....το ίδιο συμβαίνει και με την κάρτα
Το έπαθε φίλη πριν 10 μέρες....
Τα χρήματα σου επιστράφηκαν στο λογαριασμό σου
Παράξενο, νόμιζα ότι όλα τα ΑΤΜ έχουν ενσωματωμένη κάμερα (κάτι καθρεπτάκια, κάτι πλαστικα)...Δεν είχα στοιχεία της,ούτε υπήρχε κάμερα στον προαύλιο κλειστό χώρο του ΑΤΜ,αλλά μόνο μέσα στην τράπεζα!
Έτσι πίστευα κι εγώ μέχρι τότε....Έχουν περάσει πολλά χρόνια Και ίσως έχει αλλάξει η κατάσταση.Παράξενο, νόμιζα ότι όλα τα ΑΤΜ έχουν ενσωματωμένη κάμερα (κάτι καθρεπτάκια, κάτι πλαστικα)...
Ναι φιλτατε! Ε, αν την ξαναπατησω ειμαι για σκοτωμα τωρα!!!Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.
Περισσότερη προσοχή και συγκέντρωση την ώρα της "αποκομιδής" χρημάτων από τα ΑΤΜ.