- Reaction score
- 90.925
Ψάξε στο manual να δεις αν αναφέρεται. Πάντως για τις Asus μητρικές που δεν το υποστηρίζουν, υπάρχει το επίσημο module.Nop δέν βλέπω κάτι!!!!!
Ψάξε στο manual να δεις αν αναφέρεται. Πάντως για τις Asus μητρικές που δεν το υποστηρίζουν, υπάρχει το επίσημο module.Nop δέν βλέπω κάτι!!!!!
Για κοίτα λίγο και αυτό:Nop δέν βλέπω κάτι!!!!!
Δυστυχώς δεν υπάρχει στην δική μου μητρική!Για κοίτα λίγο και αυτό:
( μετά την ενεργοποίηση του firmware tpm, πήρα πράσινο φως για windows 11 ).
Δέν βλέπω επιλογή ασφάλεια συσκεών στήν διαχείριση συσκεύων.Εντάξει ελιναι καί 6ετίας οπότε........Τσέκαρε από τον device manager --> security devices.
Και σε μένα η εντολή βγάζει τα ίδια, αλλά o device manager μου βγάζει πως έχω ΤΡΜ 1.2
για δες στο BIOS, τοΔυστυχώς δεν υπάρχει στην δική μου μητρική!
Ίσως βγάλουν κανένα bios update!
Το βρήκα με την αναζήτηση!!!!για δες στο BIOS, το
PCH-FW configuration
Πριν το update του BIOS χρειάζεται απενεργοποίηση του Bitlocker στα Windows και μετά του TPM στο BIOS.Κι αν κάνω update στο bios δηλαδή δεν θα μπαίνει στο λειτουργικό?
Δεν έχω ενεργοποιήσει το bitlocker στο λειτουργικό!Πριν το update του BIOS χρειάζεται απενεργοποίηση του Bitlocker στα Windows και μετά του TPM στο BIOS.
πως ενεργοποιείται και απενεργοποιείται το bitlocker;
Ευχαριστώ, αλλά στα Home δεν υπάρχει το bitlocker, γι' αυτό και δεν το έβρισκα.Device Encryption in Windows - Microsoft Support
Learn about BitLocker Device Encryption in Windows and how to enable it.support.microsoft.com
γιατί βιάζεσαι ;Αν επιτέλους δώσει στους insiders την καινούργια έκδοση ας το γράψει κάποιος!
Βαρέθηκα να τσεκάρω κάθε τρεις και λίγο!