Windows 11

minas

Πισιά
Reaction score
3.939
Η νέα έκδοση με τα fixes της και τα bugάκια της :)

Reaction score
1.861
Κανονικά το TPM απαγορεύει την αλλαγή του BIOS/UEFI, χωρίς έλεγχο εξουσιοδότησης.
Οι συνήθεις διαδικασίες για την αναβάθμισή του δεν κάνουν τέτοιο έλεγχο, εξ' ου και η οδηγία.
έχω κάνει κάμποσες αναβαθμίσεις του BIOS του HP workstation,
είτε με το εκτελέσιμο (κατά το boot) της HP,
είτε τώρα τελευταία, αυτόματα μέσω update μηνύματος στο Linux

δεν απενεργοποίησα ποτέ το TPM προηγουμένως

Reaction score
7.845
Το start menu δεν με βολεύει τόσο. Ελπίζω να το κάνουν ποιό παραμετροποιήσιμο. Κάποια bug στις ρυθμίσεις ήχου έχω εντοπίσει...

Reaction score
7.845
Κατέβασε κανένας την καινούργια έκδοση?
Ναι, τα έχω μια βδομάδα και προχθές πέρασε και το update. Έφτιαξε ένα θέμα με τον ήχο στην επιλογή του αριθμού των ηχείων που είχα στην αρχική εγκατάσταση. Δεν άλλαζε από 2.1 σε 7.1

minas

Πισιά
Reaction score
3.939
Να μην το προσπαθήσω καν ε ?

View attachment 217707
Εάν καίγεσαι, γίνεται, εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις όμως.
Εάν θέλεις να αντικαταστήσεις το βασικό σου λειτουργικό σύστημα, μην ασχοληθείς ακόμα.

Reaction score
7.845
Η αλλαγή στο χρώμα σας δουλεύει κανονικά?

Προσπαθώ να βάλω σκούρο μπλε και μου το αλλάζει σε μωβ!
Αυτό σε εμένα δουλεύει, αλλά γενικά υπάρχει ένα delay σε ότι έχει να κάνει με την εξατομίκευση, όπως και το store δε δουλεύει σωστά.

Reaction score
798
Αυτό σε εμένα δουλεύει, αλλά γενικά υπάρχει ένα delay σε ότι έχει να κάνει με την εξατομίκευση, όπως και το store δε δουλεύει σωστά.
Περίεργο γιατί συνεχίζει να μου το κάνει και στις δύο εκδόσεις!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.332
Όλο βρίζετε τη Microsoft αλλά τρέχετε να βάλετε alpha εκδόσεις. Μαζοχισμός. :biggrin:
Αν έχουν κάτι τα 11 που κάποιος το θέλει πολύ... οκ, να τα βάλει...
ειδάλλως δεν είμαστε για πειράματα, να κυκλοφορήσουν κανονικά, να περάσει και κανας χρόνος και μετά :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.925
Αν έχουν κάτι τα 11 που κάποιος το θέλει πολύ... οκ, να τα βάλει...
ειδάλλως δεν είμαστε για πειράματα, να κυκλοφορήσουν κανονικά, να περάσει και κανας χρόνος και μετά :p
Κι εγώ βιαστικός είμαι. Απλά δεν κράζω τις εταιρείες για τη δική μου ανυπομονησία.

Αν δεν ήμουν εξοχή θα είχα βάλει τα 11 μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργια. :biggrin: Αν είναι και όσο όμορφα φαίνονται στις photos δεν θα με πείραζε κι ας είχαν 47545 bugs.

Reaction score
798
Κι εγώ βιαστικός είμαι. Απλά δεν κράζω τις εταιρείες για τη δική μου ανυπομονησία.

Αν δεν ήμουν εξοχή θα είχα βάλει τα 11 μόνο και μόνο επειδή είναι καινούργια. :biggrin: Αν είναι και όσο όμορφα φαίνονται στις photos δεν θα με πείραζε κι ας είχαν 47545 bugs.
Σαν τα δέκα δηλαδή!😁😁😁😁😁😁
Έβαλα και gta v με την 3090 στα 11…
Όλα ρολόι!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.590
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants