- Reaction score
- 28.797
...ή, όπως έλεγε ο Θαλής ο Μιλήσιος..."Τάχιστον νους, δια παντός γαρ τρέχει" (Ο νους είναι το ταχύτερον από όλα, διότι τρέχει διαπερνώντας τα πάντα).
...ή όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...View attachment 218168
όπως λέμε χωρίς λόγια .....
...ή όπως είπαν σχετικά και οι"The best way to predict future is to create it."
Abraham Lincoln
Πάντα λαμπρός ο Woody. Μην ξεχνάμε και το άλλο περίφημο που είπε..."It's not that I'm afraid to die, I just don't want to be there when it happens".μαλλον θα το γνωριζετε το επομενο..
Γούντι Άλεν:«Την επόμενη ζωή μου θέλω να την ζήσω ανάποδα. Ξεκινάς από νεκρός.Έτσι το γλιτώνεις αυτό. Τελειώνεις σαν οργασμός»
View attachment 219137
10. Πάντα να είσαι ο εαυτός σου, να εκφράζεις τον εαυτό σου, να έχεις πίστη στον εαυτό σου. Ποτέ μην βγεις έξω και ψάξεις για μια επιτυχημένη προσωπικότητα και απλά την κοπιαρεις.
9. Τα λάθη μπορούν πάντα να συγχωρεθούν, αν κάποιος έχει το θάρρος να τα παραδεχτεί.
8. Ποτέ μην σπαταλάς ενέργεια σε ανησυχίες ή αρνητικές σκέψεις, ετσι δημιουργούνται όλα τα προβλήματα.
7. Η γνώση σου χαρίζει δύναμη, αλλά ο χαρακτήρας σεβασμό.
6. Δεν φοβάμαι τον άντρα που έχει εξασκηθεί σε 10.000 κλωτσιές, αλλά αυτόν που έχει εξασκήσει σε μια κλωτσιά 10.000 φορές.
5. Το να μαθαίνεις δεν είναι ποτέ αθροιστικό, είναι μια πορεία γνώσης που δεν έχει αρχή και τέλος.
4. Προσάρμοσε ότι είναι χρήσιμο, απέρριψε ότι είναι άχρηστο και πρόσθεσε ότι είναι ακριβώς δικό σου.
3. Η νίκη είναι μια κατάσταση του νου. Κανείς δεν νικήθηκε ποτέ μέχρι να γίνει αποδεκτή η ήττα ως πραγματικότητα.
2. Ένας στόχος δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να τον πετυχαίνουμε πάντα. Συχνά χρησιμεύει απλά στο να έχουμε κάτι να επιδιώκουμε.
1. Πρέπει να γίνεις άμορφος, χωρίς σχήμα, σαν το νερό. Όταν ρίχνεις νερό σε ένα φλιτζάνι,γίνεται φλιτζάνι. Όταν ρίχνεις νερό σε ένα μπουκάλι, γίνεται μπουκάλι. Όταν ρίχνεις νερό σε μια τσαγιέρα, γίνεται τσαγιέρα. Το νερό μπορεί να ρέει, μπορεί και να συνθλίψει. Γίνε σαν το νερό φίλε μου.
...Το να μαθαίνεις δεν είναι ποτέ αθροιστικό, είναι μια πορεία γνώσης που δεν έχει αρχή και τέλος...