- Reaction score
- 20.400
Έχεις άδεια ?- και εδώ δεν είναι λάθος ... ίσως σέ κάποια άλλη ζωή/διάσταση , νά πιλοταρουμε κάτι μαχητικό ...![]()
Έχεις άδεια ?- και εδώ δεν είναι λάθος ... ίσως σέ κάποια άλλη ζωή/διάσταση , νά πιλοταρουμε κάτι μαχητικό ...![]()
- όχι , μόνον καλοκαιρινήΈχεις άδεια ?
Έλεγα μήπως μας πήγαινες καμια βόλτα με κανένα Τσέσνα.- όχι , μόνον καλοκαιρινή
φιξντΈλεγα μήπως μας πήγαινες καμια βόλτα με κανένα τεσλα...![]()
@Mr Spockφιξντ
- thanks man . . . το tesla απλά έτυχε και το δοκίμασα . . . από εκεί και πέρα παραμένω λάτρης της βενζίνης και της πίσω κίνησης . . . ( κάτι σαν βινύλιο/λάμπες ) . . . καί τρώω τα πάντα@Mr Spock
Ωχ , και ο Σποκ απο αυτούς τους οικολόγους με τα τέσλα είναι ? Τουλάχιστον δεν είναι vegan (νομίζω δηλαδή .... παώ να δω τα φαγητά που ποστάρει εάν και το αποφεύγω αυτό το νήμα, ιδιίως τέτοιες ώρες).Έχω μια διαίσθηση οτι ενοχλείται με αυτά τα αστεία μου. Είναι σοβαρός (σε έθαψα Σπόκ χά χά). Το καλύτερο παιδί πρεπει να είναι ....πρώτα απο όλα αφού ανταλλάσει αστεία μαζί σου.
Μήπως η Nauka καίει βότκα;ΤιναυτοίοιΡώσοι;
![]()
Ρωσική μονάδα έθεσε εκτός ελέγχου κατά 45 μοίρες το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Μια επιπλέον διαστημική μονάδα, που έστειλε η Ρωσία στον διεθνή διαστημικό σταθμό, προκειμένου να επεκταθεί η ρωσική διαστημική πλευρά, αποσταθεροποίησε για κάποια λεπτά ολόκληρο τον διαστημικό σταθμό.www.news247.gr