- Reaction score
- 34.196
Στις διακοπες γιατι στο σπιτι διαβαζω μονο ξαπλα στο κρεβατι και λογω ebooks δεν εχω φως για διαβασμαhi, μπορείς να γράψεις μια γνώμη όταν το τελειώσεις?
Μετα και το εβδομο βιβλιο της καταπληκτικης σειρας Destiny's Crucible Series 4.5 στα 5 !!!
το Harbinger του ιδιου συγγραφεα παρα την ψηλη βαθμολογια μετριο 3 στα 5
Διαβασα την σειρα The Murderbot Diaries Series που δικαιολογημενα εχει πολυ ψηλες βαθμολογιες γιατι ειναι καταπληκτικη !!
Θυμαστε το καταπληκτικο Matrian του Andy Weir ? Μετα εγραψε το Artemis που δεν μου αρεσε πολυ και πριν δυο μηνες βγηκε το Project Hail Mary που μου αρεσε σαν το martian !
Να ειναι καλα τα διαφορα groups γιατι τελευταια διαβαζω το ενα καλυτερο απο το αλλο
Μετα το Day Zero που ηταν αρκετα καλο διαβαζω και το Sea of Rust που ειναι ακομα καλυτερο (και ειχε γραφτει πρωτο, χωρις το ενα να ειναι συνεχεια του αλλου)
Στα ενδιαμεσα διαβασα το How to Stop Time 4 στα 5, ψαχνω να το βρω στα Ελληνικα για την Αλε
το Split Second το οποιο διαβαζεται 3 στα 5
το The Calculating Stars (Lady Astronaut Universe, #1) που αρχιζει καταπληκτικα αλλα στο τελος 3.5 στα 5
το The Long Way to a Small, Angry Planet (Wayfarers, #1) που ηταν αρκετα καλο 3.5 στα 5 , μπορει να διαβασω και τα επομενα.
το An Elegant Defense: The Extraordinary New Science of the Immune System που το προτεινει και ο Bill Gates ( εχω διαβασει το μισο και ειναι πολυ καλο 4 στα 5)
το Mars Rover Curiosity: An Inside Account from Curiosity's Chief Engineer 4,5 στα 5
Και 3-4 ακομα που ξεχναω.....
Βλεπω κατι challenge στο goodreads για 20 βιβλια τον χρονο και κατι τετοια και γελαω