- Reaction score
- 2.385
Το πήρα και εγώ, πρόλαβα την προσφορά με τα 57 ευρώ, 28 τεύχη.
Το πήρα και εγώ, πρόλαβα την προσφορά με τα 57 ευρώ, 28 τεύχη.
Για τον φίλο μου τον @Σ. Κωνσταντινίδης, σήμερα παρέλαβα αυτό (μεταξύ άλλων):Τα graphic novels εχουν κερδίσει πραγματικά αρκετά μεγάλο κομμάτι του ελευθερου χρόνου μου. Το γεγονός οτι χρησιμοποιούν ένα ιδιαίτερο τρόπο αφήγησης σε συνδυασμό με το γραφιστικό κομμάτι με κάνει να ασχολούμαι και να μπαίνω σε χωράφια που δε θα τολμούσα ή ενδιαφερόμουν να μπώ. Θα αναφέρω μονάχα ένα απο τα πρώτα graphic novels και ίσως ενα απο τα πιο αγαπημένα που έχω ως τώρα διαβάσει:
Daytripper (Fabio Moon & Gabriel Ba)
View attachment 315896
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα το λατρέψειςΓια τον φίλο μου τον @Σ. Κωνσταντινίδης, σήμερα παρέλαβα αυτό (μεταξύ άλλων):
View attachment 390814
Ευχαριστώ για την πρόταση! Θα το διαβάσω και θα επανέλθω!
Θα με βάλεις σε έξοδα πάλι!Ζαχαρώνω αυτο εδω τώρα αλλα έχουν μαζευτεί πολλά και δεν έχω χρόνο...Φερνει καπως απο From Hell οπότε ειναι must...
View attachment 390821
Ωρε τι μου θύμισες τώρα..."alone in my room by the light of the moon full glory and shining so bright, you pray for the day oh show me the way Satan takes over tonight..." ή κατι τετοιο τέλος πάντων...Διάβασα τα δύο πιο κάτω:
View attachment 394482 View attachment 394481
Οι Black Sabbath είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και πάντα με ενδιέφερε να γνωρίζω την ιστορία τους. Τι καλύτερο από το να την μάθω από "πρώτο χέρι", μέσα από τα γραφόμενα του Geezer Butler;
Το βιβλίο των εκδόσεων ΟΞΥ, μου έδωσε μια πιο "σφαιρική" γνώση, καθώς είναι πιο πρόσφατο από αυτό του Geezer κι επειδή περιέχει αρκετές συνεντεύξεις των τεσσάρων αρχικών μελών του συγκροτήματος. Στο παρελθόν είχα διαβάσει κι αυτό:
View attachment 394486
και στη λίστα των επόμενων αγορών εντάχθηκε κι αυτό:
View attachment 394483
και μιας κι "έπιασα" τις βιογραφίες αγαπημένων μου συγκροτημάτων/μουσικών, θα συνεχίσω με το:
View attachment 394488
αναμένοντας τον Ιούλιο 2026 την έκδοση του δεύτερου μέρους και αμέσως μετά θα πάρει σειρά το:
View attachment 394489
Σε ποιο τραγούδι αναφέρεσαι;Ωρε τι μου θύμισες τώρα..."alone in my room by the light of the moon full glory and shining so bright, you pray for the day oh show me the way Satan takes over tonight..." ή κατι τετοιο τέλος πάντων...
Cry wolfΣε ποιο τραγούδι αναφέρεσαι;
"Alone in your room by the light of the moonCry wolf
κοντά έπεσα, αν σκεφτείς ότι το άκουγα το 1986 στο λύκειο…"Alone in your room by the light of the moon
Your glory is shining so bright
You pray for the day, oh show me the way
The devil takes over tonight"![]()
Ναι εννοείται το έχω βάλει στο καλάθι
Σε παρέπεμψα στο post, κυρίως για την κριτική στο "Daytripper".Ναι εννοείται το έχω βάλει στο καλάθι![]()
Ααααα νόμιζα για το more weightΣε παρέπεμψα στο post, κυρίως για την κριτική στο "Daytripper".![]()
Κι εγώ! Τι σύμπτωση, τα φτιάχνουμε;To 1986 πήγαινα πρώτη δημοτικού...!![]()