Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.556
Το τσίμπησε το 600άρι.Το ρώτησα κάπου αλλού αλλά δεν πήρα απάντηση: άραγε ο βασιλεύς θα αιτηθεί αποζημίωσης επειδή κάηκε το εξοχικό του;
Ή μήπως θα ζητήσει να ενταχθεί στον κοινωνικό τουρισμό;
Ωχ, στην Ηλεία ξεκίνησεΑΤΤΙΚΗ ΕΝΝΟΩ....
Μπας και τις βάζεις εσύ ή εχεις κάποια συγγένεια με την οικογένεια Μητσο....?.... Η κατάσταση είναι δραματική δυστυχώς και έχει συνέχεια αναζωπυρώσεις. Μου θυμίζει το 2007 που ήμασταν πάλι εδώ και σχεδόν πήγαμε να καούμε οικογενειακώς. ....
Μόνο για αναζωπύρωση δεν φαίνεται.
Μην το πάρεις στραβά αλλά... μήπως να μην πάτε ξανά για διακοπές εκεί;Παιδιά βρίσκομαι στην Αρχαία Ολυμπία στο χωριό Κούμανης 20 λεπτά μακριά απο την φωτιά, ήρθαμε για διακοπές. Η κατάσταση είναι δραματική δυστυχώς και έχει συνέχεια αναζωπυρώσεις. Μου θυμίζει το 2007 που ήμασταν πάλι εδώ και σχεδόν πήγαμε να καούμε οικογενειακώς. Για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Φταίνε όλοι άρχοντες της Αθήνας του Πύργου όλοι, παντού σκουπίδια και βρωμιά και καθόλου περιποίηση. Και μέτρα μετά την φωτιά όχι πριν. Λυπάμαι και τρελαίνομαι ταυτόχρονα. Ντροπή τους.
Και να πάει αλλού το πρόβλημα;Μην το πάρεις στραβά αλλά... μήπως να μην πάτε ξανά για διακοπές εκεί;
Μήπως είσαι γκαντεμης; Όπου πας φωτιές,σεισμοί, πλημμύρες.Παιδιά βρίσκομαι στην Αρχαία Ολυμπία στο χωριό Κούμανης 20 λεπτά μακριά απο την φωτιά, ήρθαμε για διακοπές. Η κατάσταση είναι δραματική δυστυχώς και έχει συνέχεια αναζωπυρώσεις. Μου θυμίζει το 2007 που ήμασταν πάλι εδώ και σχεδόν πήγαμε να καούμε οικογενειακώς. Για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια. Φταίνε όλοι άρχοντες της Αθήνας του Πύργου όλοι, παντού σκουπίδια και βρωμιά και καθόλου περιποίηση. Και μέτρα μετά την φωτιά όχι πριν. Λυπάμαι και τρελαίνομαι ταυτόχρονα. Ντροπή τους.
αυτό και αν κουβαλάει πράμμα και δεν του φαίνεταιΤΑ ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ.
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΠΕΡΙΕΦ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ
ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.