ika
News
- Reaction score
- 15.107
Και οι κεραμιδοσκεπές, όσο ωραίο είναι, είναι επικίνδυνες για φωτιά
Φιλαράκι είσαι σίγουρος γι'αυτό;αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις - ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ - γνωρίζουν πότε πρέπει να ρίξουν επιβραδυντικό και πότε νερό.
Ο Μάρκου το κάνει σε 10 λεπτά!ο ανεφοδιασμός (επιβραδυντικού) σε συγκεκριμένο αεροδρόμιο (απόσταση-χρόνος) απαιτεί 15 λεπτά (μόνο ο ανεφοδιασμός)
ο Μάρκου αντί για χαρουπιές θα φυτέψει σανσούι στην αυλή...που δεν τα πιάνει τίποταΟ Μάρκου το κάνει σε 10 λεπτά!
όχι αν έχουν μπεί πάνω σε πλάκα από τσιμέντο.Και οι κεραμιδοσκεπές, όσο ωραίο είναι, είναι επικίνδυνες για φωτιά
Ναι, αλλά οι περισσότερες είναι με ξυλοδοκούς. Η πλάκα με κλίση κοστίζει αρκετά πάνω από την οριζόντια απ΄ όσο ξέρω.όχι αν έχουν μπεί πάνω σε πλάκα από τσιμέντο.
μα δεν συζητάμε να περάσει η φωτιά μέσα.Αν το σπίτι καεί (και) εσωτερικά ολοκληρωτικά, δεν σώζεται. Μπορεί να στέκεται όρθιο, αλλά στον πρώτο καλούτσικο σεισμό θα φύγει άπατο.
Στην περίπτωση αυτή η αποκατάσταση - ενίσχυση δεν συμφέρει και το νέο θα είναι ασφαλέστερο και φθηνότερο.
(και δεν μένεις με την αμφιβολία )
Δεν είναι έτσι, δε βγήκαν όλα τα (και εσωτερικά) καμμένα στο Μάτι κατεδαφιστέα.Αν το σπίτι καεί (και) εσωτερικά ολοκληρωτικά, δεν σώζεται. Μπορεί να στέκεται όρθιο, αλλά στον πρώτο καλούτσικο σεισμό θα φύγει άπατο.
τα ποστ μου 1908 κ 1910 μιλούν γενικά , όπως και τα αντίστοιχα δικά σου, παράλληλοι δρόμοι που δεν συγκρούονται και ισχύουν ταυτόχρονα.Αν το σπίτι καεί (και) εσωτερικά ολοκληρωτικά, δεν σώζεται. Μπορεί να στέκεται όρθιο, αλλά στον πρώτο καλούτσικο σεισμό θα φύγει άπατο.
Στην περίπτωση αυτή η αποκατάσταση - ενίσχυση δεν συμφέρει και το νέο θα είναι ασφαλέστερο και φθηνότερο.
(και δεν μένεις με την αμφιβολία )
ΠροφανώςΔεν είναι έτσι, δε βγήκαν όλα τα (και εσωτερικά) καμμένα στο Μάτι κατεδαφιστέα.
„Πριν μου κάνετε την ερώτηση, θέλω να σας πω ότι είστε απαράδεκτοι γιατί περιμένουμε εδώ και τρία τέταρτα, έχασα τρία τέταρτα ερευνητικού χρόνου στην περιοχή. Και ήμουν υποχρεωμένος να ακούω τις ανοησίες των πολιτικών από το στούντιό σας» είπε ο κ. Λέκκας.