- Reaction score
- 79.749
εσύ το ξεκίνησες και δεν μας το τεκμηρίωσες....Αφού είπαμε , όλα πήγαν τέλεια.Τι το κουράζουμε;
περιμένουμε την άποψη σου
εσύ το ξεκίνησες και δεν μας το τεκμηρίωσες....Αφού είπαμε , όλα πήγαν τέλεια.Τι το κουράζουμε;
Τεκμηρίωσέ μου εσύ πρώτα για ποιο λόγο πήγαν όλα καλά.Άλλος το ξεκίνησε , όχι εγώ.Μάλον τα μπερδεύεις λιγουλάκι....εσύ το ξεκίνησες και δεν μας το τεκμηρίωσες....
περιμένουμε την άποψη σου
Αχ, αυτή η πίκρα να κάνουμε συγκρίσεις (όπου πάντα υστερεί...μάντεψε ποιος ) και μετά μας φταίει ο Αρκάς.Αν ήταν πάνω οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση , ο αγαπητός (επιλεκτικός) Αρκάς θα είχε δώσει ρεσιτάλ ειρωνείας....
οοοοοοοοχι δεν πήγε τίποτα τέλεια , μπήκε φωτιά και έκαψε σπίτια και περιουσίεςΑφού είπαμε , όλα πήγαν τέλεια.Τι το κουράζουμε;
Ποιος είπε οτι φταίει ο Αρκάς; Μια χαρά την κάνει καλά τη (συστημική) δουλειά τουΑχ, αυτή η πίκρα να κάνουμε συγκρίσεις (όπου πάντα υστερεί...μάντεψε ποιος ) και μετά μας φταίει ο Αρκάς.
Μέχρι αυτό έλεγα οτι υπερβάλλουν κάποιοι...(συστημική)
Κάηκαν όμως οι ταραντούλες, με την αδιαφορία αυτής της κυβέρνησηςοοοοοοοοχι δεν πήγε τίποτα τέλεια , μπήκε φωτιά και έκαψε σπίτια και περιουσίες
κάτι έγινε λάθος , τί ήταν αυτό;
δείξε μου που έγραψα ότι όλα πήγαν καλά....Τεκμηρίωσέ μου εσύ πρώτα για ποιο λόγο πήγαν όλα καλά.Άλλος το ξεκίνησε , όχι εγώ.Μάλον τα μπερδεύεις λιγουλάκι....
Μπα, δεν υπερβάλλει κανείς...Μέχρι αυτό έλεγα οτι υπερβάλλουν κάποιοι...
Κάποιος πριν ανέφερε οτι δεν είχαμε νεκρούς.Σαν επιχείρημα οτι όλα πήγαν καλά.Οπότε τι να συζητήσουμε;δείξε μου που έγραψα ότι όλα πήγαν καλά....
αντιθέτως εσύ το έγραψες αυτό
οπότε πες μας το τι έπρεπε να γίνει να το συζητήσουμε το πράμα
κατέβασε τις κομματικές σου παρωπίδες όμως...
τουλάχιστον θα ξεχάσουμε για λίγο την παγκόσμια συνομωσία των εμβολίωνΜέχρι αυτό έλεγα οτι υπερβάλλουν κάποιοι...
θεωρείς ότι δεν είναι θετικό αυτό?Κάποιος πριν ανέφερε οτι δεν είχαμε νεκρούς.Σαν επιχείρημα οτι όλα πήγαν καλά.Οπότε τι να συζητήσουμε;
Φυσικά.Δεν έχει να κάνει όμως με ικανότητα αλλά έχει να κάνει καθαρά με τύχη.Από τύχη δεν θρηνήσαμε (μέχρι τώρα) κάποιον νεκρό.θεωρείς ότι δεν είναι θετικό αυτό?
δηλαδή από τύχη έγινε εκκένωση όλου αυτού του κόσμου που όπως είδαμε σε τόσα βίντεο...αστυνομικοί πήγαιναν πόρτα πόρτα για να τους βγάλουν? ( χώρια τα μηνύματα και τα όργανα του δήμου που ειδοποίησαν )Φυσικά.Δεν έχει να κάνει όμως με ικανότητα αλλά έχει να κάνει καθαρά με τύχη.Από τύχη δεν θρηνήσαμε (μέχρι τώρα) κάποιον νεκρό.
Οι εκκενώσεις οικισμών δεν έγιναν από τύχη.Φυσικά.Δεν έχει να κάνει όμως με ικανότητα αλλά έχει να κάνει καθαρά με τύχη.Από τύχη δεν θρηνήσαμε (μέχρι τώρα) κάποιον νεκρό.
Καλά τώρα μην προσπαθείς να παρουσιάσεις ως επιτυχία κάτι το οποίο θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο οτι έπρεπε να γίνει.Το γεγονός οτι τόσα χιλιάδες στρέμματα δάσους κάηκε και δεν πρόκειται να το ξαναδούμε ούτε σε 20 χρόνια δεν σου λέει κάτι.Το οτι κάηκαν (εως τώρα) 80 σπίτια δεν σου λέει κάτι.Το οτι φώναζαν οι πυροσβέστες και ζητούσαν επί ώρες πυροσβεστικά που δεν ερχόντουσαν δεν σου λέει κάτι.δηλαδή από τύχη έγινε εκκένωση όλου αυτού του κόσμου που όπως είδαμε σε τόσα βίντεο...αστυνομικοί πήγαιναν πόρτα πόρτα για να τους βγάλουν?
Το αυτονόητο -για το οποίο κάποιοι ήταν ανίκανοι- στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.Καλά τώρα μην προσπαθείς να παρουσιάσεις ως επιτυχία κάτι το οποίο θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο οτι έπρεπε να γίνει.
Μάλον έχεις μπερδευτεί και έχεις την εντύπωση οτι είμαι κανένας Συριζέος αλλά δεν πειράζει.Το αυτονόητο στοίχισε τη ζωή σε 102 ανθρώπους.
οπότε μπορούμε να συνοψίσουμε τι πήγε στραβά;Καλά τώρα μην προσπαθείς να παρουσιάσεις ως επιτυχία κάτι το οποίο θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο οτι έπρεπε να γίνει.Το γεγονός οτι τόσα χιλιάδες στρέμματα δάσους κάηκε και δεν πρόκειται να το ξαναδούμε ούτε σε 20 χρόνια δεν σου λέει κάτι.Το οτι κάηκαν (εως τώρα) 80 σπίτια δεν σου λέει κάτι.Το οτι φώναζαν οι πυροσβέστες και ζητούσαν επί ώρες πυροσβεστικά που δεν ερχόντουσαν δεν σου λέει κάτι.