- Reaction score
- 79.988
μην πας μακριάΕντωμεταξύ στη νότια Βουλγαρία έχει καταιγίδες με χαλάζι σε απίστευτο όγκο. Από φίλο μου ζει εκεί.
View attachment 220090 View attachment 220091
παραλία Αλεκούπολης χθες
μην πας μακριάΕντωμεταξύ στη νότια Βουλγαρία έχει καταιγίδες με χαλάζι σε απίστευτο όγκο. Από φίλο μου ζει εκεί.
View attachment 220090 View attachment 220091
Εξ αρχής νομίζω δεν σκόπευε να της κάνει κακόΑρα δεν ακούει και μέταλ ? Όχι μη στείλετε τον Ουιζυ ρε παιδιά ... θα τη σκοτώσει.
Χαλάζι εσείς, καύσωνα εμείς. Πάντως να ξέρεις οτι η κλιματική αλλαγή στη χώρα μας ακόμη και με τα πιο δυσσοίωνα επιστημονικά σενάρια (εαν και μπορεί να αποδειχτούν χειρότερα), δεν επηρεάζουν την Ελλάδα πάνω απο τη Καβάλα (Ξάνθη). Παντού αλλού προβλέπεται ερημοποίηση.
καταλαβα...Χαλάζι εσείς, καύσωνα εμείς. Πάντως να ξέρεις οτι η κλιματική αλλαγή στη χώρα μας ακόμη και με τα πιο δυσσοίωνα επιστημονικά σενάρια (εαν και μπορεί να αποδειχτούν χειρότερα), δεν επηρεάζουν την Ελλάδα πάνω απο τη Καβάλα (Ξάνθη). Παντού αλλού προβλέπεται ερημοποίηση.
Μπα, κοίτα μην αρχίσουμε (σουνε) να αγοράζουμε εξοχικά στην Αλεξάνδρούπολη. Ο Θεός μαζί σαςκαταλαβα...
θα πεθάνετε όλοι!!
Μπα, θα τον ερωτευόταν κιόλας. Κάτι τέτοιες τους αρέσουν οι μεταλάδες. Μετά αλλάζουν το κολάν, φοράνε καρφιά κλπ .... ξέρει τι λέει ο Ουίζυ.Εξ αρχής νομίζω δεν σκόπευε να της κάνει κακό
Καλό σκοπό είχε στον νου του
Από εδώ που είμαι ο ουρανός είναι από το πρωί καταγάλανος. Φυσάει έντονος ΒΑ αέρας και διώχνει τον καπνό από την άλλη.Έχουμε εικόνα από Αττική;
Από ταράτσα βλέπω καλύτερη κατάσταση προς Πάρνηθα και τίποτα προς Άγιο Στέφανο.
Έχει καθαρίσει και ο αέρας αν και ακόμα θέλει καλή μάσκα για να βγεις έξω
Που είσαι ? Ισπανία ?Από εδώ που είμαι ο ουρανός είναι από το πρωί καταγάλανος. Φυσάει έντονος ΒΑ αέρας και διώχνει τον καπνό από την άλλη.
Νέα Μάκρη.Που είσαι ? Ισπανία ?
Δε πάει καλά, ο κόσμος. (εκτός εάν έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ ψυχολογικά , που βλέπουν παντού πυρκαγιές και για καλό καλούνε προληπτικά).Νέα Μάκρη.
------------
Οι σκατόψυχοι έχουν εξαντλήσει όλους τους τρόπους εναντίον του συστήματος.
Α, τώρα κατάλαβα που το πάς .... καλά εάν έχεις δίκιο .... έχει χαθεί κάθε ελπίδα για την Ελληνική κοινωνίαΔε πάει καλά, ο κόσμος. (εκτός εάν έχουν τρομοκρατηθεί τόσο πολύ ψυχολογικά , που βλέπουν παντού πυρκαγιές και για καλό καλούνε προληπτικά).