- Reaction score
- 102.153
ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΩΣ
από τις 3 που γύρισε σε βοριά .ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ναι, ναι, και αυτούς που επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και πυροσβέστες με την πειθώ.
Πες μου πού μένει, να πάω να της εξηγήσω το όνειρο.Και φυσικά το αποκορύφωμα. Ιτιώτισσα που μένει μόνιμα στην ΚΥΠΡΟ!!!
Άσε ρε γαμώτο. Αυτά διαβάζω και τρελαίνομαι.Πες μου πού μένει, να πάω να της εξηγήσω το όνειρο.
έτσι, ή είμαστε προοδευτικοί ή δεν είμαστε....Μην διχάζετε τη χώρα με την υποχρεωτικότητα.
Πρέπει να πείσουμε τους εμπρηστές με επιχειρήματα να μην βάζουν φωτιές.
Μην την χαλάς του wizzy, που είναι φτιαγμένος.Άσε ρε γαμώτο. Αυτά διαβάζω και τρελαίνομαι.
Θα πρέπει μάλλον να κάνει νέα δημοσίευση ότι δεν είναι ασφαλής.Πες μου πού μένει, να πάω να της εξηγήσω το όνειρο.
Αρα δεν ακούει και μέταλ ? Όχι μη στείλετε τον Ουιζυ ρε παιδιά ... θα τη σκοτώσει.Δε στέλνω καθώς είναι γυναικάρα.
Δουλεύαμε μαζί ένα διάστημα και μας έβγαζε τα μάτια όξω με αυτά που φόραγε. Πάντα κολάν και πολλές φορές strapless.
Μην διχάζετε τη χώρα με την υποχρεωτικότητα.
Πρέπει να πείσουμε τους εμπρηστές με επιχειρήματα να μην βάζουν φωτιές.
Τα δίπλα χωριά είχαν αγίους από τα Lidl.ΕΥΒΟΙΑ Προκόπι: Ο Όσιος Ιιάννης ο Ρώσος έκανε το θαύμα του. Βροχή έσβησε τη φωτιά που πλησίαζε - Koolnews.gr
Στο Προκόπι της Εύβοιας έγινε το θαύμα. Όλο το χωριό συμμετείχε σε προσευχή και λιτανεία στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο να σταματήσει η φωτιά που είχε κατεύθυνσηwww.koolnews.gr
Μεγάλη η χάρη του Άγιου Ιιάννη! Ευτυχώς γιατί ποιος μας έσωζε αν γίνονταν όντως αθλητικές οι εστίες!
Τι εννοεί θα γίνονταν αθλητικές οι εστίες ?ΕΥΒΟΙΑ Προκόπι: Ο Όσιος Ιιάννης ο Ρώσος έκανε το θαύμα του. Βροχή έσβησε τη φωτιά που πλησίαζε - Koolnews.gr
Στο Προκόπι της Εύβοιας έγινε το θαύμα. Όλο το χωριό συμμετείχε σε προσευχή και λιτανεία στον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο να σταματήσει η φωτιά που είχε κατεύθυνσηwww.koolnews.gr
Μεγάλη η χάρη του Άγιου Ιιάννη! Ευτυχώς γιατί ποιος μας έσωζε αν γίνονταν όντως αθλητικές οι εστίες!