Πυρκαγιές, πλημμύρες, φυσικές καταστροφές

Reaction score
3.091
πρώτη φορά ντρέπομαι να ακούω στρατηγό να μιλά σαν δεκανέας σε αναφορά
ανθρωπάκι

5.12 ξανα ευχαριστεί τους πολιτικούς του προϊσταμένους λέει... >:(

ένας χρήσιμος ηλίθιος τρομαγμένος γραφιάς που έτρωγε μπάτσες μια ζωή κατάφερε η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου να του αναθέσει την προστασία ανθρώπινων ζωών κ περιουσιών

Κοινώς γλύφτης....είναι φίλοι μας οι Γερμανοί,μας αγαπάνε,πείτε που έχετε κρυμμένους τους πατριώτες,αυτός είναι

ika

News
Reaction score
15.211

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.976
Η επόμενη πίκρα είναι οι πρώτες βροχές. Οι καμένες εκτάσεις είναι τεράστιες και τέλος Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη η Αττικη και όχι μόνο θα μυρίζει βρεγμένη στάχτη.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.997

Reaction score
19.511

Όποιος ξέρει λίγο απο Ρουμανία και Ρουμάνους διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι εκτός ότι έχουν τρομερή φύση , δάση και τεράστια πάρκα μέσα στις πόλεις, είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι στο θέμα δασών και πρασίνου. Μιλάμε για πάρα πολύ , όχι αστεία. Για αυτό και οι έντονες αντιδράσεις όταν πέρασε ενα νομοσχέδιο απαλλοτρίωσης, που δεν ενέκριναν και είχαν κατεβεί στους δρόμους για πολύ καιρό. Έχουν και ισχυρή άποψη και γνώμη -γνώση, για το θέμα αυτό οι πολίτες.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.764
Κοινώς γλύφτης....είναι φίλοι μας οι Γερμανοί,μας αγαπάνε,πείτε που έχετε κρυμμένους τους πατριώτες,αυτός είναι
Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκμεταλλευτώ τούτο το βήμα (sic) και να ευχαριστήσω δημοσίως τους φίλους μας τους Γερμανούς που δεν έστειλαν καθόλου βοήθεια. Ο σωστός γονέας οφείλει ενίοτε να αφήνει το παιδί να προσπαθεί μόνο του να λύσει τις δυσκολίες, αλλιώς καταλήγει άχρηστο. Σας ευχαριστούμε!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.272
Όποιος ξέρει λίγο απο Ρουμανία και Ρουμάνους διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι εκτός ότι έχουν τρομερή φύση , δάση και τεράστια πάρκα μέσα στις πόλεις, είναι πάρα πολύ ευαίσθητοι στο θέμα δασών και πρασίνου. Μιλάμε για πάρα πολύ , όχι αστεία. Για αυτό και οι έντονες αντιδράσεις όταν πέρασε ενα νομοσχέδιο απαλλοτρίωσης, που δεν ενέκριναν και είχαν κατεβεί στους δρόμους για πολύ καιρό. Έχουν και ισχυρή άποψη και γνώμη -γνώση, για το θέμα αυτό οι πολίτες.
Ρουμανία δεν έχω πάει. Ήξερα όμως κατά καιρούς 5-6 Ρουμάνες στριπτιζούδες και βίζιτες. Μου θύμισες τη μία που μου είχε πει κατά λέξη "Μόνο με τα δέντρα ασχολούνται εκεί πέρα!". 8-)

Reaction score
19.511
Ρουμανία δεν έχω πάει. Ήξερα όμως κατά καιρούς 5-6 Ρουμάνες στριπτιζούδες και βίζιτες. Μου θύμισες τη μία που μου είχε πει κατά λέξη "Μόνο με τα δέντρα ασχολούνται εκεί πέρα!". 8-)
Δεν είχε δουλειά η κοπέλα εκεί, ήρθε εδώ σε εμάς που εκτιμήσαμε τις γνώσεις της.

Reaction score
147
πρώτη φορά ντρέπομαι να ακούω στρατηγό να μιλά σαν δεκανέας σε αναφορά
ανθρωπάκι

5.12 ξανα ευχαριστεί τους πολιτικούς του προϊσταμένους λέει... >:(

ένας χρήσιμος ηλίθιος τρομαγμένος γραφιάς που έτρωγε μπάτσες μια ζωή κατάφερε η πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου να του αναθέσει την προστασία ανθρώπινων ζωών κ περιουσιών

Άξιο και αναβαθμισμένο στέλεχος του υπερκομψου επιτελικού Κουλοκρατους όλως τυχαίως και ακόμα πιο τυχαίως αρχηγός της ΕΜΑΚ το 2018

Reaction score
19.511
Εκπρόσωπος του WWF στο ραδιόφωνο είπε πάνω κάτω ότι είπε και η Zero.

Κανένας μέσα στο καμένο δάσος, ούτε ζώα. Το δάσος ξέρει μόνο του τι να κάνει.
Σοβαρός θεσμός η WWF χά χά. Εάν έχουν αυτη την άποψη να μη κάνουν εκστρατείες να σώσουν τις καρετα καρετα και επεμβαίνουν στη φύση. Πλάκα κάνω (short of δηλαδή)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.034
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr