- Reaction score
- 138.959
Ρούμι με κόκα κόλα, λίγο λαϊμ και μπόλικο πάγο.Τι ειναι το κουμπα λιμπρε χερ ντοκτορ;
Ρούμι βάλε τίποτα καλό, όχι μπακαρντι, κάνα κουβανέζικο τσπροκοπης.
Ρούμι με κόκα κόλα, λίγο λαϊμ και μπόλικο πάγο.Τι ειναι το κουμπα λιμπρε χερ ντοκτορ;
Ρούμι με κόκα κόλα, λίγο λαϊμ και μπόλικο πάγο.
Το νέο technics 1500c θέλω εγώ αλλά περιμένω να το εγκρίνει ο κογιας!Εγώ θέλω ένα Τέκνικς με βραχίονα ΤΤ και κεφαλή DS 0003. Ζητάω πολλά?
Ναι πολύ καλή κριτική, συμφωνώ απόλυτα. Όπως πολλοί, τις διασκευές σχεδόν πάντα τις θεωρώ (και είναι πολλές φορές) "κατώτερες". Εδω έκανε καλή δουλειά, έδειξε και ωριμότητα σαν καλλιτέχνιδα και το μεγάλο χάρισμα της να ξέρεις είναι ότι δουλεύει με καλούς μουσικούς. Δε νομίζω να έχει τις γνώσεις η ίδια να κινηθεί σε τέτοια επίπεδα ώστε να βγει τόσο καλό μουσικά αποτέλεσμα. (αλλά σίγουρα ξέρει να το αναγνωρίζει).Για ρίξε μια ματιά εδώ.
Μανιτάρια δένεχ. Καήκανε.Εγώ θέλω μια κρέπα αλά κοτσιδης.
Και μια γλυκιά μετά.
Και παγωτό.
Και κουμπα λιμπρε.
Τιμής ένεκεν,ας δοθεί λοιπόν νέα διάσταση στο αγαπημένο άσμα του Vakis :Δεν υπάρχει μόνο οικονομική επένδυση, όπως πολύ σωστά αναφέρατε, ερμηνεύοντας την λέξη ετυμολογικά!
Υπάρχουν και άλλου είδους επενδύσεις! Αυτές που μας ευχαριστούν! Προσπάθησα λοιπόν να μην μπω σε αντιπαραθέσεις διότι θεωρώ ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν καλοπροαίρετη διάθεση και ειδικά ο Κώστας.
Έτσι απλά για διευκρίνιση, προσωπικά, επένδυση για μένα είναι ότι με ευχαριστεί και ας χάνω κάποια ευρώ!
Τα ευρουδάκια λίγο πολύ τα βρίσκουμε! Αυτό που μας ανεβάζει ψυχολογικά είναι δύσκολο να βρεθεί!
Οποιαδήποτε λοιπόν επέμβαση στο σύστημά μου, λόγω του ότι είναι το μοναδικό μου χόμπι, την θεωρώ ψυχολογική επένδυση, και το πικάπ φυσικά είναι ακριβώς τέτοια επένδυση!
επένδυση στην ψυχική υγεία
Εσυ άσε τα γελάκια , πλησιάζει η ώρα σου να κάνεις τα χρέπια σου ενεργά.
Αν από παθητικά χρέπια πας σε ενεργά χρέπια αρκεί;;Εσυ άσε τα γελάκια , πλησιάζει η ώρα σου να κάνεις τα χρέπια σου ενεργά.
Τι ? μόνο ο Αστροναύτης θα το κάνει ?
Ετοιμάσου.
To παθητικό χρέπι μετατρέπεται σε ενεργό διαστημόπλοιο. γνωστά είν αυτά!Αν από παθητικά χρέπια πας σε ενεργά χρέπια αρκεί;;
Το ότι παραμένουν χρέπια το προσπερνάμε;;;
Κάπως έτσι είναι.To παθητικό χρέπι μετατρέπεται σε ενεργό διαστημόπλοιο. γνωστά είν αυτά!
Α ρε δεν εχω την ποιητικη δεινοτητα του Μεσιε Μπουτια να σε γραψω ενα ποιημα Αλλα θα βαλω ενα ΄΄ μουσικον΄΄ τεμαχιον απ αυτα που σε αρεσουνΑν από παθητικά χρέπια πας σε ενεργά χρέπια αρκεί;;
Το ότι παραμένουν χρέπια το προσπερνάμε;;;
Kreator - Hail to the hordes ;;;;Α ρε δεν εχω την ποιητικη δεινοτητα του Μεσιε Μπουτια να σε γραψω ενα ποιημα
Ωωωωωπααααα!!!! Αλα τοις!!!Τιμής ένεκεν,ας δοθεί λοιπόν νέα διάσταση στο αγαπημένο άσμα του Vakis :
Δε θέλω immersive αγκαλιά δε θέλω μπάτμαν τη σπηλιά
δεν θέλω έλεγχο του RT και αποκρίσεις
τι στάθμες άκουγα εχθές,Watt χρειαζούμενα γι αυτές
τρίτου βαθμού δεν θέλω άλλες ανακρίσεις
Θα παίζω όλο με LP και όχι Trinnov σε κλουβί
τόσα ιπτάμενα βιολιά να γρατζουνάνε
με πολλαπλούς βραχίονες κι άμα γουστάρω αλλαγές
από λαμπίτσα σε λαμπίτσα θα περνάμε
Θέλει η ψυχή βελονισμό και όχι εξαναγκασμό
δεν δίνω φράγκο πόσα sub θα χρειαστούνε
για του πουλιού μου το χαβά πρέπει να στάζω τα λεφτά
όλα τα pdf δε παν να κρεμαστούνε
Θα παίζει MC η κεφαλή μες το σαγρέ σοβατεπί
μένοντας στο γλυκό το σποτ θα την τηράω
καλώδια θα χω στη σειρά δεν θα τα ρίχνω στην πυρά
με τα εξάϊντσα μεγάφωνα θα τα σπάω
Δεν ξέρω πόσο χρεπι ήταν το δικό μου στην εποχή του (αν και ήταν η κορυφή της "νορμαλ" σειράς της εταιρείας, μετά ήταν η σειρά studio (θεωρείτο η κορυφαία σειρά εκείνης της εποχής), αλλά μια πρόγευση έδωσα στο νήμα μου. Πλέον, παθητικά κροσοβερ κι εγώ γίναμε από δύο χωριά χωριάτες, μακριά κι αγαπημένοι. Το ιδανικό ηχείο για εμένα και γι'αυτη τη περίοδο (που δεν έχω ακούσει σοβαρό έτοιμο ενεργό π.χ. genelec) είναι ένα καλοκατασκευασμενο κουτί με αξιόλογες μονάδες, ετοιμες ρυθμίσεις, ενεργό κροσοβερ και μια ντανα τελικοί, κυρίως επειδή πλέον έχω τους τελικούς, συν dsp και βέβαιαμε subs στο πακέτο. Αν δεν είχα τους τελικούς (προς το παρόν παίζω χωρίς τον δεύτερο Bryston,άρα το τρέχον κόστος του σεταπ είναι το ίδιο με περισυ), ίσως το σκεφτόμουν για έτοιμα -σοβαρά- ενεργά.To παθητικό χρέπι μετατρέπεται σε ενεργό διαστημόπλοιο. γνωστά είν αυτά!
Για σονος είσαι.έτοιμα -σοβαρά- ενεργά.
μα είναι κλασσικό κομμάτι αφούKreator - Hail to the hordes ;;;;
Ποιος είσαι εσύ και τι κάνεις με τον λογαριασμό του μαέστρου;;;;;